Hivatalos a Samsung Galaxy Unpacked időpontja

Nem mintha eddig ne tudtuk volna, de immár hivatalos a január 17/18-i dátum.

A Samsung hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy S24 széria bemutatójának dátumát, amit január, délelőtt 10 órára időzítettek csendes-óceáni idő szerint. Ez nálunk este 7 órát jelent, keletebbre, mondjuk Dél-Koreában, Kínában vagy Ausztráliában viszont már 18-át mutat majd a naptár, amikor a Samsung bemutatja az új, mesterséges intelligenciával felturbózott csúcsmodelleket.

A formaterv és összkép szempontjából nem érdemes komolyabb izgalmakra számítani, a Samsung által fejlesztett Gauss AI modellekkel kiegészített OneUI 6.1 viszont rengeteg új funkciót, hatékonyabb szoftveres optimalizációt és továbbfejlesztett képalkotó képességeket ígér. Hardveres téren marad az eddigi gyakorlat, az alapmodell és az S24 Plus régiótól függően érkezhet Exynos vagy Qualcomm szettel, az Ultra viszont mindenhol Snapdragon 8 Gen 3-mal kerül forgalomba.

Mindeközben a hazai Samsung is bejelentette a dátumot, a nemzetközi példához hasonlóan nyereményjátékkal egybekötve. Az eseményre az alábbi linken lehet regisztrálni (amivel mindössz csak az érdeklődésünket fejezzük ki az új széria iránt), ezzel pedig esélyünk nyílik megnyerni a 2024-es csúcsszéria egyik modelljét vagy a 20 ezer forintos kedvezménykuponok egyikét. Ehhez néhány, a vásárlói preferenciára vonatkozó kérdésre kell választ adnunk. A tájékoztatás egyelőre nem teljes körű, a részletek január 17-én, este 7 után érkeznek az előregisztráció során megadott e-mail címre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés