- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek a valaszt, csak annyi gondom van, hogy az eletbe nem csinaltam meg hasonlot sem.
Tehat ha jol gondolom a feladatom az, hogy a szokott modon beolvasott adatokat egy elore kigondolt adatszerkezetbe helyezzem el amin vegrehajthato a dikjstra algoritmus. Miert is erzem ugy, hogy ezt elobb tanulni(tanitani) kene mint csinalni(feladni otthonra)...
Na jolvan, azt hiszem most egy kis olvasgatas jon a listas szerkezetrol.
-
kicsitomi88
őstag
Valszeg konnyu igen, viszont ezt igy eloszor csinalom.
Olyan adatszerkezetet irsz amiben konnyeden tudok tarolni grafokat, ilyen adatszerkezetrol leirast hol tudnek megnezni?
Valamint szamomra nem feltetlen kell legrovidebb ut, nekem csak egy ut kell
Ezt azert irom mert szamomra nem csak utat kell keresni, hanem megnezni, hogy az a bizonyos ut megfelel e egyeb kivanalmaknak(idopont stb), bar gondolom ezt az algon belul egy felteteles szerkezettel valo fuggo tetestol megoldom majd.
Na szoval mi is az a grafos adatszerkezet?
-
kicsitomi88
őstag
Sziasztok
Úgy volt, hogy az általam nyitott C programozas topikban teszem fel ezt az off kerdest, de valahogy itt kisse szakertobbnek lattam a tarsasagot akik nap mint nap itt voltak.
Nos van egy JAVA projektem egyetemen, nem nagy kunszt ahhoz kepest, hogy elso OO programkent irjuk, de egy resz megoldasaban nem vagyok biztos.
Van egy adatszerkezet melyben buszjaratok jellemzoit tarolom, ugy mint: jaratszam, elsojaratideje, utolsojaratideje, kovetesi ido, megallok es a hozza tartozo plusz percek indulastol szamitva hogy mikor er eppen oda.
Egy fajlbol szepen beolvastam a buszjaratok adatait, inputkent konzolrol fogadom a honnan hova mikor harmast, majd egy lehetseges utvonalat kell talalnom a honnan hova kozt idopontokkal, megallokkal es jaratszamokkal jelolve. A buszok korjaratok tehat visszafele is mennek, de ez mar nem is lenyeg.
Nos a kerdesem annyi lenne, hogy ennek a megvalositisara a visszalepeses kereses algoritmus jo otlet lenne-e? Vagy buveszkedjek magam ki egyet vagy teljesen rosszul gondolom?
A valaszt elore is koszonom ;)
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest