Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Szerintem pedig ez (és főleg az a fekete/fehér) van egészen ízlésesen megoldva. Legalábbis messze jobban fest, mint szinte bármi más.
-
cs.zs.
veterán
Nekem egyre kevésbé tetszik ez a design. Már nem csak attól kell félteni a cuccot hogy elejtve pofára esve a kijelzőnek annyi, hanem ha a hátára esik, akkor is ugyanez lesz a szitu.
-
hdavid1
tag
Van napelemes töltő beleépítve?
-
enginev3.0
félisten
Nem Tom, szerintem nem csúnya
Bár a Xiaomi 14 jóval szebb -
ROBOTER
addikt
Itt hogy jön ki a matek?
Ha a 12 megapixelt vesszük alapnak, amire a legtöbb kamera leméretez alapbeállításban, akkor a 200 megapixel az 4,1x-es szenzor zoom.
A 4,3x optika x 4,1x szenzor = kb. 17,6x-os hibrid zoom (és már ez is quad bayer), ehhez képest 28x-os lossless kissé túlzásnak tűnik.
A 28x-oshoz 6,5x-ös szenzor zoom kell, ami 200 megapixel melett 4,7 megapixeles kivágást jelent. Ez nem nevezném losslessnek. -
A telefon mellé adnak majd elorendelesben egy su7 et is
-
Ezeket mind egy Ember tervezi? Ugyanaz a kamera elrendezés.
Honor, Vivo, Xiaomi,...
-
+1
#5joey04
Igazából jelenleg is a 14 ultra rendelkezik kb a legjobb kamera szettel, persze van a vivo-nak egy minőségben jobb 3.7x zoom, de akkor is csak 1 kamera.
Az ultraszéles meg a legjobb szerintem, mert legalább valóban ultraszéles és minőségre sem rosszabb semmivel mint bármelyik.
A 3x zoom kamera is nagyon jó minőséget tud, ha mással hasonlítjuk, de nyilván ha még nagyobb lenne még jobb lehetne.
Ha authentic lesz, akkor már nyert is nálam, márpedig lesz..De elférne egy semleges valóban, amit lehetne állítani manuálisan, mint a vivo-ban.
-
Dr. Oid
aktív tag
Forradalmi design
-
Aryon87
félisten
Igen fejnehéz nagyon. Tény stabilan áll az sztalon is, és kézben is lehet tartani miután megszokja az ember keze.
Nekem teljesen jó a gyári kamera app produktuma, Gcam is fent van, de nem próbáltam még nappal, csak éjjel (valszeg nem kompatibilis verzió van fent, mert nem a legjobban megy, azóta nem is néztem másikat) -
Atomgeszi
nagyúr
Mert mondjuk kell a hely a technikának?
Xiaomi 15 Ultra 🆚 iPhone 16 Pro Max Telephoto Lens comparison📷200MP 4.3x 100mm HP9 Periscope Telephoto
📷200mm - 400mm In Sensor Zoom (ISZ)
🔭28x Lossless Zoom
#Xiaomi #Xiaomi15UltraNem tudom, hogy a gyári kamera milyen, de a gcammal parádés a képi teljesítmény
-
Aryon87
félisten
X14U tulajként fura nekem is, de úgy tudom hogy ezért ez az elrendezés, mert a nagy optikai zoomkamera már nagyobb teleobit kapott, és a helyet így tudták megoldani neki.
Fura, de úgyis a tudása a lényeg, ami meg is lesz hozzá.Inkább azt kellene megoldani, hogy ne álljon ki ennyire a kamerasziget a telefon síkjából, de gondolom ez is már körülményes lenne, vagy böhömvastag kellene legyen a telefon.
-
joey04
titán
reméljük az uw meg az 50-es zoom nagyobb lesz mint az elődben. bar ha csak auth meg vibrant mode lesz akkor mindegy...
-
BoB
veterán
Az a fekete-ezüst rettenetesen jól néz ki
-
bteebi
veterán
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem egészen borzalmasan néz ki. Mondjuk ha kiemelkedően jók lennének a kamerái, akkor még talán el is nézném neki. De lehet, hogy még akkor se. A kameraelrendezés is nagyon furcsa. Nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábban kiszivárgott három színt láthatjuk rajta.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest