Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
ju1es_
csendes tag
Hi,
Megoldódott a probléma, hátha valaki hasonlóan jár, leírom a végét.
Sikerült a supporttal beszélni, kiderült hogy a By SPD alapján automatikusan használt timing értékek 2-3-3-7 helyett ezekben az alaplapokban 2,5-4-4-8-at kell használni, kipróbáltam 2,5-3-3-8-al, megy úgy is.
Jules -
ju1es_
csendes tag
Sziasztok,
Láttam a fórumon, hogy több alaplapban problémások ezek a memóriák (Twinmos Twister PC3200 (DDR400) dual kit, 2x256MB). Sajnos csak utólag néztem be ide, az enyémben sem megy (Asus A7N8X DX rev2).
Van valakinek tapasztalata ilyen memóriával, hogy melyik alaplapban megy stabilan? Sajnos megválni nem tudok tőle mert sulinetes, így lehet hogy az alaplapot fogom kicserélni.
Help please,
Jules
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- EA Sports WRC '23
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest