Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát tesó, ezért kár volt ennyit kínlódnod, komolyan. Nézegettem, hogy mit csinálsz, de nem akartam beleszólni. Ezt az áramkört 20 perc alatt össze lehet dobni próbanyákon úgy, hogy nincs se földhurok, se szigetelt vezeték. Sőt, minden áramkört össze lehet rakni próbanyákon. Emlékszel még a távirányítós hangerő- és hangszínszabályzómra? Azt is próbanyákon raktam össze. Ez a nyák ganéjabbul fog kinézni, mint az én próbanyákon összerakott dolgaim. Ebbe a nyákba nem fogod tudni normálisan beforrasztani az alkatrészeket, egyrészt mert a furatok körül hol alámart, de a legtöbbnél pedig át van szakítva a fólia. Mindenképp gányolás lesz belőle. Mindenesetre ne bántásnak vedd, csak szólok időben, hogy a felesleges energiáidat másra is használhatod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Teljesen jó ez a nyák a vasalásos technikához.
Kb. azt érdemes nézned beforrasztás után, hogy nincs-e rövidzár valahol, aztán kb. bedugod és vagy szól, vagy nem. Persze az IC beforrasztása előtt mérhetsz tápfeszt a táp lábon, meg h. a másik lábakon mi van, de nem hinném hogy szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold