- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
User error.
Szerintem ott lehet gond, hogy nem jelölik ki az összes drivert, vagy pedig nem a chipsetnek megfelelőt integrálják.
Talán annyit még bele kéne rakni az első hozzászólásba, hogy:
- a linkelt SATA driver csak Intel chipsetes gépekhez jó
- integrálásnál a ctrl+a kombinációval kell mindegyik felajánlott drivert kiválasztani
- ha valaki nem biztos a chipset típusában, akkor előtte érdeklődjön a márka saját topicjában -
ABE
őstag
Pedig működik a módszer, én HP notin próbáltam. Így csináltam: Windows feltelepült -- > gépre fel a chipset driver --> újraindítás --> megfelelő SATA driver hozzárendelése eszközkezelőben --> gépet újraindít, de egyből be BIOS-ba --> natív mód visszaállít --> Windows feláll -- > örömbódottág.
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest