Aktív témák
-
Monya78
veterán
UP!
Mert látom RUDI közelben van!
Rudi olvasd el ezt a topicot, please......... -
Monya78
veterán
Amúgy nem kellene egyből feladni...Rudi úgy tudom Budapesti, Te hol lax??
Írsz a mailjára, egyszer csak fog válaszolni (lehet hogy most nyaral), ha úgymond távgyógyítással nem találjátok a hibát, akkor megkéred hogy elmehess hozzá, és úgy könnyebb felállítani a dignózist... -
-
Monya78
veterán
Nekem most a 9700np-n van a zalman, jópárszor járatam OP1 nélkül is és elég hamar felmelegszik forró szintre...úgy sem volt vele probléma, de gondoltam nem kínzom a karit inkább 5V-on járatot OP1-et felszereltem, így légalább egy kicsi tuningot is nyugodtan ráengedhetek...
Érdekes hogy bin-t nem enged fel, hisz mindenütt azzal példáloznak a nvflash helpjénél... :F
Amúgy találtál normális 8Xagp-s 64Mb-os bines titán biost??
esetleg egy ötlet...
olvastam egy helyen hogy egy Ti3-ashoz min. nvflash 3.x-es, egy Ti4-hez pedig nvflash 4.x-es verzió kell...esetleg kipróbálni egy régebbi 4.x-es nvflash-el??? -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
esetleg egy kicsit mozgasd meg a karit bekapcsolás után, ha változik a kép akkor illeszkedéses hiba is lehet...mint az Én 9700-es karimnál, pedig arra is mindenki azt mondta hogy memóhiba... egy próbát megér....
-
Monya78
veterán
Szeretem az ilyet, hogy valaki tudás nélkül beszól a másiknak... :((
Mivel a harmadik ti4200-es kártyámat nyűvöm ezért lehet hogy van egy gyenge sejtésem az órajelekről...
A legelső megszólalásomnál írtam hogy több féle hibája lehet, és ezek közül csak a rosz Bios orvosolható...szerinted mi lett volna a helyes lépés, forrassza szét a memóit, és ha nem azzal van a hiba, kezdje a bios cserélgetést??? -
Monya78
veterán
Itt vagyok csak dolog volt, viszon mennem is kell...
Az ötletekből is kifogyok lassan, kezdek gyanakodni hogy csak a memóval vannak bajok... :(
Valahogy keresd meg a RUDI nevezetű moderátort...ő az igazi profi...
Én az ATI-nál egyszer rossz bios-t raktam fel, akkor olyan hibát hozzott elő hogy nem lehetett semmit látni a sok szines kockáktól... -
Monya78
veterán
UP! Valami esemény???
-
Monya78
veterán
A Titánt kiveszed és berakod a PCI-os karit a gépedbe...az alaplapi biost úgy kell beállítani hogy először a PCI-os karit nézze meg...ezek után visszarakhatod a Titán karit... tehát egyszerre két kártya lesz a gépben...csinálsz egy üres indító floppy-t felrakod rá a bios fleshez szükséges progikat és a titán biost...floppyról bebootolsz, majd elvégzed a VGAinfo oldalán láttot bios felrakást...
-
Monya78
veterán
Milyen EEPRomod van???
-
Monya78
veterán
Pl. itt találtam biosokat:
[L]http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html[/L]
Tehát nem mindegy, hogy hányszoros AGP, hogy mennyi memója van, plusz az órajelek...
Tudod a karid pontos tipusát...? -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
Szerintem sem biztos hogy bioshiba...
Csak ennyi féle hiba lehet: Bios, Memó, GPU, Illeszkedési.
ha biost akarsz rajta cserélni először olvasd el ezt a cikket, utánna meglátjuk hogy legyen tovább...
[L]http://vganfo.uw.hu/bios.html[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest