Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
aktív tag
Ok, hogy tél van, de ebben a jó időben már csak hegesztek egy kicsit :) Gyors kifaragtam a doboz tartó konzolt a motorra, mert ideges lett a középső ujjam, amikor megláttam, hogy 50 rongy a gyári ára. Ráadásul a gyári úgy megy fel, hogy a kapaszkodót le is kell szerelni hozzá, ami meg optikailag nálam nem nyerő.
De, mint tudjátok én még nagyon kezdő vagyok. Azt se tudtam merre van a hegesztőgép eleje meg a hátulja, csak vettem egy PAN 160 SYN-t. Most is van két kérdésem.
Az egyik, hogy amikor a furaton keresztül meghefteltem ezt a perforált acélllemezt az ellenoldalon lett ilyen fehér trutyi, mint a borotvahab. Most letöröltem, mert nem tudtam mi ez. Kell ennek vesződni az eltávolításával vagy ez olyan, hogy majd elég aztán csókolom?
A másik, hogy máris ereszt a gyári pisztoly, ha nem nyomom a ravaszt, akkor is hallani, hogy jön a védőgáz, ha a fülemhez tartom. Ez a gyári gumi membrán vagy mi a tosz, legyen „szelep” ez ócska, hiszen alig használtam. Melyiket vegyem helyette?
Egyébként az elején még rá akartam hegeszteni a dobozhoz mellékelt trepni lemezt a laposvasakra, de aztán néztem a neten, hogy ahány doboz, annyi féle trepni. Inkább tettem rá egy perforált acéllemezt.
Azzal vázlat minőségében még randa volt, de aztán faragás közben rátettem csak úgy a trepnit is és azzal már kiadta, hogy ha lefújom feketére a végén mindenhol simán jó lesz.Az egész nincs még 3 rongy sem tokkal vonóval, nem hogy 50, szóval visszakeresi ez a gép majd magát.... Oké a flakonos festék is adott volt, mert a kipufogót fújkálom pár havonta, hogy lassabban rohadjon, de az erősített acél perforált „L” vasakért mindösszesen nem fizettem egy ezrest a csavarboltban.
Jó dolog ez a hegesztgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Nyomtató topik
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest