Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urzu_7
aktív tag
Sajnos a legtöbb ember már a grafikai stílus láttán békén hagyja az ilyen játékokat az Atomic Heart meg egy teljesen másik műfaj, nem is értem az összehasonlítást. Főleg még hogy abból van virágbolti változat (még ha régebbi dev build is), több streamer/videjós is inkább azzal villogott plusz a negatív reklám is reklám manapság abból pedig az Atomic Heartnak bőven kijutott.
-
Csak nekem jutott eszembe (csak videót láttam róla, nem játszottam vele), hogy tiszta Jet Set Radio vibe-ja van?
-
Mike
veterán
válasz
Felesbandi
üzenetére
Simán megy, jó a netem
-
Xaels
félisten
Ez egy Indie cím, 0 előzetes marketinggel és múlttal. Ahhoz mérten nem olyan rossz ez a szám, viszont ha azt nézzük GP cím (ami nélkül közel sem alakult volna ez a szám ilyen szépen), akkor nem olyan kiemelkedő. Az AH évek óta promózva van, generáltak neki reklámot, hype-ot.
-
beyruth82
veterán
Annyira nem nagy eredmény ez tekintve, hogy több mint 1 hónap alatt hozta össze. Atomic Heart pár nap alatt az 5 milliót is elérte. Érdekes.Azt hittem az év egyik legnagyobb sikere lesz a Hi-Fi Rush.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest