Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Az induláskor összef*sta magát a Sony csodálatos rendszere, ezért szinte egyből elengedték a fiók összekapcsolást és onnantól már az volt, hogy opcionális, hosszú hónapokon keresztül. Én később vettem meg, nem kért, nincs is PSN fiókom és ha rajtam múlik nem is lesz.
Egy multi, szóval csodák nincsenek, csak az, hogy "For the players" szlogennel hirdeti magát elég visszás, mert ők azok, akik az utolsó utáni pillanatig tiltották, próbálták megakadályozni a a crossplatform multiplayer lehetőségét, ez az a cég, aki annyira a playerekért van, hogy anno elfelejtett szólni, amikor 77 millió PSN felhasználó összes adatát ellopta az Anonymus, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest