Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Nálam volt már angol, német, francia és spanyol bill.-es 6910p. Az angol-ról hiányzik a hosszú "í", a francián pedig össze vissza vannak a betűk. Én az angolt szerettem nagyon, a francia pedig egy rémálom.
Mindennek megvan a helye csak nem ott ahol a bill.-re rá van írva. A bill-es megoldásra én tudok okosat és pénzes megoldást is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha érdekel keress meg privátban
-
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
8530p-n biztosan megvan a hely minden ékezetes betűnek, de szerintem 6910p-n is ugyanolyan a billentyűzetkiosztás, csak a noti két széléig teljesen kiér a klaviatúra. Legalábbis nekem így rémlik a 6910-es

Nem a legszebb megoldás, de 2e Ft körül kapsz matricákat, azzal is megoldható jóval gazdaságosabban a "magyarosítás".Edit: találtam egy nagy felbontású képet róla, hosszú ű-nek és í-nek a gombja nincs rajta 8530-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx