- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A bevágás csak elvileg biztos, volt ott is keveredés bőven. A TNT2-es kártyák első sorozata is 3.3 voltos volt, és mégis rajta volt a bevágás az 1.5 volthoz (az ASUSnál biztos, mert nekem van ilyenem, és meg is találtam az ASUS oldalán, hogya ver 1.02-es V3800-as kártya (TNT2-es) bizony csak 3.3 volton megy, persz ez eléggé eldugott helyne volt). Aztán volt egy SiS chipsetes videokártya, amin szintén ott volt a bevágás, de az is 3.3 voltos volt.
Az S3-hoz nem tudok semmi biztosat, a Savage2000 talán már 1.5 voltos volt, de nem biztos. (A Trio az 99%, hogy 3.3 voltos)
Az alaplapot tényleg tönkreteheti, de ez inkább a gagyibbakkal fordul elő, a drágábbakon van védelem, és egyszerűen nem indulnak el (vagy led világit, mint az ASUS-nál) -
hi
tag
Erdekes tema. Anno en is bogarasztam ezirant, es a kovetkezokre jottem ra:
Nvidia Riva128, Riva128ZX, TNT, Ati Rage128 es ettol regebbiek, stb. Figyelni kell a kartya erintkezosaran levo bevagasokra, az 1.5V-os kartyaknak van egy plusz bevagas a nyakon. DE ! en jartam ugy, hogy a i845D alaplapban nem indult a TNT2-es videokatyam, pedig ott van rajta a bevagas (elvileg ez szerint 1.5V-os), am ugyenez a kartya gond nelkul mukodik egy nForce (MSI K7N415Pro) alaplapban, ami csak 1.5V-os kartyakkal mukodik... Masik: Az egyik geforce2Mx400 az ugyebar mar 1.5v-os, de meg se mukkant az Epox 4SDA5+ (Sis 648) lapban, viszont egy masik gf2mx400 gond nelkul mukodik ugyanebben... szoval szerintem eleg zavaros a tema.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest