Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Ha infra kell: Bővebben: link
A topikban nem erről van szó, de készít telókhoz is.
Bővebben: link -
Dávidxxx
aktív tag
van három infraport:
1, alaplapira 3500 bruttó
2, sorosra 6100 bruttó
3, Usb-re 4550 bruttó
Highpoint a márkájuk.
Melyiket érdemes megvennem?
[Szerkesztve] -
Dávidxxx
aktív tag
akkor USB-et vagy pedig sorosat vegyek? ( mindent összevetve)
-
col
addikt
pár ráncfelvarrás, helyenként frissített ''dizájn''
, gyorsítás.. és új driverek az usb kábeles csatlakozáshoz..
formailag ennyi. de mivel alverzió váltás is volt, valszeg belül is vannak ''érdemi'' változások...
amúgy az egész Pc Suite program letöltés ''koncepció'' és annak megjelenése is változott.. (előnyére)
[Szerkesztve] -
@lbert
tag
''usb úgysem használja ki az infra adta sebességet!''
ezt valahogy nem értem.
nem inkább fordítva? hiszen az USB univerzális port, ha jól tudom akkor Universal Serial Bus, de lehet rosz a megnevezés, azonban mivel univerzális eszköz ezért tudnia kell az adott konfighoz tartozó leggyorsabb adatátvitelt. Avagy az infra sokkal kissebb adatátviteli sebességű.
Bizonyításul, próbálj ki egy USBs és egy infrás hálózatot. A külömbség drasztikus! -
lyzzard
aktív tag
azé jól nézzétek meg, mit vesztek..nekem pl most derült ki, h nagyon átvágták a fejem... egész pontosan azért, mert az IrDA(Viewcon ve083) USB-s, 4mbps-os átvitellel hivatalosan egy nagy rakat telefonnal inkompatíbilitási problémába esik..ezt ugy kell érteni, hogy ha nem valami új, ráadásul állitolag csak Nokia és SonyEricsson(ismételem egy évnél fiatalabb) telókkal akar menni. ezért ment a k500i-vel, és ezért nem megy a t610-zel..szopacs nekem, mert kicserélni sem akarják. dupla szopacs. szal jól nézzétek meg, mit vesztek..minden jót!
-
Dávidxxx
aktív tag
akkor aztmondjátok h USB-s. Van vmi speciális dolog amire oda kell figyelni vásárláskor?
-
-
Dávidxxx
aktív tag
Kiegészités: 6610i-s telefonom van, de ahogy látom nem számit túl sokat...
[Szerkesztve] -
col
addikt
megjelent pár napja a legfrissebb PC Suite:
Bővebben: link -
blueMerle
veterán
akkor ennyivel lettem okosabb
thx
-
blueMerle
veterán
hm, és ennek a programnak neve is van?
mondjuk engem nem érint mert nekem 6020-asom van, csak úgy érdekelne a dolog
-
KrAt
veterán
Helló. A 6610 teló tényleg nem tud telóról névjegyen kívül mit fogadni, de gépről a megfelelő szoftver segíségével bármit fogad!
-
blueMerle
veterán
legalább nézz utánna a dolgoknak, mielött hülyeségeket írsz és föleg tanácsolsz! Az emberünk az általad ajánlott infrával és a 6610-esével legfeljebb bábjátékozni tudna mivel a 6610-ben NEM az újabb szabványú infra van, hanem a RÉGI, amivel CSAK névjegykártyát lehet küldeni vagy fogadni.
-
blueMerle
veterán
ugyanaz az infra mindkét telóban....de majd biztos jön a 6611i és abban már ''rendes'' infra lesz, és akkor majd minden 6610 tulaj lecseréli erre és a Nokia megint kaszál....
viccet félretéve engem ez a vodafone féle infra-kasztrálásra emlékeztet...ott virít az adatlapon az infra, ipse megveszi a telót, aztán majd otthon jön a meglepimivel nem mindenki olvas mobilarena fórumot
-
aXXon
őstag
válasz
blueMerle #21 üzenetére
ize... felreertettel
en nem mondtam, hogy sw hiba (meg csak nem is az ''i'' verziorol beszeltem, azt csak emlitettem, hogy hatha, de akkor ezek szerint az sem tudja), hanem csupan azt mondtam, hogy hianyzik az sw-bol. De akkor ugy tunik, legalabbis az alapjan amit leirtal, hogy hiaba is lenne benne az sw-ben, hogyha a hardware nem tudja. latod erre nem is gondoltam. en azt hittem, hogy az infra, az infra
-
blueMerle
veterán
A 6610i nem SW hiba miatt nem tud küldeni/fogadni képet és hangot, hanem azért mert maga az infra, vagyis a teló hardware része más. Ebben a telóban még a régi szabványú infra van, tehát kizárt, hogy a 6610i-vel névjegyen kívül bármit is lehetne küldeni vagy fogadni. A 6610i nem más, csak egy nagy mókusvakítás gyenge CIF kamerával, használhatatlan infrával és nagyobb memoval...
-
aXXon
őstag
akkor mutasd mar meg nekem a kerdeses telefon menujeben hol lehet megtalalni
mert az en nokia 3200-as telcsimban megvannak ezek a funkciok, de a haver 6610eseben ami a kerdezo PH-s kolleganak is van nincsenek ilyen funkciok, CSAK nevjegy! nem hasrautesszeruen irom, hanem gyakorlati tapasztalatbol kiindulva! nem tartom kizartnak, hogy valami ujabb software verzioban mar benne van, de nem hinnem. hacsak nem a 6610i ben olyat meg nem nagyon fogtam. mas telcsiknel nem tudom hogy van, de itt speciel tuti hogy igy. a 7210nel szinten.
-
rumos14
nagyúr
na figyu.
1. hwsw fórumon hirdet vki infra kábelt, amit az alaplapodra kötsz, 2-3e ft-ba kerül. a kábel másik végét a telód infra portja elé rakod, így tudsz képet, zenét tölteni fel/le a telóra/ról.
2. két infrás teló tud egymásnak képet, zenét, mindent átküldeni, nem csak névjegyet. -
lyzzard
aktív tag
nagyon köszi a segitséget, de egy dolgot elfelejtettem... akitől kaptam az irdát annak egy k500i je van, de nicns pc-je, és ezért nálam küldi át a dolgait pc-re. namost k500iben nincs bt, ezért nem akarom lecserélni az irdát. viszont rohadtul idegesit, hogy azzal megy az adatküldés, ezzel meg nem...grrrrrr.
-
@lbert
tag
szervusz!
jó ideig én is nyüstöltan T610-est. eleinte baromira tetszett de később kezdett döglődni. azonban az irda kommunikációval soha sem volt gondom. én 1 gericom ov polo tipusú notesz géppel kapcsoltam össze és akkor még win98 alatt. igaz adtak driver cd-t de az nélkül is közvetlen kommunikáltak oda vissza. most sagem my v-55 van és ez nem mindíg érvényesül. szereznem kellett egy specc fájlkezelőt a telóhoz. a probléma 98, ME, és xp esetén is jelentkezett.
elképzelésem szerint az irdák protokol cimzése a kulcs a dologban. gyszerűen alapban nam ismerheti v a telefon v a pc az újabb infrák protokolját. ezért van hogy nem minden telefon tud teljes értékű kommunikációt végrehajtani.
pedig az eszköz és a működési elv ugyan az.
azomban kijátszható a dolog csak kissé drágább. mivel a 610 bluetuthos próbált meg avval. bár drágább egy usbs bluetuth de sok minden alkalmazza már és nem szólva arról hogy több kommunikációt tud bonyokítani egyszerre, míg az infra jó esetben max kettőt. és a legfontosabb: minden eszköz ami képes bletuth kommunikációra felismeri. és a 610 cd progi is képes erre a kommunikációra.
remélem segíthettem! -
Dávidxxx
aktív tag
Lenne még egy kérdésem:
Nokia 6610-el hogyan lehet infrán keresztül képet küldeni? Lehet egyáltalán?
Egy másik telefon kézikönyvét néztem meg (ennek a könyve nem ír semmit arról h hogyan lehet képet küldeni) és az alapján névjegykártyát sikerült átküldenem de kész, ennyi. -
lyzzard
aktív tag
hali mindenki.. örülök ennek a topicnak, mert egy elég hülye helyzet állt nálam elő.. nem mondom magam kezdő mobilosnak, több, mint egy éve nyüstölök egy T610-est. eddig volt egy mezei Gembird márkájú USB infrám, amivel semmi bajom nem volt.. végül pár hónapja eladtam, mert akartam venni egy Bluetooth egységet, de időközben meghalt a táp a gépemben, és azt vettem helyette. azóta kölcsön infrák voltak nálam, és azokkal se volt semmi bajom. ma kaptam nagybátyámtól egy Viewcom USB infrát, ami az ő K500i - jével tökéletesen megy, de a T610et semmiképp nem akarja látni, és ez nagyon zavar..tudna valaki esetleg segiteni? megköszönném.! bye!
-
Blackmate
őstag
Ha ''megvan'' a kapcsolat, akkor még nem árt egy program is, amivel letöltöd a dolgokat vagy épp fel. Milyen telefon? Nokia? Ha igen, akkor ezzel tudod megoldani a problémákat: Bővebben: link
-
-
Dávidxxx
aktív tag
frissitve van. bár az infra port még eléggé drága...(5000-Ft.) Mindegy hogy milyet veszek?
Asszem mára ennyi, mennem kell! Köszi a segítségeket!!! -
-
Dávidxxx
aktív tag
lyueszbi...........
Sztem biztos van szabad USB-port. Most nem hajolok le megnézni -
-
Dávidxxx
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
??? micsoda?
és két telefon tud egymás között infra porton ''kommunikálni'',
Melyik az olcsóbb: egy infra port vagy egy kábel beszerzése?
[Szerkesztve] -
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok telefon témában és azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék áttöltenni vmit telefonról számitogépre az infraportja (telefon) segítségével? Mi kell hozzá? Esetleg a szgéphez is kell csatlakoztatni vmit? Ha igen mit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest