- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
A Sis képminősége nem olyan rossz. Nekem legalábbis 2D-ben kontúros volt Ehhez képest a Savage kissé (!!!!) elmosódott. Nem is lehet észrevenni mindíg a különbséget. A színekről nem tudok nyilatkozni (hány bit mélység), sem a tv-ről (nekem tv nélküliek voltak).
Driver: a Savage nem támogatottsága jót is jelenthet: ''kvázi-szabványos'' elbarmolni nem nagyon lehet. A Sis frissebb driverei: ha valami új cucc esik be, alkalmazkodni tud hozzá (most csak egy hasraütésszerű, valószínűleg rossz példa: ''új'' VIA-s, vagy Sis-es P3-as csipszethez lehet, hogy a Sis kártya drivere jobban együtt fütyül az AGP driverrel. Még egyszer, ez csak egy hasraütés, valószínűleg nem állja meg a helyét) -
kovacsson
tag
egyszer vettem egy Sis6326-ot, de akkor az félig ki is herélt egy monitort... valami jelet rosszul küldhetett neki, mert egy korábban jól működő monitorra raktam rá, két-három hónapig rajta volt (rossz volt a képe az elejétől kezdve, csak nem volt mire kicserélni) és utána már más kártyesszel sem lett jobb.
de láttam másnál működni, szóval lehet, hogy egyedi eset.
környezetemben Savage3D-ből van 4-5, nem volt eddig velük gond, bár a passzív hűtés kicsit kevésnek tűnik neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest