Keresés

Aktív témák

• Shifty

csendes tag

Agyzuzo - Bocs, hogy ilyen bonyolultan írtam le, de ideges voltam. Ezt a 3-4 hetet kibirhatta volna. A vinyón volt egy csomó cucc, ami fontos volt számomra, ezért nem formáztam. Most, valamelyik nap viszont átmentettem a stuffot, és leformáztam. Semmi változás.
    A monitorom sztem működik, mert kipróbáltuk egy Samsung 757p-vel is, persze azzal sem ment. Szal vga-t kiszögelem a falra. Mind1. Ez van.

Azért raktam fel XP drivert, mert 1-2 game bugzott a régivel, XP-vel viszont nem.

Esetleg a kari bios-ával lehetne kezdeni valamit?

• Shifty

csendes tag

Hi!
    Én is gondban vagyok. Van egy sz*ros tnt2-m. Az egyik nap bekapcsoltam a gépet, windoozer tölt..tölt..tölt..se kép, se hang. Na mondom faja. Reboot, csökkentett mód, reboot, 640*480 16 szín. Driver fel (gyári 5.xx :) ), restart, fekete képernyő, kurzor villog, windooz be sem jött. OK Na akkor másik driver (6.50, 10.50, 11.00, 12.00, 21.81, 23.11), de semmi. OK Akkó biztos a win(98). Azt is 3x, fel-le. Semmi.

Most benéztem a Prohardverre, látom fórumot, megnézem. Leszedtem a Guru3D-ről a DetDistroyert, de ez sem segített.

Mellesleg a monitorom (is) gagyi (likom :(), ezért már elég rég feltoltam a frekit 60-70hz-re (1024*768-ban), PowerStrippel. Amikor a win tölt, + dos-ban is 70hz-en megy a mon., de régen 60 volt!!! Néhány sikertelen drivertelepítés után egy hibaüzenetet küldött a win, hogy a csatoló nem jól van beállítva.
    Akkor most a vga a ludas, vagy MIcsoda?

PLÍZ! HELP!!! Tudna valaki segíteni??? Valami tippet adni, hogy mit csináljak? Kuka (vga) minimum 1 hónapig elfelejtve (csak akkor lesz fizu).

Eddig sem tudtam valami jókat gémelni, de most már netezni sem fogok tudni?!? :(

Aktív témák