Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz ViTaZi #109 üzenetére

Jah kb az a helyzet, mint moh-nál, pedig én még tök normálisan írtam egy véleményt, de valamiért fikázásnak vette és letámadt mégcsak nem is rosszat írtam a játékról, más meg azt írja fos/szar de ahhoz egy szót nem szól, nem értem mi a porbléma. Azért mert meg akarja venni vagy már megvette attól még nem lehet más szemében nem tökéletes ez a bizonyos játék? Az rendben van hogy neki bejön a játék, de miért kell leszídni azt aki előjön egy éppkézláb véleménnyel? mert azt megérteném hogy annak szól be aki leszarozza mert olyan kedve van.

• BalaNce87

addikt

válasz zack #74 üzenetére

Nah én is ezt szűrtem le a gameplayekből teljes mértékben, így tanusíthatom hogy elég nézni róla pár gameplayt és ez mind kifog derülni.

• BalaNce87

addikt

válasz tkesy #71 üzenetére

Ismételni tudom magam azzal hogy egy interjúba kiemelték hogy ők nem akarnak még1 codot csinálni, viszont a te tapasztalaid erre pont rácáfolnak (single), nem is értem minek erőltetik a single részét.

• BalaNce87

addikt

válasz keIdor #55 üzenetére

Azt mondjuk kemény hogy ekkora gépigénye van, de mire fel? nem mondom hogy ronda mert nem az a mapok kifejezetten jól megvannak csinálva, ötletesek is.
    Én multis játékba kiszoktam kapcsolni a vsyncet, attól annyira érezhető hogy késik az egér hogy már zavaró, meg erős gép is kell ahhoz hogy tudja tartani a monitor hz számát, persze függ a játék minőségétől is, mennyire gépigényes, úgy látszik ez az.

• BalaNce87

addikt

válasz zack #36 üzenetére

Hát figyelj te kezdtél akadékoskodni én sem azért írtam hogy itt most vitába szálljak valakivel nem ez volt a célom, és még csak nem is fikáztam. A hangokat kifejtettem, bőven elég videót nézni róla, azért mert te játszol vele személyesen nem fog megváltozni az, kimondottan a fegyverek hangja silány, a többire írtam hogy nincs gond vele. Mondjuk azt még mindig nem értem hogy eladod bc2-t, mert megunod, aztán megveszed a moh-t, ami szinte ugyanaz (hangok, animáció) csak lebutítva kisebb pályákkal és gyorsabb játékmenettel, ezek után csoda hogy nem untad meg 1 hónap alatt, gondolom kellett valami amivel játhatsz multiba, ameddig nem jön valami újabb koncepció, ami érdekes lehet számodra.

• BalaNce87

addikt

válasz zack #29 üzenetére

Bc2-t te is fikáztad rendszeresen minden bajod volt már vele :U aztán megveszed moh-ot ami még rosszabra is sikerült, vitte magával a bc2-es laggokat bugokat plusz a játékélmény még fele annyira se sikerült jól, bc2 után felmutattak egy nagy semmit, hamarabb unhatóvá vált, gondolom ezért is adtad el, de aztán azt meg úgy védted mintha tanították volna. Ez észrevétel, amit simán lelehet vonni jó pár gameplayből, nem lehúzás hanem észrevétel van köztük különbség, nem azt írtam hogy ez egy fos mert csak, mint sokan mások, de mégcsak nem is erről volt szó hogy gagyi lenne a játék, én lepődtem még meg azon hogy kapott ez 5 pontos értkelést és nem 5-ből, ennyire rossz lenne? kérdeztem magamba.
    Legyek olyan hogy megnézek egy videót aztán álljak be a libasorba hogy ami kicsit is tetszik azt azonnal vegyem meg? :U én átgondolom hogy miért érdemes pénzt adni nah és mennyit hozzá mérten, kezdettekor milyen a support, mert az már az elején kiderül, lásd black ops, ezért se értem azokat akiknek egyből meg KELL venni mert nem bírják ki...
    Amúgy ez a minden lehúzás micsoda :F , lehúztam a moh-ot meg mw2-t, aztán ennyi a nagy bambi, de előbbit se úgy hogy minden hírre írtam valamit, sokakkal ellentétben. :U Látszik hogy egy szót kiragadsz azt arra írsz nekem valami okosságot, hidd el hogy ez is olyan lesz mint a többi, ami kicsit is másabb irányba halad mint a cod azt hamar temetik, és én írtam hogy hangulatos, csak ez nem fog akkora popularitást élvezni, már most mindenki cod-hoz hasonlítgatja aztán a végén tudjuk melyik nyer, visszatérnek a jól megszokotthoz.
    Konzolra is vették tuti rendesen aztán nekik ez tökéletes idő kitöltés amíg nem jön valami nagy név. Azt is írtam hogy néztem elég sok gameplayt róla, amúgy már pár napja megjelent csak nem itthon, ha ennyire kukacoskodni akarok. Gondolom megveszed azt továbbadod jó hamar, ahogy azt tetted a bc2-vel és moh-al, de akkor minek veszed meg ha viszonylag hamar kiborít és/vagy megunod? szólok előre hogy jól fontold meg mert ez steamhez kötött így accal együtt adhatod tovább vagy csinálsz külön accot neki. Ezt nem azért írtam mert bajom lenne a játékkal de ismerem a játékosok gondolkodását ezért gondolom hogy ez se fogja sokáig húzni a többség körében, egy kicsit más, friss játék még, aztán end of story. Szerinted a pöttöm kis dlc-et miért veszik meg nevetséges áron? mert van rá kereslet. Amúgy az 5-7 hónap bőven belefér ebbe a kitöltésbe, aki ennyi ideig használ egy multis játékot az tényleg gyorsan váltogathatja a cuccait meg a véleményét is.

• BalaNce87

addikt

válasz SzlobiG #25 üzenetére

Igen? nemtudom honnan vettem de nem magamtól... nah mind1 de ez inkább egy cod motorra hasonlít mint egy bioshockra, amit ugyanúgy unreal hajt.
    U3 a biztos, mindenki tudja hogy futni fog, multihoz meg nem igen tanácsos gépigényes játékot készíteni, mert ha még így se veszik akkor mi lenne ha durvább motor hajtaná, akkor már tényleg csak a pénzesebbek lennének rajta nagyon. Igazából onnan jött nekem hogy cod motor hogy egy csont ugyanúgy néz ki, csillog minden, és a találati jelzés egy az egyben onnan lett áthúzva.

• BalaNce87

addikt

válasz BalaNce87 #23 üzenetére

Azt még hozzá tenném hogy annak ellenére hogy kijelentették nem áll szándékukba mégegy call of duty-t létrehozni elég sok mindenben hajaz rá a grafika meg csak rádob, és itt egyértelműen nem a játékstílusra gondolok.

• BalaNce87

addikt

Néztem róla tegnap jó pár multi gameplayt és hát a háttérzajok nem rosszak, de a fegyvereké az erősen s..r. Túl sok egyedisége nincsen a játéknak a drone nem rossz mondjuk amivel megjelölheted az ellent illetve az a kis lánctalpas robot, de biztos van még pár jópofa cucc. Azt meg még mindig "emésztem" hogy a cod motorját használja, egyáltalán nem erre számítottam, meglepett. A hangulattal nincs gond de ez így most nem ér meg nekem ennyit, szerintem harmar felejthető játék lesz, multi ide vagy oda, ez kb olyan mint moh black ops előtt, kitölti az időt amit nem bírnak kivárni egyesek. A pályák is tetsznek így videókból, az egyetlen értelemes játékmód meg a kijelölt helyek elfoglalása illetve megvédése. Azt mondom nem rossz összeségébe, akinek van fölös pénze rá sima ügy, de nekem szükségtelen, kibírom nem kell nekem annyira nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés