-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Szerintem dobhatsz fel képeket, így láthatják mások is, hogy 45k-ból mit lehet megvenni. Egyébként szerintem nem döntöttél rosszul ... sőt ... az igazán fontos döntési szempont az, hogy neked tetszen. Hogy nekem vagy másoknak mi tetszik, az egy dolog ... a Te rendszeredet nem mi fogjuk hallgatni
-
Thunder78
őstag
Meg kell hallgatni. Így fényképről nem tudom én sem (meg más sem) megítélni a hangját, hogy jó vagy rossz. Csak arról tudok beszélni, amit saját magam hallottam, vagy ismerőseim élménybeszámolói alapján
Az ára barátinak tűnik, egy meghallgatást megér. Gondolom az eladónak sem lenne ellenére. -
Thunder78
őstag
Nem is azt írtam, hogy alaphelyzetben felveszi az 500W-ot
Egyébként elég brutálisan szól ez a Yamaha akciófilmek alatt
Azok a maximumok, viszont sokszor a leadott teljesítmény nem áll arányban a felvettel. Erre próbáltam kicsit utalni. Nemcsak azt kell megnézni, hogy mit ad le, hanem, hogy azt mennyiből próbálja előállítani. Ebből is lehet levonni következtetéseket
Meg ha megnézed, nem csak a kijelző fogyasztását írtam. Van vezérlés, DSP, meg mindenféle elektronikák, plusz a veszteségről nem is beszéltünk.
Idle értéket nem tudok, mert az általában nem közlik.
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
Yamaha NSG-50 most eksönös a netdepo-ba
39.900,-
Celestion F10: 31.900,-
Denon: SC-G101: 28.900,-
Pioneer S-H240W/QL: 31.900,-
Tannoy Mercury F1: 40.900,-
Wharfedale Diamond 8.1: 33.300,-
Ezeket nézd meg a netdepo kínálatában. Alsó árszegmensben ezeket javasolnám. Ne ijesszen meg a kis doboz, néha nagyot tudnak szólni az apróságok is
Ha van rá lehetőséged, hallgasd is meg őket! Aztán döntsd el, hogy melyiket szeretnéd. Én a Celestion-t és a Tannoy-t mindenképp megfülelném -
DDL
őstag
Szedd ki a hangszórókat és nézd meg mi van ráírva a hátuljára. Nekem gyanús a magas. Nem rémlik ilyen csipogó a VIDI választékában.Első rámézésre egy első szériás KEF T33 vagy T52, esetleg Audax csipogó igénytelenül javítva. Ha így van akkor tedd össze a két kezed, mert a világ egyik legjobb csipogója ami létezett a 80-as évek elején.
Javítani a Sonido-t javallom [link].
Üdv: DDL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest