Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Szia!
HDD ügyben nem történt előrelépés, kedden hoztam el a postáról, és szerdán akartam összebarkácsolni a kettőt, és mikor levettem az enyém elektronikáját látom hogy az egyik tányérforgató motorhoz menő vezeték piros szín helyett csúnya barna,,,,szóval ez megsült rendesen!
Aztán méricskéltem az elektronikán, a jó hír az az hogy neked csak egy szem alkatrész van rajta elpukkanva, annak sincs külsérelmi nyoma, de azért nem pörgeti fel a vinyót......
Ma este átutalom az 1,7K-t mert az ígeret az ígéret!
Köszönöm a közbenjárásodat, lehet hogy a 3. ugyanilyen vinyóval majd meg tudom javítani a tiedet, mert az enyém max macskát dobni jó!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest