- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hát ez érdekes egy probléma. Én arra tippelek, hogy az alaplap BIOS-a lehet 8×AGP-n maradt és a GF4 amit kaptál csak 4-szeressel birkódzik meg. Rakd vissza a 9500-ast és állítsd az AGP sebességet 4×-re vagy autora.
Ha ezután sem jó, akkor próbáld meg a VGA-t egy másik gépben és jelentkezz mi lett a helyzet. -
törölt tag
A memót ki lehet cserélni, csak nem embernek való feladat. Ha fel is tudsz hajtani megfelelő memókat, és sikerül embert is találnod, aki ki-be forrasztja azokat a pici lábakat, és még sikerül is a műtét, az szvsz. több hónap, egy csomó rohangálás, és pont annyi pénz, hogy ne érje meg... Vagy még talán több is mint egy használt ti4200...
-
törölt tag
Azt említetted, hogy a lapodban egy radeon is csücsül, és ezt csereberéled a Ti-vel. Amikor nekem volt radeonom, és g2-őm, a radeon volt benn a gépben, driverekkel. Kiszedtem, csere g2-re, win elindul, driver föl, és a win soha többé nem indult el, feketeség-reboot-safemode. A radeont visszatéve minden OK volt. Újabb g2 cserénél ugyanaz, reset, stb.
Szóval nekem volt gondom a telepített radeon, telepített g2 párossal is. Rakj egy friss Wint, talán elindul normál módban is úgy, ha nem volt előtte radeon fenn. -
overclk
tag
Ha 99%, hogy a VGA rossz és nem tudod megjavítani, akkor értelemszerűen szervíz...Belekerül max 2000 Ft-ba és kapsz biztos diagnózist, amiből kiderül, hogy érdemes javíttatnod, vagy sem....
A hibavariációk (lehetséges) jellege miatt nem gondolom, hogy Rudi távgyógyítással meg tudná oldani... -
-
Monya78
veterán
Nekem most a 9700np-n van a zalman, jópárszor járatam OP1 nélkül is és elég hamar felmelegszik forró szintre...úgy sem volt vele probléma, de gondoltam nem kínzom a karit inkább 5V-on járatot OP1-et felszereltem, így légalább egy kicsi tuningot is nyugodtan ráengedhetek...
Érdekes hogy bin-t nem enged fel, hisz mindenütt azzal példáloznak a nvflash helpjénél... :F
Amúgy találtál normális 8Xagp-s 64Mb-os bines titán biost??
esetleg egy ötlet...
olvastam egy helyen hogy egy Ti3-ashoz min. nvflash 3.x-es, egy Ti4-hez pedig nvflash 4.x-es verzió kell...esetleg kipróbálni egy régebbi 4.x-es nvflash-el??? -
Monya78
veterán
-
Club
őstag
Mivel a kártyád 8x AGP-s, ezért a helydben megpróbálnám valaki olyannál, akinek 8X AGP-t tuda lapja.
Mivel a te lapod alapvetően max 4x-et tud, lehet hogy ez gond.
Amikor a kártyád beteszed és ment egy picit, kapcsold ki a gépet!!!
Majd nézd meg kezeddel nem melegek-e a memóriák?
Mert ha betegek, az is lehet hogy túlmelegszenek.
Bár ha bekapcsolás után azonnal ilyen, akkor ez nem valszínű.
Szervíz.
A leggyanúsabbak valóban a memóriák.:U -
-
overclk
tag
Csökkentett módban alig használja a VGA memóriát a gép azért nem szemetel, magasabb órajelen meg passz...Csak annyit írtál, hogy kaptad a kártyát, azt nem, hogy van rá gari, vagy sem.... Ha nincs rá gari, valamelyik szervízben 1 - 2 ezerért bevizsgálják. Átb***ni nem fognak/tudnak, csak annyit mondanak meg, hogy mi hibás...
-
Monya78
veterán
Itt vagyok csak dolog volt, viszon mennem is kell...
Az ötletekből is kifogyok lassan, kezdek gyanakodni hogy csak a memóval vannak bajok... :(
Valahogy keresd meg a RUDI nevezetű moderátort...ő az igazi profi...
Én az ATI-nál egyszer rossz bios-t raktam fel, akkor olyan hibát hozzott elő hogy nem lehetett semmit látni a sok szines kockáktól... -
Monya78
veterán
A Titánt kiveszed és berakod a PCI-os karit a gépedbe...az alaplapi biost úgy kell beállítani hogy először a PCI-os karit nézze meg...ezek után visszarakhatod a Titán karit... tehát egyszerre két kártya lesz a gépben...csinálsz egy üres indító floppy-t felrakod rá a bios fleshez szükséges progikat és a titán biost...floppyról bebootolsz, majd elvégzed a VGAinfo oldalán láttot bios felrakást...
-
Monya78
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest