- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Chrom
tag
Tényleg fontos lenne, mert nem élvezetes így a játék! Pedig elég frankóra sikeredett!
-
Chrom
tag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
Hello! Nekem is valami ilyesmi a gondom! A 2. pályán dekkolok és az Istenér nem akar menni. Állandóan kidob a játékból, vagy legtöbbször újraindul a gép! Fölraktam a patch-et is, de semmi. Rohangálok egy pár percig azt sutty lekapcsol a gép, és csak ennél a játéknál !!!
Most tényleg igaz lenne, hogy beépítettek valami spy progit a játékba?
Esetleg ha valakinek sikerült orvosolnia ezt a problémát, kérem azonnal írja meg!
Előre is köszönöm! -
barbikenje
aktív tag
Újabb gond... a játék megy, ahogy a nagykönyvben írva vagyon... egészen az első pályáig... utána kivágja a progit, mit annak idején a másodikban... de ott, ha szerencséd volt, még menteni is tudtál idejében, és onnan ment tovább a gáma... mostmeg... EHH...
-
littlemole
őstag
Ha már Hitman és probléma akkor itt vagyok én is. :))
Egy Xp-re volt feltelepítve a játék. Másik oprendszer win98 lett felrakva a winyóra.
A játékot elindítva érdekes módon úgy fut mintha lassított felvételen játszanék.
Cel1000 Ti4200 128MB ram. No jó ez a konfig biztos kevés neki ;], de szaggatni nem akadozik pár dolgot levéve.
Nem szaggat meg hasonló, csak lassítot felvétel. Olyan mint mikor a halálod előtt a játékban belassulsz.
Valószínűleg újra fel kellene telepíteni de most ez nem kivitelezhető.
Mindenesetre ilyet még nem láttam. :Y :Y -
Peat;)
veterán
válasz
barbikenje #3 üzenetére
#2-esben a válasz, a video optionsban keresgélj, filteres a neve. Legalábbis nagyon valószínű hogy ez a baj, ha a távolban elmosódnak a tárgyak, emberek(homályos vagy milyen) akkor be van kapcsolva.
Egyébként nem hiszem hogy bennehagyták volna xbox miatt, mert 9800-on maxban max aniso szűréssel simán megy, lehet hogy dx9-es effekt amit a régebbi kártyákkal is kiszámoltatnak valahogy csak *urvaára belassítja szegényeket ok nélül. -
tr00p3r
addikt
válasz
barbikenje #4 üzenetére
beszéltünk róla egy másik topikban:
''Én egyenlőre csak a demót tolom, viszont lenne egy kérdésem. Mire jó a Post filter? GF4Ti4200am van, és ha a Post filter ki van kapcsolva akkor maxon gyönyörűen vajsimán megy, filterrel meg köhög 15fpst, és még ronda is. Szóval van értelme, vagy egyszerűen csak vmi DX9es trükk ami nem megy rendesen DX8as kártyán?
Ja, mellékesen már a demo is ultrakirály! (hangulata ugyan más mint az első résznek, de ízlik ez az ''új'' feeling)'' -
barbikenje
aktív tag
Szóval GFX menü... köszi a tippet, tuti kipróbálom... egyéb elgondolás?
-
barbikenje
aktív tag
Ja a dolog pikantériája, hogy egy elméletileg gatyább gépen, amiben egy Gef4 440-es szalad 8x-os AGP-vel, sokkal élvezhettőbb a játék minősége... Valami celeron konfig (1.4-es asszem) döcög mögötte... Na, innentől jöhetnek az igazán jó ötletek!
-
tr00p3r
addikt
válasz
barbikenje #1 üzenetére
van benne valami filtert amit ha kikapcsolsz meglódul a gém. az XBOX-ból maradt benne asszem. a nveét ne kérdezd, de asszem egyértelmű a GFX menüben!
-
barbikenje
aktív tag
Nagy gondban vagyok, hogy egyáltalán ide való-e a téma, de másra nem igazán tudok gondolni...
Szóval a helyzet a következő:
A cucc amin a fent nevezett játék fut(na), az egy K7S8X R3.01-es alaplap, 2500+ Bartonnal felfegyverezve, mögötte 2x256 Mb-os 333-as Hynix ram, valamint egy Gef3 Ti200-as, 64Mb-os vidikaresz...
És ezzel a cuccal gyönyörűen fut 1024x768-ban a Farcry, a XIII, miegyébbmás, most meg itt van ez a x@r, ami úgy szaggat, mintha egy régi PIII-asra akarnám ráerőszakolni, ilyen tré dolog még nem fordult nálam elő, a Dx8.1, ahol elég kellett hogy legyen, ott elég is volt. Még arra tudok gondolni, hogy esetleg a korábban bent lévő Ati display drivere kutyul(hatott) be...
Plz, segíccsék!!!
Ötleteket ide!
Előre is köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest