Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
Én erre reflektáltam.
"ez hol van leírva hogy kínai mert én ne m találom sehol .francia mérnökcsoport alapította 2008 ban szerkeztőinek a neve és fényképei is publikus nincs köztük egy kínai sem. cég vezető is francia : Frederic Guichard . amúgy az apple oldala is van kínaiul szóval arra ne adj hogy mire van lefordítva. Kínát egyszerűen ma már figyelembe kell venni gazdaságilag és minden más téren is."
Semmi konkrét bizonyítékot nem írt. Semmi forrást nem közölt kedves Samsungos kollega, így nem tudom mire vélni hogy kínai. Ha beírom Google-be, hogy DXOmark chinese paid company nem dob semmit csak valami Telegramos cikket.
-
joey04
titán
válasz
gattolino #39 üzenetére
Te is tudod, hogy ez hülye érv, hogy apple oldala is van kínaiul. Ahogy azt is tudnod kell, hogy a rangsor szar, hiszen a te készüléked is a legjobbak között kéne legyen, ahogy mondjuk egy xiaomi 13 ultra is. De volt valami balhéjuk a xiaomival és azóta le vannak pontozva. Irónikus, hogy előtte meg nem volt akkora szám a Xiaomi kamerában, de mégis az élmezőnyben végeztek. Ettől még a Samu (kategóriához képest) gyengébb kamerás teljesítménye jogos kritika, de ennek alátámasztásásra a dxomark listáját hozni hibás érvelés, mert a lista attól még szar, hogy van pár készülék ami kb. a helyén van.
-
zazenke
őstag
ez hol van leírva hogy kínai mert én ne m találom sehol .francia mérnökcsoport alapította 2008 ban szerkeztőinek a neve és fényképei is publikus nincs köztük egy kínai sem. cég vezető is francia : Frederic Guichard . amúgy az apple oldala is van kínaiul szóval arra ne adj hogy mire van lefordítva. Kínát egyszerűen ma már figyelembe kell venni gazdaságilag és minden más téren is.
-
doooo
veterán
Kínai oldal, nem francia. Lényegtelen hova van bejegyezve a cég (vagy hova volt 10 éve bejegyezve), a tulaj kínai, a tesztek nagy része Kínában is készül, az oldal maga is elérhető kínaiul is (egyetlen valóban nem-kínai oldal sem érhető el kínaiul), minden kínai benne.
És csupa bs. Vérlázító bs. Immár sok éve. Attól még lehet kínai a legjobb-kamerás mobil, de soha sem ez az oldal lesz annak bebizonyítója. -
zazenke
őstag
válasz
LosBlancosRM #31 üzenetére
hát ha belegondolsz hogy az s23+ egy 3x optikai zoom mögé mindössze 10 megapixeles szenzort tesz hát az elég karcsú gyakorlatilag minden versenytársa már 48 mpx és nagyobb szenzorokat pakol. Ez azt eredményezi hogy a samu nem lesz képes 3x felett bevetni normális "veszteségmentes" digitális vagy hibrid zoomot. nem lesz eredményes képkivágásos nagyítása. sokan a 45 w töltést is keveslik (amihez ugye töltőt még külön kell venned
) . Lemaradt a samsung vagyis nem lemaradt hanem egyszerűen egy adott pénzért nem akar kielégítő fejlesztést adni . Iphone politika. Aztán lehet jönni majd hogy de az optimalizáció meg anyám tyúkja . A teszteken meg szépen lemarad . meg lehet nézni a dxomarkot is amire sokan azt mondják hogy fizetett dolog de szerintem ez nem igaz mert elég részletes adatokkal alátámásztott tesztjei vannak. És francia oldal mégis kínai telefon áll az első helyen (kamerában)
-
MikeWazowski
veterán
-
lolal
senior tag
Megmosolyogtató ez az Exynos rettegés. Szerintem mindenki spejzoljon be S23 ból akár 3db ot is mert abban Snapdragon van, aztán azzal ez a rengeteg power user aki itt kommentel nehogy megüsse a bokáját pár AnTuTu pontszám végett... Mert aztán híjnye lesz.
-
Zamasun
aktív tag
Aki S23-at akar venni, szerintem addig vegyen, amíg lehet, nagyon jól fogja tartani az árát.
-
Kamarásss
junior tag
S24 Ultra . A várható árról tudható vmi?
-
zazenke
őstag
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
a fotós fórumon az s23 ultrára is azt írják hogy részben elhasalt sőt a dxomarkon is jobb pontozást kapott a magic 5 pro. Bár ez nyilván csak a fotós képességeket érinti. sőt emlékeim szerint az s23 ultra még az első tízben sincs benne
-
lolal
senior tag
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
Ha ennyire Samsung hater vagy miért van samsungod
-
zazenke
őstag
szerinetm a honor magic 6 pro az s24 és s24+-t verni fogja közel azonos áron. Az ultra az más tészta lesz . 10 én mutatják be a honort
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Évekel ezelőtt olyan mobilt akartak aminek a hardvere moduláris, mint a Computer.
Nem is értem miért nem. -
zazenke
őstag
azt sem tudjuk hogy milyen lesz az exynos. lehet hogy teljesen kikupálták és észrevehetetlen lesz hogy az van benne
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A cikk első mondatában a január után hiányzik a nap, azt javítani kellene.
-
2024 legjobb Samsung telefonja az S23 lesz.
Arra keszek kíváncsi, hogy jövő nyár végére mennyire szakad be a használt S24-ek ára, és az S23 mennyire fogja tartani az árát a használt piacon. -
lolal
senior tag
válasz
MikeWazowski #8 üzenetére
Akkor esetedben tárgytalan az Exynos miatti nyávogás
.
Másfelől már az S22 - ben is szépen helyrepofozták az Exynos 2200 - at, azelőtt meg az Exynos 990-et is, bár előbbit jobban sikerült visszahozni az életbe, innentől kezdve nem értem a HSZ tárgyát, tekintve, hogy még meg sem jelent ez a szerencsétlen. -
MikeWazowski
veterán
Nekem is nagyon bejön az s23, nem nagyon tudok mibe belekötni, imádom is. Ennek ellenére ha az s24 szintén snapis lenne, gen3-mal akkor valszeg elő is rendeltem volna.
-
novinyul
veterán
válasz
Samsung vonalon akarsz maradni, akkor tényleg semmi értelme váltani. Az S23 tényleg jó lett, asszony tavaly ősszel kapta az S20fe után, de eszébe sincs vagy 3 évig váltani.
-
doooo
veterán
válasz
Akkor eleve semmi értelme nem lenne váltani erre.
-
KYZRR
őstag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
Szvsz nem lenne baj az Exynossal sem, csak azt is a TSMC-nek kéne gyártania.
-
novinyul
veterán
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Ott a sima S23
Legjobb vétel lehet "kompakt" felsőkategóriás telefonként 2024-ben.
-
KYZRR
őstag
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Samsung livecam:
-
jacis
nagyúr
Jó lenne már az AI képmaszatolás helyett egy normális töltési sebességben gondolkodni.
-
LosBlancosRM
őstag
Előrendelői akció tavaly volt a szolgáltatóknál is? Leginkább a beszámítás érdekelne. 🤔
-
MikeWazowski
veterán
Sima s24 exynos = -1 vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha eddig ne tudtuk volna, de immár hivatalos a január 17/18-i dátum.
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest