Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
King Unique #177 üzenetére
Igen jó lenne ha értelmeznéd amit irok. De inkább lapozz tovább. Olyanokra válaszolsz ami nem volt kérdés.
Pl használt lemez mbr-gpd konverzió miszerint a telepitő nem tudja és cmd-ből kell. Erre nagy okosan belinkeled, hogy kell cmd-ből. Miután én irtam, hogy cmd-ből megoldható. Az összes hsz-ed ezen a szinten volt. -
válasz
King Unique #171 üzenetére
Köszön a válaszod! Benne van a lehetöségek között az in-place upgrade. Van dokkoló is uh. a klónozás is valid opció.
Majd megnézem az évek alatt mi gyült fel. Az biztos hogy sok user program nincs. Csak a ráfordított idövel sakkozom. Lehet hogy sokkal gyorsabb újrahúzni a win10et SSD-re és a felhalmozott fileokat dokkolóval visszamásolni.
Minden kiderül ha a közelben leszek! -
Gyuri27
félisten
válasz
King Unique #172 üzenetére
Mint irtam, hanyagolj kérlek.
Szövegértés 0. Csak egy példa: beszéltem új ssd-ről? Nem. Pont az ellenkezőjéről. Használt hdd.
Köszi. Helló. -
Gyuri27
félisten
válasz
King Unique #123 üzenetére
Nem is a szopjuk fényesre a wint mert soha semmi hibája nem volt.
A szakértelmedhez annyit nem mindent tudsz kikapcsolni a gépházba 100%-an ahogy előttem is irták. És itt le is vizsgáztál.
Mint ahogy azzal is, hogy beszélsz itt a frissitésekről. Mikor az összes win topik egy egy frissités tele van panaszkodókkal.
Az csak hab a tortán, hogy nv, amd, intel nem adott eszközillesztőt. Nyilván a linuxosoknak adtak.
Bizonyitott tény, hogy a feladatütemező a lemezkezelés sokkal rosszabb mint linux alatt.
Sorolhatnám napestig.
Na de veled tényleg ennyi.
Mindenki más aki nem szereti a bétateszter szerepét úgy hogy fizet érte és ost akar nem egy ms reklám platformot az érti miről van szó. -
Gyuri27
félisten
válasz
King Unique #118 üzenetére
Igen persze. Ha te mondod. Majd gyere vissza ha ha az os nem lesz tele ms reklám termékkekkel amik futnak, monitoroznak ha kell ha nem. Ha meg tudják oldani, hogy amit nem akarok az ne legyen ne fusson.
Hogy ha majd legalább annyira takarékosan futt mint egy jó linux és nem zabál meg minden erőforrást.
Ha nem kell frissitéseket vissza vonni, ha egy frissités nem basz haza egy komplett rendszert.
A ryzen, tpm támogatást is az amd-nek kellett megoldani. A mostani nv-s bakit majd javitja az nv. Az intel magokkal se tudott mit kezdeni ez a remek os. Érdekes, hogy az ingyenes linux ezeket egyből hiba nélkül vette.
Veled itt be is fejeztem.PuMbA: de akkor ne fusson. Lehet azt mondani, hogy nem sok vizet zavar. Pedig de. Sok felesleges szar eszi a rendszert rendesen. Ráadásul annyi hibalehetőség.
Ha meg kimész külfödre akkor miért nem tudsz felrakni bármit? -
válasz
King Unique #114 üzenetére
Ha nem használható... akkor miért teszi fel a gépemre alapértelmezetten és miért kell utólag kikapcsolnom?
Nem olvastam, mert igazából... lesz*rom.
-
PuMbA
titán
válasz
King Unique #112 üzenetére
Én nem piszkálom őket, úgy sem indul el a Cortana-n és a Telefon-kapcsolat-on kívül egyik sem. A Cortana-t a Feladatkezelőben le lehet tiltani és le is tiltottam
A Telefon-kapcsolat meg 43MB-ot foglal a memóriából, de 16GB-tal aztán mindegy.
-
válasz
King Unique #107 üzenetére
"pl. a Cortana sem minden régiónál érhető el, meg amiknek a gépházban akár 1 kattintással tiltható a futása,"
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy egy kattintással hogy takarítod le ezt a spywaret, mert a group policyban IS turkálni kell ahhoz, hogy egyáltalán ki tudd kapcsolni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
King Unique #107 üzenetére
Na ez itt a baj. Hogy ki kell kapcsolni meg mókolni kell, hogy valóban ki is legyen kapcsolva és úgy is maradjon.
Had döntsem én el, hogy mit rakok fel mi legyen fent és alapból ne fusson semmi ami nem a rendszerhasználathoz kell.
Tetszik érteni a mi a különbség ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest