Új hozzászólás Aktív témák
-
dantej
tag
Most itt vagyok a suliban és itt szól mellettem egy Genius 5.1 Home Theatre
és nagyon állat a mély meg ugy az egész.De azt mondtat hogy asztalira is rá akarod kötni szóval akkor inkább Logitech avagy Creative.Ja és ez is egy asztalira van rákötve de egy Logitech-t szivesebben hallanék.Haveromnak az ván és multkor néztünk asztalira rákötve egy filmet és valami űberállat volt a hangszás majd összefostam magam.Nem tudom hogy döntesz de szerintem mindegy mejiket veszed meg mert Jól szól a Genius is és a Logitech is nem beszélve a Creativ-ról.Nehéz a döntés
[Szerkesztve] -
dantej
tag
Szerintem akinek arra kell egy hangcucc hogy játszon meg zenét halgasson talán filmet nézzen annak bőven elég egy olcsóbb 20 rugós cucc is akinek meg nagyobb vágyai vannak pl.:decoder meg anyámpicsája annak ott vannak a keményebb cumók.Szóval aki hantechnikát vesz az gondolja elősször meg hogy mire fogja használni és utánna döntsön.Aztán kérdezzen meg másokat akik már tapasztaltabbak vagy jobban értenek a dolgokhoz.Ne az legyen az első hogy meglátom oszt megveszem mert fasza utánna meg kibontom beüzemelem utánna meg űgy szól mint gizi néni a szomszédba mikor pistikére ordít.Én már így állok a dolgokhoz mert ismerek sok olyan embert aki be...pott mert elhamarkodta a dolgokat.Na szóval nagy vonalakban ennyit!!!Huhhh
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dantej
tag
Heló mindenki.Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy én is most akarok venni 5.1-s hangfalrendszert és két db közül akarok választani.Az egyik Ceative Inspire P5800 vs T5900. A második csak annyiban jobb hogy a center 22w a másikban meg 18w.Szerintetek megéri ezért a kis külömbségért 4e Ft-t kiadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest