- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Remélem sokak számára hasznos topicot indítok. Jó volna, ha összeszednénk itt a PH-n azon boltok, egyéb helyek címét, ahol a TFT monitort nem csak az ember kezébe adják dobozban, aztán vigye, hanem a boltban kibontják, ráteszik kérésre gépre, és akár egy tesztet is le tud rajta futtatni a kedves vásárló. Ha pedig hibás, akár pixel nem jó, vagy nem olyan képhatásra, színhatásra gondolt, akkor nem bunkózzák le, hanem ajánlanak helyette más típust KEDVESEN!
Mindez szerintem korrektség kérdése, és ma már számos bolt van, ahol ezt lehet kérni, és meg is teszik, nem úgy mint néhány!Sajnos én rosszúl jártam, az idő hiánya miatt olyan boltban vásároltam, ahol nem lehetett próbálni, meg is lett az eredménye, szépen pixelhibás!
Ha vki már vásárolt TFT-t, és engedték a tesztet a helyszínen, akkor írja be ide a címet, mert én tuti ilyen helyen fogok vásárolni, ha ezt eladtam, mert el fogom adni. Számomra zavaró a pixelhiba, de ez mindenkinek szubjektív.
Jöhetnek a címek!
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest