- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Shifty
csendes tag
Agyzuzo - Bocs, hogy ilyen bonyolultan írtam le, de ideges voltam. Ezt a 3-4 hetet kibirhatta volna. A vinyón volt egy csomó cucc, ami fontos volt számomra, ezért nem formáztam. Most, valamelyik nap viszont átmentettem a stuffot, és leformáztam. Semmi változás.
A monitorom sztem működik, mert kipróbáltuk egy Samsung 757p-vel is, persze azzal sem ment. Szal vga-t kiszögelem a falra. Mind1. Ez van.
Azért raktam fel XP drivert, mert 1-2 game bugzott a régivel, XP-vel viszont nem.
Esetleg a kari bios-ával lehetne kezdeni valamit? -
Shifty
csendes tag
Hi!
Én is gondban vagyok. Van egy sz*ros tnt2-m. Az egyik nap bekapcsoltam a gépet, windoozer tölt..tölt..tölt..se kép, se hang. Na mondom faja. Reboot, csökkentett mód, reboot, 640*480 16 szín. Driver fel (gyári 5.xx :) ), restart, fekete képernyő, kurzor villog, windooz be sem jött. OK Na akkor másik driver (6.50, 10.50, 11.00, 12.00, 21.81, 23.11), de semmi. OK Akkó biztos a win(98). Azt is 3x, fel-le. Semmi.
Most benéztem a Prohardverre, látom fórumot, megnézem. Leszedtem a Guru3D-ről a DetDistroyert, de ez sem segített.
Mellesleg a monitorom (is) gagyi (likom :(), ezért már elég rég feltoltam a frekit 60-70hz-re (1024*768-ban), PowerStrippel. Amikor a win tölt, + dos-ban is 70hz-en megy a mon., de régen 60 volt!!! Néhány sikertelen drivertelepítés után egy hibaüzenetet küldött a win, hogy a csatoló nem jól van beállítva.
Akkor most a vga a ludas, vagy MIcsoda?
PLÍZ! HELP!!! Tudna valaki segíteni??? Valami tippet adni, hogy mit csináljak? Kuka (vga) minimum 1 hónapig elfelejtve (csak akkor lesz fizu).
Eddig sem tudtam valami jókat gémelni, de most már netezni sem fogok tudni?!? :(
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged