- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Én ezt vettem (SQ-D60), USB-C bemenete van, de adnak hozzá XT60 adapter kábelt azaz 4S-6S akkuról is elmegy (kisebb feszről nem lesz meg max. telj.; egy jobb akku lehet többe lesz mint a páka). Az adapter kábel közbenső lépése 5.5 x 2.5mm-es tápcsatlakozó azaz arról is lehet táplálni.
Elsősorban olyan hobbisok veszik akiknek a pusztában kell javítani.
Boldog békeidőkben vettem még amikor US$27.87 volt az ára (és teljesen más árfolyammal mint most), azaz bőven befért a 10k-ba.
Ma nagyon figyelned kell az akciókat (aliexpress-en is van), hogy egyáltalán a felső határ közelébe kerüljön (ha többféle hegyet is akarsz a szett még többe fáj), minden táp adapter nélkül. -
daninet
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
akkuval 5-10k? nagyon szűkös, csak szemét lesz ennyiért.
Ryobi akkus pákája nem rossz, de PVC a vezeték nem szilikonos.
Parksidenak is van időnként akkus ha már belevásároltál esetleg az akkujaikba.De ezek 10-15k akku nélkül
A jobb akkus pákák meg 30k körül vannak külföldről, TS80 vagy TS101 (akku nélkül).
Utóbbi megy usb-c powerbankról is ha van benne PD
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold