Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Peter Kiss #48566 üzenetére
Rápróbálok majd, de az hogy a chipset hivatalosan nem támogatja, így kicsi az esély rá.
-
draco31
veterán
válasz
Peter Kiss #48563 üzenetére
Ja hát ezért szeretjük az intelt
Akkor megnézem van-e valahol filléres T7200.
Találtam közben más adatot, a chipset ami benne van az T7600-ig támogat, az az utolsó 667-es CPU. -
draco31
veterán
válasz
Peter Kiss #48561 üzenetére
A foglalatot hogy érted?
Van kéznél egy T7700-as proci, az mehetne akkor bele? -
draco31
veterán
Sziasztok!
Compaq NC4400 laptop jelenleg T5500 van benne, támogat-e erősebb CPU-t illetve 1.5Gb RAM van benne, lehet-e bele többet rakni? Nem találok róla listát.
BIOS: 68YHV Ver. F.08 -
draco31
veterán
Hello!
Adott egy HP Probook 5435s, összeomlott a rendszer, gyári Win 7 home premium. A recovery-t sehogyan sem sikerült életre keltenem, így újratelepítettem, a vga drivert az atitól szedtem, minden más a hp-tól. Az Üdvözöljük képernyőnél megfagy kb. 10 másodpercre, de a HDD dolgozik, aztán egyszer csak megy tovább minden ahogyan kell, hiba nélkül működik a gép. Ez mitől lehet? Az ati driver fesztiválozna? Azt automata felismeréssel csináltam. Illetve a rendszerminősítés sem fut le valami hiba miatt. Kellene neki inkább a hp által kiadott vga driver, ami már 6 éves lassan? Nem volt türelmem kivárni, amíg 20-30kb/s-el letölti a 400Mb-os drivert, nem értem minek engedi olyan lassan a HP a letöltést.
-
draco31
veterán
Hello!
Kaptam egy HP G62-es rokontól, mert egyszer már volt a VGA-ja reballozva, még egyszer nem akar rá költeni emiatt, mert ismét ez a baja. Semmi kép. Szétszedtem, látszik is a javítás, adtam neki 10 perc melegítést hajszárítóval, így már minden oké pár percig. AMD konfig egyébként, megérné ezt szakival reballozni, vagy úgy is így járna ismét a gyenge hűtése miatt? Ahogy a topicját átnéztem, a fele a gyenge ámde hangos hűtőjéről szól.
Illetve így alaplap hibásan mennyit érhet? -
draco31
veterán
válasz
taylor9414 #42251 üzenetére
Persze, a bios az az alaplapon van egy chip, abba íródik bele. Óránként cserélgetheted a vinyót, meg telepítheted, az akkor is marad.
-
draco31
veterán
válasz
taylor9414 #42249 üzenetére
Legfrisebb BIOS van rajta?
-
draco31
veterán
Hello!
Adott egy HP NC4400. Az FN gombja halott, kv miatt, nem szerette. De ahogyan látom, biosban át lehet állítani, hogy a Ctrl legyen az FN. Ilyenkor egyáltalán nem is funkcionál tovább Ctrl-ként?
-
draco31
veterán
Hello!
Adott egy NC4400-es. Nem volt benne Wifi. Vettem egyet, megnéztem a gyáriakat. Az Intel vonalon ez van:
Supported Devices and Features
Intel Wireless WiFi Link 4965 Intel PRO/Wireless 3945 Network Connection Intel PRO/Wireless 2915 Network Connection Intel PRO/Wireless 2200 Network Connection
Vettem ezt.
Berakom, Bios közli, hogy nem támogatott kártya, vegyem ki. BIOS frissítés nincs hozzá, akkor így jártam? -
draco31
veterán
válasz
Dell XPS #32960 üzenetére
Igazából az benne sincs. Most működik, mert ahogy írtad is, a billentyűzet alatt kell nyomni, pont a tapipad fölött, így szétszedtem, és jól ki van ott tömve, kicsit púpos is lett emiatt a tapipad, de napok óta stabilan működik. KillHates már mondott rá árat is, de nem futja rá jelenleg, meg nem is tudom, hogy megérne-e annyit. Jól elvagyok az ASUS L8400L-emen is.
-
draco31
veterán
Hello!
HP Compaq nx6110-nél mennyire gyakori a chipset kontakthibája, vagyis pár lábának az elválása az alaplapról? Nemrég került hozzám egy ilyen, és ez a baja, bár most házi megoldással használhatóvá tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest