Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nagyon változó az akkuk minősége. Én kb 10 akkut bontottam, az kb 60 cella. 2500-100mAh teljesítményű akkukat szereztem. Ebayes akku mérővel az összes kapacitását lemértem, ami kb egy hónap volt.
Ha számolok egy átlagot akkor 1500mAh körüli van az akkujaim átlag kapacitása. Egy 12v akkus fúróba raktam 2*3 "kukázott" akku ami 12,6V. Maximum üresjárati fordulaton kb egy voltot esik a teljesítmény. Eddig fúrtam vele kb 20 furatot fába, és becsavaroztam szintén kb 20 csavart fába, meg még pár dolgot csináltam vele, most van 11,5V on az akku és 9V ig még merülhet. -
Kernel
nagyúr
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Pedig nekem is azzal működik egy 12V-os gép, de ugyanúgy párhuzamos darabokból összerakva, mint a laptopban. Ez a gép 3S vagy 4S konfigurációval is jól használható, csak nyilván jobban vagy kevésbé pörög.
Laptophoz volt már használhatatlan, mert az hiába csak 1-2 A, de a folyamatos terheléstől hamar leesett. Csavarbehajtásnál a rövid terheléseket viszont meglepően bírja. Másik előnye, hogy nem merül olyan hamar az önkisülés miatt, mint a Ni-Cd.
Vagy válogatni kell közöttük, de nekem egy gyenge páros is volt a csomagban, ami bontáskor már 2,5 V alá esett, ennek ellenére a gép használható volt vele. Később ezt kivettem, 3S csomaggal teszteltem tovább a gépet. Lassabb lett ugyan, de csavarbehajtásra így is teljesen jó.
Fúráshoz, tartós terhelésre viszont nem használtam még így.
Akkuteszt legjobb módja az 1A kisütőáramon mért kapacitás, mert ez jobban kihozza a belső ellenállás miatti különbségeket, mintha csak kis áramon mérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy ruhás topik
- Vírusirtó topic
- Elfelejtettem a film címét
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha számolok egy átlagot akkor 1500mAh körüli van az akkujaim átlag kapacitása. Egy 12v akkus fúróba raktam 2*3 "kukázott" akku ami 12,6V. Maximum üresjárati fordulaton kb egy voltot esik a teljesítmény. Eddig fúrtam vele kb 20 furatot fába, és becsavaroztam szintén kb 20 csavart fába, meg még pár dolgot csináltam vele, most van 11,5V on az akku és 9V ig még merülhet.
ekkold