Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Az a baj, hogy amit műveltetek az már több, mint "szakmai vélemények ütköztetése". Sokkal inkább hasonlított a kiafaszábbgyerek, e-penis méregetésnél. Következő lépés a személyeskedés lett volna?

Ráadásul mindezt pár 100 ft-os alkatrészek cseréjéről. A mérés, ellenőrzés részével nem is volt bajom.
Utolsó bekezdésed pedig bullshit. Miért nem reagáltál? Kérte valaki, hogy ne nyilvánítsd ki a véleményed? Az a Te döntésed volt. Az pedig, hogy én írtam reggel az én döntésem volt. Bocsánat, hogy írni mertem. Hogy idézzelek: " Nehogy már a végén itt is nekem kelljen elnézést kérni, hogy használom a fórumot"
-
didyman
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Csakhogy te nem véleményt ütköztetsz, hanem tényként kezelsz valamit, amiről másnak más tapasztalata merészel lenni, mint neked, ami persze szerinted csak hibás tapasztalat lehet, mert ellenkezik a tiéddel. Erre is van egy jó szó, amit tiszteletből nem kívánok itt rád bélyegezni, pedig megérdemelnéd. Én részemről belefáradtam, nem is érdekel, és ahogy Fero írja, ez másoknak sem okoz örömet, egyszerűen azért, mert ebből a sehova sem vezető párbeszédből nem tanul senki. Én részemről elnézést kérek a többiektől ezért. Az első válaszod után rád kellett volna hagyjam. Egyúttal megkérlek, hogy fejezd be te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold