- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
hezzo
tag
Elkelt.
-
hezzo
tag
up
-
hezzo
tag
Eladóóóó... 47k postán, vagy 45k pécsi átvétellel!
-
hezzo
tag
Az emberek miért nem olvassák a nyitó hozzászólást? Odaírtam, hogy makulátlan, ami magyarra lefordítva annyit tesz, hogy karcmentes. Olyan, mintha új lenne.
Csak a PDA-tól nem valószínű, hogy megválnék; ha igen, akkor 45k-ért. Az egész csomagra van ugyanis két 45k-s ajánlatom, a kiegészítőket viszont a büdös életben nem fogom tudni a gép nélkül eladni... -
hezzo
tag
Nu vászisztdász? Senki nem akar macsó pda-tulaj lenni?
-
hezzo
tag
.
-
hezzo
tag
.
-
hezzo
tag
Khm... Ahogyan az az első hozzászólásban is szerepel, gari nincs rá, viszont egy hét próbagari mehet. Vagyis: ha a gép hibásan működik, amennyiben hiánytalanul és sértetlenül visszahozod a csomagot az átvételt követő hét (7) napon belül, visszakapod a pénzt.
Szintén az első hozzászólásban benne foglaltatik az is, hogy a gép állapota teljesen kifogástalan, karcmentes, csillogó-villogó stb.
Még nem interneteztem rajta, mert nincs se GPRS előfizetésem, se WLAN kártyám. Ebből kifolyólag azt sem tudom, hogy van-e rajta MSN, de hogy lehet rá tenni, az biztos. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Csak tessék, tessék.
-
hezzo
tag
-
hezzo
tag
-
hezzo
tag
up
-
hezzo
tag
Nevem: Negyven. Tizenkilencnegyven
Állapotom: makulátlan, úgy esztétikailag, mind műszakilag. Az első pillanattól kezdve Brando Ultra Clear képernyőfóliával működtem, most is ez van rajtam, egy hónapja kaptam újat.
Tartozékaim: doboz, kézikönyvek, CD-k, magyarítás, toll, USB kábel, töltő, 2,5 mm -> 3,5 mm konverter, vagyis amit születésemkor mellém raktak. Ezen kívül: bőrtok, full átlátszó akril tok (mp3 hallgatásnál jól jöhet, a kijelzőmet is védi), Pocketop infrás billentyűzet megfelelő driverrel, valamint egy 128 MB-os Kingston MMC.
Főbb tulajdonságaim: 266 Mhz-es SAMSUNG gyártmányú CPU, Bluetooth, szép kijelző. Már nem vagyok garanciális, mert a hülye ex-gazdám elhagyta a garipapírt, de amúgy is egy éves múltam két héttel, úgyhogy mindegy...
Szeretnék: új gazdit, mert a régi gazdám laptopra vált, a céda
Örökbefogadási költségem: 48 000 pénz.
Lakhelyem: jelenleg Pécs, de postán utazom is, ha muszáj.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest