- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
Én is inkább a Hisense-t venném VA panel jobb kontrasztal (rosszabb a betekintési szög,de nem oldalról kell nézni
) a VA panel ,meg a 384zóna miatt biztos jobb a feketéje (LG IPS meg Edge led----írnak róla local dimming-et a háttérvilágításhoz,nem nem találtam semmit náluk mit takar ,tesztekben nem jó ) ,meg gyanítom a fényerő is jobb a Hisensnél--meg 2.1 hang
-
Cartmenn
aktív tag
Mikor vettem a 75ös C805 ---a u7kq is benne volt a pakliban ( meg az u8kq is de az IPS panel miatt nem az lett,meg ki is futott,vagy jóval drágább lett) ,de 50el olcsóbb volt a BF alatt a TCL ,így az lett ---a hangrendszere jobb lett volna a Hisensének,de úgy is házimozival van használva. --ha volna a kínálatban a 65ös TCL805 (olcsóbb,és nagyon jó kép,max a hang nem) ,vagy a C845 azt venném
nekem egy 55ös Hisense u8qf van(2020as modell,1 kategóriával feljebb) kb olyan fényerővel mint a u7kq ,kevesebb zónával, ezt is nagyon jónak tartom---és igaz ennek JBL sima 2.0 hang van ami az átlagnál sokkal szebben szól.
-
atee
őstag
A TCLC805 ami a tv-s topik favoritja. U7KQ a megfelelője. Szinte ugyan azt tudja a két készülék. És amiért nem azt ajánlják az a Vidaa rendszere.
Telekomosként viszont nincs a kínálatban a 805 csak extrém nagy méretben.
Én úgy rendeltem be, hogy ha a rendszere annyire rossz akkor visszaküldöm. És közel egy hónap használat után most azt mondom, hogy nem cserelném már le a 805 re sem. Persze androidos telekom boxot használok. Így a HBO megoldva.
A frissítés az előd lg-n csak bosszantott. Több alkalommal csak rosszabb lett ez az. Pixelhiba meg bármrlyiken lehet. Ez nem a a típus vagy a márka hibája!
Kérdezz rá a tv ajanlo topikban, hogy a kinézett LG vagy inkább a 65U7KQ lenne jobb, de én nyugod szívvel.merem ajánlani a Hisense készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged