- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
beast27 #30005 üzenetére
A páka érdekes kérdés. Azt mondanám ha pénzed engedi akkor egy normális forrasztóállomás pl ilyen: [allomas] Ha nem engedi es csak furratszerelt alkatreszekkel fogsz az elején dolgozni akkor bőven jó egy ilyen is Sima paka 40W Én is ilyet használok albérletben célnak megfelel és olcsó cserélhető hegyeket lehet hozzá venni
Blankoló annyira nem opcionális
Amikor 1 erősítő elkészítéséhez kb 40-50 vezeték véget kell csupaszolnod akkor örülsz ha van
pl ilyen is megteszi : Sima mezei , automata de csak csupaszol Ettől függetlenül kicsi vékony kábelek pl 0.11mm^2-nél kisebb erű már jo szikét vagy oldalcsípőt igényel.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
beast27 #30000 üzenetére
Sokmindent szívesen linkelek de ajánlok is egy könyvet: John Linsley Hood: Csöves és félvezetős erősítők (nem vagyok otthon asszem ez a címe
)
Par kezdő cikk
Magyar audio diy forum
Saját blog: pár cikk és blog beírás csak ilyen témában.
A kezdeti cikkeimben van pár kezdőknek való tanács is bár akkor amikor írtam azokat még sokkal bohobb és kezdetlegesebb volt a tudásom és a megfogalmazásom is, viszont most már többet tudok értelmesebb tanácsot adni!
-
darvinya
titán
válasz
beast27 #29995 üzenetére
Elég tág fogalom amit kéredezel.
Felszerelés is ide tartozik.Majd Lompos48(Szakértő) és moha21, stb. fórumtárs felvilágosítanak.
Mert ők jobban értenek hozzá és ebben dolgoznak.Én hobbi szinten foglalkozok már ilyennel, interneten konkrétan rákeresek amit szeretnék és, ha valami nem tiszta felteszem ide(Hobbi elektronika) a kérdést a tőlem telhető mértékben.
Felszerelés minimális, azaz 30W egyszerű páka, ónszívó, ón, nyák maró folyadék, filc, multiméter(kínai), szerszámok, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged