- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Phobos
aktív tag
tényleg , ha mekeresem azt a filet amit ki kell cserélni, abból lehet, hogy kiderül. mi a különbség az eredeti file, és a módosított között, sajnos nincs előttem ati driver, nem tudom megnézni..
-
Tompo
aktív tag
Nézd meg 3d mark 2003-al hogy mennyi a (ha jól emléxem) multitexturing, kb 1100-1300 között van a normál 9500, a 9700as pedig 2100-2300 között. A soft tuning kiderül egy driver ujratelepítésből.
-
Phobos
aktív tag
- és ha nincs net..
nem szokták ráírni a kátyára, hogy milyen pl a saffire nem volt rajt...
Ez egy club 3d -
Jester
aktív tag
-
Phobos
aktív tag
ok. a progi megvan..
És milyen kódot kell látni, ha 9500 -ös és milyet ha 9700-es a kártya, mert ha jól tudom mindegyik ugyanarra a chipre épül -
Phobos
aktív tag
Hi! A helyzet a következő--- ma megye Pestre egy 9700-es kártyát venni. Hogy lehet a legkönyebben megtudni, hogy a kárty eredeti 9700-es, vagy csak egy softveresen átalakított 9500-ös.
- A srác gépén tudom csak megnézni. Az én gépem nem viszem oda.
Egyszerűen újra kell kell telepíteni az eredeti drivert? VAgy boot-olás közben kiírja hogy milyen kártya? ( a 8500-ösösm nem írta ki)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest