Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Ebben a topicban lehetne egymásnak tanácsot adni, mit hogyan lenne érdemes vásárolnia, esetleg hol - A mit és hogyan kérdésre ott van a Jericho által linkelt topik. Az összes alkatrésznek is van külön topikja, ahol jó esetben a felhasználók rendelkeznek tapasztalatokkal az adott termékről.
A hol kérdésre volt már egy pár topik, de mindegyik befuccsolt. Megnyitod pl. bitmarket.hu-t vagy az argep.hu-t és keresel velük olyan helyet, aminek jó az értékelése, vagy megkeresheted a legolcsóbb helyeket.Úgyhogy ezt a topikot én most bezárom.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Mivel nem áll tőled messza a tuning ezért egyértelműen vga limites a géped. Tehát kell egy jó vga.
Milyen felbontás? Kell-e DX11? Jah és mennyi zsozsetta lenne rá...

Ram csak Dual de tri alig lök vmit szóval ramra felesleges költened. Esetleg vegyél ki egy 2GB-os modult. 6GB is bőven elég és úgy menne Tri Chanel-ben.
Esetleg egy táp csere is megfontolandó a tuning miatt. CFT jó táp csak gyenge 12V-on.
-
-
gYaLo
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Néztem ezt a topikot és azt szeretném, hogy teljesen más jellegű legyen.
Ugyanis én nem egy teljes gépet szeretnék vásárolni, csak alkatrészeket.
Szerintem a felhasználók 90%-a alkatrészenként vásárol, nem egy komplett gépet.Ebben a topicban lehetne egymásnak tanácsot adni, mit hogyan lenne érdemes vásárolnia, esetleg hol

-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy tanácsokat adhassunk egymásnak, mit érdemes lecserélnie a gépén. Célom, egy jó társaság összeboronálása
Akkor kezdeném is.

Mit cseréljek le a gépemen és mire cseréljem ? Mi a gépem "gyenge pontja" ?
ASUS Rampage 2 Extreme | Intel Core i7 950 - Asus Triton 81 | Palit GTX275 896mb | Kingston Hyperx 4 x 2gb ddr3 1600mhz | Samsung 1TB Sata2 | Western Digital 500GB Sata2 | LG W2053TQ-PF | Chieftec CFT 550W | Logitech G500 | Roccat Kave 5.1 headphone | Logitech Ultra Flat
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez valós megállapítás ?