- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
Tomi_Sci #22491 üzenetére
Üdv.
A FF tévéken régen elég sok állítási lehetőség volt(többek közt a kép futását is) lehetett állítani.Lehet,hogy csak a hátlap eltávolítás után találod meg azt a bizonyos potit(trimmert) de légy óvatos mert az is tud rázni és a nagyfeszhet(kutyaólhoz) közel szokott lenni.Keress rá a típusára hát ha találsz valamit.Ha ide tudtál írni akkor valószínű utána tudsz nézni a TV típusa alapján is.
Ja mint ha hallottam volna valahol,hogy a youtube is közvetít az olimpiáról.... -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Tomi_Sci #16018 üzenetére
Megoldott a problémám. Az állomást az Elektroexpressznél vettem, jeleztem a problémát és átirányítottak az Elektrotech-hez. Ez a nagyker és a szervíz. Elmagyaráztam a dolgot, következő munkanap pedig jött a futár a cserepákával.
Az új páka tökéletesen működik, alacsony hőmérsékleten is megolvasztja az ónt. Kicsit más benne a hegy (anyaga), szerintem ez volt a gond. Sajnos póthegyem nem volt, az állomással együtt akartam venni, de kifogytak.
-
Peter789
senior tag
válasz
Tomi_Sci #13370 üzenetére
szia! ha van weller-ed, érdemes lenne annak a felújításán gondolkodni... a törött vezeték, döglődő fűtőbetét, szétment hegy mind cserélhető... kevesebbért mint amennyiért egy noname de használható szettet kapsz...
én otthon egy olyan wellert használok, amit 27 éves létemre bácsinak szólíthatok, és amióta az eszemet tudom, nem volt benne hegy cserélve - szóval a tartósságukkal nincsen baj, max reszelővel lehet tönkretenni
lehet van olyan weller típus ami mégsem éri meg a ráköltést, de ha beírod a típusát ide, akkor talán a guruk meg tudják mondani hogy érdemes e vele foglalkozni, ill hogy mire lehet számítani árban
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Tomi_Sci #13370 üzenetére
Abszolút Weller "hívő" vagyok, bár árban el vannak eléggé szállva. Ajánlatot nem teszek, mert nem ismerem a piacotokat. Majd lesz biztos kolléga, aki kompetensen megteszi helyettem.
cinre gyanakodtam amikor csökkent a használhatóság - ugyanis márkát váltottam
Erre is lehet/kell figyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged