- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
cinemazealot #83121 üzenetére
Na igen, pont az ilyenek miatt írtam ebbe a csoportba, hogy a darabját 5k-ért szerzett szünetmentesek esetén mire figyeljünk oda üzembe helyezés előtt.
Persze egyszerűbb rádugni egy olyan 40W próbaterhelést(monitor) amiért nem kár, aztán ha átkapcsol és stabilan műxik akkor örülünkVincent.Csak utána meg ha a 600W PC alatt meg káresemény történik akkor meg én voltam a hülye.
Az eredeti aksikat kiszerelve, azokon viszont 2014 szerepel, szal lehet van ám turpisság a háttérben.
A márkaszervíz ingyenes bevizsgálást csinál, de pusztán az hogy 2 évet ment irodában és 1 évet ált a fészerben arra azt mondja a szakijuk hogy nem valószínű hogy bármit is javítani kéne.
Ugyanakkor a gépenként 2db aksi cseréjét nettó 11,5kért vállalja, ami azért furcsa, mert a legolcsóbb hosszútávú minőségi aksi nettó 6.5k-nál kezdődik -
válasz
Nem néztem bele mélyebben (parkolóban kocsiból, mobilon nehéz egymás mellé tenni dolgokat)
Nézd össze a Finder 40.61-es relésorozatával.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
nekem is van egy nagyon hasonlo apc-m, mibol tudni, hogy "csere erett" a releje?
nekem 4 db akkut kellene vennem. mert kifingtak a meglevok. honnan erdemes manapsag csere akkut venni? legfontosabb szempont az ar, de azert szunetmentes legyen ne autoakksi vagy ilyesmi (bp-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest