- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
merqree #15736 üzenetére
Ezért fasza, ha mindenkit rá akarnak kényszeríteni a csudaklassz appos push értesítésre. Mert ugye ha az app bármi miatt összekakilja magát, akkor SMS-sel még adott esetben be tudsz lépni a netbankba. De ha az app nem megy, akkor se az appba nem tudsz bejelentkezni, ennél fogva meg a netbankba se, ha oda érkeznek a pushok.
Tehát a kör bezárul.
Hasonlóan fantasztikus ördögi kör, mint amit a CIB művel. Ha bekakál az app, gyakorlatilag minden online hozzáférésedet bukod a számládhoz, mert ugye withkey is appon belül működik. De nem tudom miért nem lehet, (mint régebben a cib mobiltoken) külön appot írni csak a generáláshoz. Egyszerűen oda át kéne emelni a withkeyt. És akkor én is azt mondanám, hogy teszek egy próbát és azzal generálok kódot.
Tudom, hogy marha népszerűtlen vagyok, de még mindig a hard token a legmegbízhatóbb e célra. Nincs az, hogy ha megfexik az app, akkor ott fakadsz sírva a pániktól, hogy úristen, most hogy fogok utalni stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged