Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
kodoboy #2240 üzenetére
Szerintem előtte valamilyen 4k-s demó mehetett azon a tv-n és olyankor célszerű a mozgásjavító lehetőségeket kikapcsolni.. (ha itt visszaolvasol látsz rá bejegyzéseket...)
A sima tv adás esetében pedig többféle mozgásjavítási lehetőség van... Én egy korábbi youtube video alapján a clear-re re állítottam ami be is jött ....
Ilyenkor még beilleszt képkockákat... Mondjuk azt már nem tudom, hogy az azt hiszem négyféle lehetőség esetében ez melyiknél pontosan mennyi képkockát jelent, de az biztos hogy nekem ezzel sima volt minden mozgás, még a sport is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest