Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Redcaster #43956 üzenetére

    Az tudható volt, hogy Reno az új szetek kiadásával egyre jobb lesz. Minnél több van 1 mana slotra annál kevésbé kell lemondani a Value-ról, ami a lapokat illeti. Ettől függetlenül ugyan úgy inkonzisztens paklik lesznek, mert nem lehet várni, hogy az adott lapból 2 van, hamarosan úgyis behúzod valamelyiket. Kb. coin flip az egész, hogy vagy bejön szükséges lap vagy nem.

    Arról már nem is beszélve, hogy fel is kell húzni Reno-t időben. Ezért jobb valamivel a Warlock verzió (én kevésbé szeretem, mint a mage-et). Viszont nem tudom elképzelni a nerfet, mert azzal Blizzard féle lap megölés lenne megint. Statokban hova nerfelni ? 6 manáért pont jó Body ami nem 1 Healbot, tehát ha fent is marad akkor is képes károkat okozni. Egy 3/3-at sok pakli körberöhög annyira nem jelent fenyegetést.

    Arról pedig, hogy túlságosan belassította a metát ? WTF ?!?!?! :Y
    Abban a metában ahol az aggro shaman és a face hunter Turn 6 lethalt ad mi a f.szom a lassú ?
    Nevetséges. Ezt a cikket is 1 olyan ember írta aki SMOrc- ot játszik 0-24-ben, mert a mostani meta nem, hogy nem lassú de éppen az elfogadható szinten van.

    Eleve arról kellene szólni a játéknak, hogy 10+ kör alatt ki tud felülkerekedni a másikon. Ez ami most megy ez igazából brute force. Fossunk ki mindent, dobáljunk mindent arcba / pakoljuk tele a boardot és üssük agyon a másikat. Az előző a face paklikra jellemző, utóbbival nem lenne gond, mert a boarcontrol -ról kellene szólni a játéknak. Az már más kérdés, hogy a paladinnak minden manaslotra 2x jobb lapjai vannak, mint a többi kasztnak együtt véve.

    Szóval én fölöslegesnek tartok bármi féle nerfet. Ezzel kaptak 1 kis levegőt a control paklik. A legenyhébb változásra megint 0-24 facehunter / aggro druid / shaman / zoo meta lenne Turn 5-6-7 Lethallal....

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák