Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szepi79
őstag
válasz
strasse #1102 üzenetére
a ''Látni akarom hogy működik'' -et az agyára mondta, mert azt közvetlenül a koponya felvágása előtt mondta.
angolul pedig, eredetiben a mondat igy hangzik: ''Interesting, I can't wait to try that one'' vagyis ''érdekes, alig várom, hogy kipróbálhassam''.
az agyevés témához, nemrég volt egy bejelentés a második sorozatról az NBC oldalán, amiben mondták, az új szereplőgárda tagjait, illetve ki volt jelentve, hogy Sylar megeszi az agyakat. (sajnos már nem találtam meg, pedig kerestem), de másik bizonyiték, szintén Sylar szájából:
''Give me the damn list, so i can sink my teeth in...''
vagyis ''add ide azt az átkozott listát, had mélyesszem bele a fogam...'' (a mondat értelemszerűen nincs befejezve, hogy mibe. vagy legalábbis az értelemszerű alatt én agyakra gondolnék, nem pedig, hogy papirt szeretek zabálni.) -
szepi79
őstag
válasz
D4rkm4n #1030 üzenetére
Már azt is butaságnak tartom, hogy a kard növeli meg Hiro erejét.
nem növelte meg az erejét, hanem visszaadta. amúgy nem butaság, a charlie-s ügy után hiro önbizalomhiányban szenvedett, és emiatt nem is tudta használni a képességét rendesen. szal a kard ilyen önbizalompótló volt. ezért ''kapta vissza a kardtól'' az erejét. -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #959 üzenetére
Ja: fehér ember - hisz élő ember nem volt a környéken, honnan tudhatták volna, h ki volt? Inkább csaka hírók tudták volna mizu...
nathan elmondta volna, hogy sylar volt. -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #957 üzenetére
hát 911 után nagyon is megváltozott a világ, pedig annak ''csak'' ~5000 ember és két épület volt az ára... gondolj bele, mennyire beparáznának az emberek, ha 1 egész város tűnne el, és ráadásul bomba nélkül, egy átlagosnak látszó fehér férfi minden külső segítség nélküli önrobbanásában... a szomszédban sem biznál... (azért van kiemelve, hogy fehér, mert 911nél legalább az arabokat lehetett hibáztatni úgy kollektive, biztos nem lennék most arab az USÁban...)
-
szepi79
őstag
SPOILER
na én megnéztem... nem értem a végét...
clair-nek simán le kellett volna lőnie petert, úgyis meggyógyul utána. persze vhogy petert ki kellett irni a sorozatból, mert túl erős lenne a köv szériára (ugyanez igaz sylar-ra is, nem értem, őt miért kellett megtartani). a harc peter meg sylar között... egy nagy vicc volt... peter odamegy, és arconvágja párszor... na neeeeeeee... inkább olyasminak kellett volna lennie, mint a 20. részben. az öreg fekete csókát is csak azért rakták bele, hogy az időt húzza... ha mondjuk peter visszaemlékszik rá, hogy igen, a szeretet menti meg a világot, és lenyugszik, akor azt mondom ok, de igy... ááááá....
azért az tetszett, hogy parkman végre megkapta a magáét, mindig is utáltam a fickót. azt hitte, ő a nagy arc, aztán nem ő volt...
mindent összevetve, nagy csalódás volt ez a rész. amilyen jó volt az eddigi 22 résznyi ''étvágygerjesztés'', annyira szar lett a vége. -
szepi79
őstag
ja...csakhogy nem volt igaz
nem az volt a kérdés, hogy igaz-e, hanem hogy ki mondta
Libria:
sylar belepusztulna a robbanásba mert nincs neki a szöszi ereje,
Ted sem pusztult bele, amikor szétszedte a benett családi házat... alig volt baja, mig clair, aki közel ment hozzá, csontig égett... szal aki robban, annak nem lesz baja... -
szepi79
őstag
Nincs meg valakinek a tegnapi resz? (v. az ilyen kerdesekert automatan bannoljak az embert?
)
jaj, ne butáskodj, a ban mindig manuális
egyébként szerintem az itt jelenlévők közül azoknak, akik az új részről dumálnak... nos hogy is fogalmazzak szépen... nos ők sikeresen felvették VHSre -
szepi79
őstag
Szerintem egy hullának hiába eszi meg az agyát.
mert ugye akiknek kinyitja a koponyáját, az mind túléli
Egyébként ha belegondolsz, akkor a jövő akár azért is lehetne olyan, mint amilyennek a 20. részben láttuk, mert az onnan névze múltban ugyanazt csinálták a szereplők mint amit most!
de, változik. pl. peternek már nem lehet sebhelye, mert már találkozott claire-el.
Hiszen Isaac Mendez is megmondta: a jövő ellen nem lehet harcolni!
ő nem azt mondta, hogy ő már belefáradt? hm.. meg kell nézzem még1x azt a részt.... -
szepi79
őstag
Peter-nek, még találkoznia kéne molly-val, és akkor már nem lehetne megálitani, jah meg hiro-val
hiro-val már találkozott, amikor future hiro visszament az időben, hogy a ''szévdöcsírlíder'' gondolatmagot beültesse a fejébe.
Meg azt nem értem, ugye amikor sylar-el találkozott 2* is , hogy az ö képeségét,miért nem vette át
átvette tőle is...kiabált már peter is olyan erősen, hogy 1-2 ember hátraesett tőle... pl. pont sylar...
vagy, csak akkor megy, ha tudja mi a képesége, és ugy gondol rá?
sztem igen, ezért nem csinált még minden olyan dolgot, amit sylar tud.
Amugy, Sylar mikor ölte meg, a láthatatlan embert?
öööö... soha? miből gondolod, hogy megölte? amikor a zsarucsajjal beszélt, akkor nem láthatatlanná vált, hanem elment. amikor láthatatlanná válnak az emberek, akkor ezt mindig kis légbuborékszerűségekkel jelezték eddig, már amikor ez fontos volt.
szerk: brownus kedvéért: SPOILER!
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
egyszerű az ügy: legtöbben nem a TV2-s kiadást nézzük, hanem nyitva hagyjuk a parabola-antennánkat, hogy hátha elcsípi az amerikai adást. ami be is szokott jönni. és hát ámérikábá' minden hétfőn este jön ki 1-1 új rész, de az időeltolódás miatt addigra nálunk már kedd van. szóval ha valaki elkezd beszélni egy részről ''spoiler'' alatt kedd-szerda körül, akkor a friss epizódról van szó, ezután már ki sem szoktuk tenni a figyelmeztetést.
de a probléma magától megoldódik jövő héten, amikor is vége lesz az első szériának, tehát a jövő héten még spoilerezünk egy jót, aztán még 1-2 hétig dumálgatunk róla, végül a törzsgárda elhagyja a topikot és maradnak a TV2-s emberek. nos, azt hiszem, ezt jól összefoglaltam. -
szepi79
őstag
erre a kérdésre van válasz, idézek a brian élete c. filmből:
''mert irva vagyon, azért.''
azt is kérdezhetnéd, hogy tudta a doki bá kiütni sylart azzal a látszatra is nem több mint 2 kg. összsúlyú, könnyített fából készült fakerettel, de én inkább azt ajánlom, ne feszegessük a témát -
szepi79
őstag
egyszerűen nem lehet levágatni egy 9 éves kislány fél fejét
még hogy semmiben nem értünk egyet?! ebben igenis egyetértünk! épp ezért nem lehetett molly felnőtt, mert egy felnőttet le lehet lőni, le lehet vágni a fejét, de egy cuki kislánynak egy epizód alatt fel kell gyógyulnia a halálos kórból
sghctoma: ez a szavazás dolog pöttyet fura volt... senkinek nem tűnik fel, hogy 36%-ról cirka 2 perc alatt 64-re ugrik a Petrelli-re adott voksok aránya?
miért kéne feltűnnie? akkor összesítették a szavazatokat... -
szepi79
őstag
megtaláltam a legegyszerűbb,és legvalószínűbb megoldást a haitire...csak akkor blokkolja mások képességét,ha akarja!
ez eddig is világos volt.
Nathan és Peter egy család,és valószínűleg szintén megvan az oka annak,hogy miért segít nekik...szerintem ez mindent leegyszerűsít,és még csak nem is hülyeség
ezt már korábban is mondtad, akkor sem tűnt valószinűnek. egyébként nem láttam annak nyomát, hogy olyan nagyon segitené őket... -
szepi79
őstag
ez rendben van. de akkor future hiro hogy képes visszajutni abba az idősíkba, amit ő maga semmisített meg? és present hiro is hogyan jut ugyanoda?
present hironak egy olyan idősíkba kellett volna kerülnie, ahol peter arcán nincs forradás, hiszen egy olyan időből indult, ahol már peter regenerálna akármit sebhely nélkül. logikai difi
Fizika szakos bölcsész hallgatóknak, relativitás elméletből korrepetálást vállalok...
a fizika az nem TTK
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
az nyerne, aki hamarabb csinál olyat, amit a másik nem tud könnyen regenerálni. ha most kerülnek össze, a jelenben, sylar van előnyben, mert ő már ölt embert, illetve harcolt már más ellen, peter viszont eddig csak menekült (még isaac ellen is csak go invisible és majd lesz valami), a future peter viszont elég keménynek, harcedzettnek tűnt, ott szvsz kicsipkézné sylar arcát.
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #799 üzenetére
Szemüveges Bácsi honnan tudta, h Péter épp abszorbálja Ted képességét? Ők még ''úgy'' nem találkoztak...
mert ismerte Peter képességét... talán onnan, amikor lezuhant peter és regenerálódott, de akkor már biztos volt benne, amikor megtudta miszteriszáák-tól, hogy peter láthatatlan -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #769 üzenetére
vajon át tudja-e venni a hajiti srác tulajdonságait Péter (főleg, ha blokkolja az öveét?!)
igen, és akkor peter is blokkolja a blokkolást, ami blokkolja a... na neeee, peter nem tudja átvenni, maradjunk ennyiben -
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #752 üzenetére
Szvsz ez a Szájler ''odanéz-és-feloldja-az-időstoppot'' dolog magyarázata számomra tök egyszerű: Hiro annyira berezelt, meg minden, h nem koncentrált eléggé, és hupp, már ment is az idő tovább...
100%ban egyetértek. Sylarnak köze nem volt ahhoz, hogy az idő megint folyni kezdett.
Ja: egy kérdés az összeesküvés-elmélet gyártóinak: ha Hiro megállítja az időt, azt vajh' lokálisan, vagy globálisan teszi?!
globálisan... lokálisan nem lehet időt fagyasztani... -
szepi79
őstag
válasz
Dilikutya #732 üzenetére
eleinte így gondolta peter is, aztán rájött, hogy nem kell a másik közelében lennie, elég, ha arra összpontosít, milyen érzés volt, amikor a másikkal volt. (mondjuk ez alapján nem tudom, hogy tudta regenerálni magát, amikor claire kihúzta az üvegeta fejéből... talán azért, mert ha közel van egy másik hőshöz, akkor automatikusan is alkalmazza a képességet?)
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #726 üzenetére
munkahelyen nem tudok FTPzni. azért este
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #724 üzenetére
jaja, este tőcsük lefelé...
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #721 üzenetére
''-Go, talk to you!
-No, I scare me...''
Overlocker: ma jön ki amcsiban a 21, de az még az első széria; valszeg holnap már töthessük lefelé... -
szepi79
őstag
eltűnni szerintem nem nagyon kellett peternek segiteni, ő sokkal ügyesebb ebben. viszont a sylarre való mutogatást tényleg nathannak kellett elvégeznie, de én csak annyit mondtam, hogy nem sokkal a robbanás után. az akár pár hónap is lehet, egy többszörös brutális gyilkosra könnyű bármit rákenni ennyi idő alatt.
bolondembör: az alt. jövő múltjában peter akár repülhetett is. -
szepi79
őstag
mert sylarként nem biztos, hogy tudja, hol kell keresnie petert. szerintem hiro-t is ezért nem akarta megölni, mert már elkapták a zsaruk, és bonyi lett volna elintézni, hogy ne tűnjön fel hiro meglékelt koponyájú hullája
és peter ugye a legkomolyabb ellenfele syalrnak, nem biztos, hogy sikerülne meglepnie (gondolj csak bele, közeledik ''nathan'' peterhez, akinek hirtelen jobb lesz a hallása, és egy rakat lebuktató jel van, most a #20ban is egyből kiszúrta, hogy baj van.)
peter mondjuk átmegy láthtatlanba, és még1x az üveges trükköt nem szopja be (bár valszeg az alternatív jövő szerint az meg sem történt).
egyébként meg egyszerű a megoldás: azért nem nyírták még ki egymást, mert ők testesítik meg a hősök jó és rossz oldalát, az ő harcuk a központi cselekményszál a bomba mellett, így az utolsó epizódig erre nem várhatunk megoldást -
szepi79
őstag
válasz
Dictator^ #665 üzenetére
már a rész elejétől nathan = sylar?
vagy csak időközbe?
valószínűleg már nem sokkal a robbanás után átvette nathan szerepét sylar.
Akkor vajon miért kéri meg Mohindert hogy ő ölje meg Hiro-t? Ez tényleg érdekes, hogy az ő képességét nem akarja, pedig azzal aztán istencsászár lenne.
ezen én is gondolkoztam.
azért birtokolja sylar az öngyógyító képességet,mivel eredetileg Hiro nem ment vissza,így Peter nem menthette meg Claire-t...ez lenne az a jövő,ami a 20. részben van,de mivel Hiro visszament,Claire megmenekült,és Sylar nem lett ,,halhatatlan''
Hiro minderről tud,hiszen mialatt visszautazott a múltba,akkorra már megváltozott a jövő,ahol Claire még/már él,de Hiro tudata azalatt a régi maradt ( a halott Claire-es)
már bocs, de ez hülyeség. sylar nem öli meg clairt, hanem másmilyen módon éli túl a támadást. mondjuk akár nem is sylart szúrja le hiro, hanem az alakváltós csajt...
vagy csak azért repül oda, nehogy visszamenjen hiro a multba és megváltoztasson mindent? sylart megölje
persze hogy csak azért repül oda. elvégre felfedte magát a sok ember előtt, utána már nem mehet vissza nathan álcájába, ez egy nagyon jó pozicó volt, amit feladott, nyilván nem jókedvében tette. -
szepi79
őstag
nem, hanem a benett-házban. lehet a golyó nem találta el/sebesítette meg, de a hűtőnek nekivágta...
amúgy most, ahogy mondjátok... eszembe jutott egy nagyon vad elmélet... mi van, ha sylar és a haiti összejátszanak? mindig is olyan érzésem volt, hogy nem teljesen önerőből szabadult ki sylar a papirgyárból, hiszen akkor már hamarabb kijutott volna. és amikor elmenekült a benett-házból, egyedül a haiti ment utána, de ezt a kamera már nem mutatta, csak visszajött a haiti és mondta, hogy meglépett... ez megmagyarázná, miért nem vette el claire emlékeit (hogy összeugrassza a nevelőpapával), illetve hogy hova akarta ''elmenekíteni'', meg azt is, a jövőben miért szolgálta sylart (szerintem egyedül neki volt esélye rájönni, hogy nathan szerepét átvette sylar)
(persze nem az elejétől fogva játszottak össze, hanem mondjuk sylar elfogása után beszéltek egy jót.)
na? ne igyak ennyi kávét? -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #647 üzenetére
inkább az a kérdés, elsőre miért hatott rá?
(valszeg mert fáradt/sérült volt)
egyébként sylar-nak is van valami speckó öngyíógító vagy ellenálló képessége, elvégre lőtték már le, meg esett már le magas helyekről, sőt a papírgyárban meg is halt (vagy legalábbis nagyon közel volt hozzá) mégis szinte pillanatok alatt felépül. -
szepi79
őstag
válasz
Dictator^ #636 üzenetére
ismerősőm aztmondja a haiti nathan családjával van
én nem nagyon vettem észre erre utaló jeleket. a haiti csávó inditékai teljesen ismeretlenek.
mivel haiti nathan családjával van, ezért nem blokkolta petert is amikor elrepült a láthatatlannal...
nem hiszem. vadásztak rájuk, és akkor legalább a láthatatlan fickó képességét blokkolnia kellett volna. ebből gondolom, hogy nem tud mindent lefogni. de a haiti csávónak sem lehet az az érdeke, hogy a bomba robbanjon, mert akkor minden ''hőst'' üldözni fognak, parkman sem rajong érte... -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #631 üzenetére
a haiti pasi nem minden hősi képességet blokkol, hanem csak azokat, amiket az elméjük segítségével csinálnak. pl. nathan is el tudott repülni előle, és szerintem clair is felgyógyulna, ha a közelében lenne. (más kérdés, hogy peter esetleg nem, mivel neki ugye nem saját képessége a regeneráció)
amúgy ted anno szerintem azért perzselődött meg a házban, mert körülötte izzottak a dolgok, és ami hőt azok kibocsájtottak, az égette meg. ha a szabadban/utcán csinálná, semmi baja nem lenne. -
szepi79
őstag
Sylarnek megvan az alakváltó képessége, amit még két részen keresztül megszerezhet ugye.
lécci ne szerepeljen már 1 mondatban a ''megvan'' és a ''megszerezhet'', így feltételes módban. kösz.
Felveszi Peter alakját, ezzel odacsalva sok hősöket
ezt emgint nem értem, miért menne oda soksok hősök, csak mert peter is ottvan? nem hősmágnes ő...
majd picit megpiritva őket a rádióaktivitásával amit közben Ted-től gyűjtött be, egyből több legyet üthet egy csapásra.
de ha megpiritja őket, akkor el tudja még venni a képességeiket? sztem vmit az agyukkal kell baszkurálni, ahhoz meg nem jó, ha ropogósra sül a velő...
amúgy az okfejtéseidben az nem tetszik, hogy jópár tényt figyelmen kivül hagysz, és a feltételezésidet biztosnak állitod be. (pl biztos sylar robban.) ami történhet úgy, nekem is van pár elméletem, de egyiket se mondanám 100%nak. -
szepi79
őstag
Összekeveredtél azt hiszem.
össze, de te is
A képregényt felejtsd el. Az az alternatív jövőben létezik csak.
nem igaz. isaac ezt rajzolta utolsónak, és még meg is mutatta a címlapját a küldönc-srácnak, aztán sylar megölte.
Plusz még az is az alternatív jövőben létezik, hogy Peter robbant fel.
akkor miért van erről szó már régóta? miért álmodik erről peter?
De miért az volt a célja Hiro-nak, mikor elsőnek visszament a metro-ba és beszélt Peter-el, hogy Claire-t mentse meg és ezáltal a világot?
mert a Hiro elhitte azt a propaganda dumát, amit Nathan terjesztett el, hogy nem Peter robban fel, hanem Sylar.
Hiro tudta egyedül, hogy Nathan = Sylar = elnök.
ezt nem vágom. honnan tudta volna?
bakker, még 2-3x meg kell nézzem az új részt -
szepi79
őstag
Lehet, hogy az alternatív jövöben igy volt, hogy Peter robbant, de a mostani helyzet tuti más megoldást szül majd, nem véletlenül merték megmutatni és elmondani azt, hogy Peter robbant.
10 rész óta arról beszélnek, hogy peter robban, ez nem újdonság.
A vágás egyértelműen arra utal, hogy Claire-el nem találkozott és nem regenerálódott.
ezt a részét én is vágom, de akkor hogyhogy clair életben volt idáig?
Ha Hiro tudta, hogy Peter robbant (és ez most már tuti, hogy tudta, mert Peter is elmondta és azért van a vágás az arcán is),
a jövő-hiro tudta csak.
akkor miért ment vissza és miért Sylar a célpontja?
mert amikor múlt-hiro beszélt jövő-hiroval, akkor még azt mondta neki, hogy sylar robban+ottvan a képregényben, hogy leszúrja... -
szepi79
őstag
korábbi hszekre: attól még, hogy peter felrobban, nyugodtan túlélheti, tednek sincs belőle semmi baja, ha ''átmegy nukleárisba''.
Viszont mivel Hiro visszament és már mindenki tud a jelenben Sylar-ről, ezért fog Ő robbanni és nem Peter szerintem. Hiszen Peter sem Ted miatt robban, hanem mert túl sok a képessége.
ha valaki robban, az peter lesz. és ha igen, akkor is ted miatt.
Ted-hez meg ha hozzáérnek már robban, tehát valószínűsíthető, hogy Sylar azt nem élné túl.
akkor robbanna, ha nagyon felidegesítenék. de ha előtte jól el van kábítva, akár mondjuk úgy rendesen hozzákenik a falhoz és eszméletét veszti, akkor nem nagyon fog robbanni... és utána már lazán le lehet vágni a koponyája felső részét...
Tehát Sylar-t kell kiiktatni.
ki kell, de nem a bomba miatt.
más: amikor az alternativ jövőben sylar levágja clair fejét, akkor vajon clair-el mi történik? utána is felkel? és ha sylar megszerezte a regenerációt, akkor peterrel az idők végezetéig püfölhetik egymást... -
szepi79
őstag
srácok, peter mindig is tudta, hogy ő fog robbani, azóta, hogy kiengedték a kapitányságról a focimeccs után. sosem volt úgy, hogy sylar fog robbani, az csak nathan beetetése volt a világ számára.
viszont ha peternek van sebhelye, az azt jelenti, hogy sosem mentette meg clairt, akkor viszont hogyhogy él még clair??? fuckomba má bele, úgy fel vagyok dobódva, mintha 200 kávét nyomtam volna intravénásan (nekem csak most sikerült megnézni) -
szepi79
őstag
jaja, ez engem is érdekelne... ilyen kijelentsre nem emlékszem, hogy pont sylar maradna meg...
meg arra is kiváncsi vagyok, hogy a következő sorozatban milyen speciális tulajdonságokat kapnak a szereplők... mert ugye a legtriviálisabbakat már lelőtték (repülés, öngyógyítás, láthatatlanság, telekinézs). -
szepi79
őstag
válasz
VladimirR #518 üzenetére
nem is biztos, hogy kell főgonosz... elég egy linderman, aki szerint az a legjobb a világnak, ha felrobban egy fél város; meg áll vele szemben egy pár ember, akik meg úgy érzik, hogy a 0,07% azért elég sok
a 300 c. filmet pl. azért szerettem, mert azon sokat gondolkozni nem kellett: fekete-fehér jellemek, akciódús. a heroes ezzel szemben tele van szürke emberrel, akik rengeteget agyalnak minden (és ezáltal nekünk is sokat kell gondolkozni). -
-
szepi79
őstag
válasz
bolondember #502 üzenetére
hétfői. ámrikában. azok meg ugye más időzónában vannak.
szerk: ezt a kukoricán térdepelős dolgot sose vágtam... (mondjuk velem nem is csináltatták) mi abban a pláne?
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
bolondember #498 üzenetére
bakker, fordítottál/csináltál te már valaha feliratot? nem két perc... és alig pár órája jött ki az új rész.... relax... majd lesz... addig meg gyakorold az angolt
-
szepi79
őstag
válasz
sghc_toma #445 üzenetére
szerintem meg inkább ''egyenesedik'' a sztori. ami nem is baj, nem szeretem az ilyen Lost-féle ''epizódonként csavarjunk kettőt a sztorin, aztán évadzárásnak meg mégegy nagy fordulat'' tipúsú sorozatokat (ennek ellenére nézem azt, hogy dögöljenek meg, már rohadtul érdekel, mi lesz a vége
)
-
szepi79
őstag
válasz
ed_hunt3r #433 üzenetére
Hello!
Meg tudja nekem v.ki mondani, hogy mikor kezdik vetíteni amerikába a 2. évadot?
Előre is kösz!
előbb legyen vége az elsőnek...
Amúgy kinek ki a kedvence a sorozatban és ki nem az?
1. ott a piros ''MOD'' gomb, ezzel tudo szerkeszteni a hozzászólásodat (kb. 5 percig) légyszives legközelebb használd
2. hiro és peter a kedvencem (mint sztem kb. a nézők 90%nak)
3. akit nem birok nagyon, az niki és családja, meg a zsaru. -
szepi79
őstag
hasonlóképp voltam én is, csak én még jóval ezelőtt jártam igy: leszedtem az első két részt, megnéztem, aztán minden héten csak letöltögettem a többit, de nem néztem meg, aztán egyszercsak eszembe jutott (vagy talán unatkoztam?) és a 3-9 részeket egy éjjel alatt megnéztem, azóta remegve várom a folytatást
-
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
válasz
(Kolombusz) #352 üzenetére
beindul, ne félj. (legalább az 5. részt még nézd meg
azon én már rendesen borzongtam.)
anno én csak letöltöttem, mert olyan jól hangzott a címe, megnéztem az első részt, köv. héten a másikat is, aztán egy-másfél hónapra feledésbe merült. egyszercsak unatkoztam, leszedtem az addig megjelent új 5-6 részt, megnéztem és OMG!!!!! -
szepi79
őstag
ja semmi
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
Sylar lehet kicsit megszívta ezzel a szuper halló képességgel, majd sokat járhat a fülészetre
ez a képesség inkább előny lesz neki, amint megtanulja használni. gondold el, összecsapás peter és sylar között... és peternek szétmegy az agya a sok felerősített hangtól...
wolverine: melyik a kedvenc részed?
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
VladimirR #237 üzenetére
nemtom, nekem se niki, se a családja nem nagyon hiányozna a sztoriból... kezdve ugye a férjével, aki a kötelező fekete csávó a filmben, és kb. ennyire értelmesre is irták a szerepét... még a gondolatolvasó zsaru is nagyon tud idegesíteni. a petrelli család nagyon szimpi, meg a chírlíder család is ott van (főleg mr muggles!
) a láthatatlan embert is nagyon eltalálták. hiro-ról is csak szuperlativuszokban lehet nyilatkozni (ando viszont idegesített néha). ez az új csaj megint nem tetszik, aki a saját wifin kapcsolódik a netre. a rádióaktív srác viszont tetszik. isaac olyan semleges, voltak jó és rossz pillanatai.
szerk: sylar és peter sztem korlátlanul tárolják az erőiket. sztem lesz majd egy gigászi összecsapás közöttük, és mindketten meghalnak. legalábbis én így írnám meg.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
sghc_toma #231 üzenetére
SPOILER
vááá, ezt vártam már mióta, hogy Peter ''öntudatra ébredjen'' öcsém, mekkora meccs lesz sylar vs peter... totál be vagyok most gőzölve úúúúúgy várom már
(na bakker, ezzel a hozzászólással lazán letagadhatok 15-16 évet a koromból)
szerk: amikor peter megállitotta a sokkolót, akkor most vajon a hiro féle időmegállitást használta, vagy a sylar féle telekinézist?
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
VladimirR #228 üzenetére
igen, a jóbarátokat akartam is mondani, mint ellenpéldát, ami erősiti a szabályt
de azt például nagyon nem értékelném, hogyha a lostnak vége lenne mondjuk a 4. évad után, és a kérdések felét nem válaszolták volna meg.
szerk: az X-atkákat én addig szerettem, amig különálló epizódok voltak, és nem került beléjük ez a ''nagy világméretű összeesküvés''.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Littletiger #212 üzenetére
az ''agytörlő néger faszi'' hihetetlenül hasznos más ''hírók'' ellen. és nem biztos, hogy használta volna, csak vészhelyzetben. (mondjuk sylar-ral egy szobában lenni elég vészhelyzet lehet akárkinek
)
meg valami hatalmas csavart tartogatni kell az évadzáró epizódra is
toma: ha sylar nem tudta, hogy van neki spec képessége, akkor nem feltétlenül öli meg. szerintem sokkal gázosabb úgy otthagyni az ellenfelet, hogy megyek kicsinálni a lányát. -
szepi79
őstag
engem inkább az érdekel, hogy claire apjának milyen képességei vannak... eddig is egyre gyanúsabb volt az ipse, a mostani rész után meg biztos vagyok benne, hogy ő sem átalgos halandó...
-
szepi79
őstag
keveritek a szezont a fazonnal.
akinek kis jel van a vállán/nyakán, azokat már elkapta a csírlíder papája, és kicsit átmosta az agyukat.
az a jel pedig, ami jessica/niki vállán van, többször előfordult már a sorozatban. nézzétek meg pl. azt a részt, amikor mohinder megtalálja az apja pendrive-ját a hüllő akváriumában (vagy terrárium, nemtom melyik a helyes kifejezés), és amikor rádugja a laptopra, a kódban ott figyel ugyanaz a jel. hiro kardjának a markolatán is van egy jel, ami nagyon hasonlít erre (de azt hiszem, hogy nem pont ugyanaz, mejd megnézem még1x)
niki skizofréniája:
szerintem nem ilyen egyszerű, hogy kialakított egy személyiséget. inkább az tűnik számomra logikusnak, hogy a testvére kísértete megszállta, hiszen amikor ''átváltozik'', ott a jel a vállán: sima skizónál nincs ilyen. és ettől függetlenül nikiként is erősebb lenne, de ennek semmi jelét nem mutatja. -
szepi79
őstag
nekem az nem tetszik, hogy egyre több új képeségekkel rendelkező ember bukkan fel.
aki már játszott World of Darknessben játszódó szerepjátékot, az tudja, miről beszélek: ott 10 egyénből 2-3 vámpír, 1-2 vérfarkas, 1-2 mágus, 1 vámpírvadász, és talán maradt normál halandó ember is... -
szepi79
őstag
Hiro blogja: [link]
-
szepi79
őstag
Az új rocky filmben is játszik a Pete-t alakító srác, és a premier-re is meghívtak rajta kívül pár Heroes-os arcot, én a csírlídert és Hirot találtam meg, ti láttok mást is?
[link] -
szepi79
őstag
De most miért vagy ilyen most, hogy ''figyelmetlenül néztem''?
mert úgy nézted
ha niki simán ''idegbeteg'' lenne, nem lenne erős, amikor a másik személyisége átveszi felette az irányítást. és mivel a saját halott ikertesója személyisége az a bizonyos második, erős a gyanúm, hogy itten valamilyen szellem által történő megszállásról van szó ilyenkor.
De Sylar miért is nem halt volna meg? Azt mondta ''tudod, hogy az nem fog ártani nekem.''
angolul azt mondta, hogy nem halna bele, hogyha fejbe lőné saját magát (már amennyiben jól emlékszem, és az ilyenek azért megmaradnak bennem). valószínű elég erős sylar teste, mivel a zuhanást a giminél is megúszta pár karcolással.
A képesség begyüjtése nekem nem egyértelmű, az hogy megeszi, olyan ''snassz'' már ne haragudj! Lehet hogy ''megvizsgálja mitől más és megérti''. Aztán meg használja.
lehet persze. de nem tölt túl sok időt a gyilkosságok helyszínén, szerintem nincs sok ideje vizsgálódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest