Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • merqree

    őstag

    válasz Saccco #15630 üzenetére

    Óvatosan Gold 2.0 esetén, ugyanis:

    2016.02.01. és 2020.12.31. között a Bank a fentiektől eltérően az alábbi kedvezőbb Általános feltételeket alkalmazza:
    * tárgyhónapban az Ügyfél bankszámlájára (i) bankon kívülről vagy (ii) bankon belülről jogi személytől, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságtól, vagy egyéni vállalkozótól legfeljebb három részletben összesen minimum 400 ezer Ft vagy annak megfelelő összegű deviza jóváírás érkezik a Bank által jegyzett devizában. A tárgyhónapra vonatkozó díjterhelés során vizsgált időszak: tárgyhónapot megelőző hónap 27. napjától a tárgyhónap utolsó munkanapjáig (beleértve a kizárólag Bankon belüli azonnali és az azonnali átutalással érintett banki munkanapokat) terjedő időszak.

    Ezt én úgy értelmezem, hogy a CIBről hiába utalsz magadnak, mert Te (ha csak nem vagy egyéni vállalkozó, akkor is egyéni vállalkozóként kell utalnod) nem minősülsz jogi személynek, gazdasági társasgnak, stb....
    Ennek nézz utána!
    Én biztosra mentem, ezért a fizetésem megy a Raiffeisen Gold 2.0-ra, és onnan meg a BM CIB ECOra, mert ott nincs megkötés az indítóval kapcsolatban, csak az összeg érkezzen be.

    Fontos kiemelnem, hogy a BM CIB ECO esetében a számla feltételeket (főleg a minimum összeg beérkezését) nem ellenőrzik a megnyitást követő 3 hónapban. (Ez amúgy anno igaz volt a Gránit Banknál is, ott is volt 3 hónap türelmi idő)

Új hozzászólás Aktív témák