Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orm
csendes tag
"Mivel én is egy nagy “hardcore gamer” vagyok nagyon jól tudom,hogy a várakozási idő a lag az egyik nagy rémálma a játékosoknak.Például Online Multiplayer játékoknál teljes letargiába tud sorolni,ha nem tudsz beadni egy head-shotot,vagy boos fight-nál az utolsó pillanatban belaggol minden.Akkor van a legnagyobb szívás,ha Campaign Módban játszol a barátaiddal,és te vagy a “leggyengébb” te reagálsz a leglassabban mindenre…
Amikor csatlakozni akarsz az egyik szerverhez nem biztos,hogy mindig a településed közelében lesz.Tehát,ha csatlakozol egy távolabbi szerverre,akkor a pinged eléggé megnő.A magas ping nagy “ellensége” a játékosoknak,nagy ping több lag-ot eredményez,több lag pedig borzalmas játékélményt.Hadd kérdezzek valamit.Hányszor dobtak már ki egy szerverről,mert nagy volt a pinged ? Biztosan szidtad is a moderátort,lehordtad mindenek,de ez volt a helyes,amit tudott csinálni.

A magas pingeddel nem csak a játékot befolyásolod,hanem más játékos játékélményét is.Kampány módban nem tudod támogatni a csapattársaidat,mert a várakozási időd elég nagy,és ez az oka amiért a moderátor a nagy pinges játékosokat kirúgja."
Sziasztok a mai nap találtam erre az oldalra,remélem nektek is a segítségetekre lesz.Nekem nagyon sokat segített

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest