- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ezt a videót mintha már láttam volna. már akkor is rosszul lettem a sok venti láttán. még tavasszal nálam is valami ilyesmi volt. ez akkora kotyvasz, hogy igazából szólni sem tudok hozzá.
mielőtt nekiálltam a nagy bordáknak, előtte volt egy ventiritkitásos időszak. rácsokat raktam, és kivágtam az összes ventit, majd össz 4-et raktam be, amik kb. 400rpm-en pörögtek. azonos feszeken nem lettek rosszabb hőfokok...
a létező legrosszabb dolog: amikor egymáshoz közel, 90 fokban elforgatott ventik fújnak, szívnak. egymást lerontó örvények alakulnak ki. csak a zaj nő, hűtés sokszor nemhogy nem javul, hanem esetleg még romlik is..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged