- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #138 üzenetére
Mostanában egyáltalán nem játszottam vele(mással sem nagyon)..
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #136 üzenetére
Ezt sajnos megváltoztatták...kár mert tetszik, de így nagyon szenvedős, és ellaposodik..
újra megy újra ugyanaz a pálya..ugyanolyan ellenfelek, és te is ugyanolyan fegyverrel tolod.. -
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #134 üzenetére
10
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #132 üzenetére
Mostmár ja.. Nem láttam komoly fejlődést hiába toltam minden nap..
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #130 üzenetére
Úgy értem hogy még mindig nem értem azt a szintet el hogy részt vegyek benne..
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #128 üzenetére
rendesen unalomba fulladt hogy még mindig nincs war.. 50ből 48x ugyanaz a pálya..kezdem is hanyagolni..
nagyon lassan fejlődik még a veteran membershippel is.. -
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #124 üzenetére
A sprint nekem még kb. 10 mp után elfogy, utána 10-15mp amíg visszatöltődik, utána tudok megint sprintelni.
Mondom még nagyon kicsi a kari. -
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #122 üzenetére
Voltam ezen a mapon. Ezen tényleg ne vesszünk össze, de biztos nem 1-2 perc bármelyik 2 pont között.
Persze légvonalban lehet, de ha fedezékről fedezékre mész, úgy biztos jóval több mert cikk-cakk össze-vissza vonal lesz rögtön! -
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #120 üzenetére
Ha van elfoglalva más pont is akkor persze tudom oda rakatni magam, de én nem egy perceket futok..igaz még van mit fejlődni a karinak. de simán van az 5-6 perc..
-
Amur
addikt
Az olyan csatákban ahol több pontot is irányítás alá kell venni a győzelemhez, és elég nagy távolságokat kell áthídalni, gyalogosként hogyan oldjak meg?
level7esként azért az ilyen csatákban még elég gyakran leszednek sniperek,tankok,repülők, és az újraéledési ponton vagy nincs semmi jármű, vagy olyan amit nem tudok feltörni még..
gyakran 5-6 perc gyaloglás után mire felérek egy ütközethez, le is szednek , és kutyagolhatok vissza..Amúgy elég hamar össze tudtam szedni egy automata fegyverre való 50k-t, még úgy is hogy rögtön az elején elvertem 24ezret tévedésből(megvettem újra az alapfegyvert..azt hittem egy erősebbet kapok), de még messze a level10 hogy ténylegesen részt vegyek 1-1 háborúban.
-
Amur
addikt
válasz
Plazmacucci #116 üzenetére
Alap amcsi fegyót csak lőszer tekintetében fejlesztettem.
Most van ingyen veteran előfizu 1 hónapig,be is váltottam. Így dől az xp rendesen.
Kifejezetten sok sikerélményem volt kezdőként.
Egész jól kidolgozott kis játék.
Tetszik hogy még az állóképességem is nő ha sokat futok. Az adott fegyverek használatának, az autóvezetésnek stb.. is van külön képessége, ami fejlődik.
Jó sok játékórám lesz szerintem még benne! -
Amur
addikt
Most akarok belekezdeni, abszolút nincs fps kategóriában komoly tapasztalat, casual vonalon mozogtam.
Egy dolog miatt szeretem az világháborús játékokat: valamikor sportlövész voltam(puskás), kis retro feeling kell.Végigolvastam a topic-ot, az alapján amcsiként érdemes kezdenem.(Jól gondolom?)
Azon belül milyen, vonalon, milyen fegyverekre koncentrálva érdemes indulnom?
Mire figyeljek az elején?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest