Hirdetés

2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44601) ígyvanferi


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Kérlek szépen, ne válaszoljatok neki! Hátha akkor eltakarodik innen. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy a 72 a születési dátuma vagy az IQ-ja. Utóbbi esélyesebb, előbbi szomorúbb.

[ Szerkesztve ]

(#44602) bepe79 válasza Redcaster (#44600) üzenetére


bepe79
(PH! addikt)

De még úgy is lehet rohadt jó paklid, hogyha 0 pénzt raksz bele a játékba (mint én), és van ugyan pár legendary-d, de nem használod őket (face hunter). Nekem is ez van, és aranyból csináltam meg a naxx és loe szárnyait (naxx még nincs teljesen kész), így amik kellettek ezekből a face hunterhez, azok meglettek (mad scientist, vagy pl. LOE utolsó szárnyából a teve, etc.)
Ami meg nem lett meg, és kellett, azokat más lap szétszedése után és egy kis dust gyűjtése után lecraftoltam (leper gnome, owl, unleash the hounds, etc.)

P.S.: mondjuk a tevét pont ki fogom szedni ebből a pakliból, mert az inkább a beast hunter-es pakliba jó, face hunternél már párszor megszívatott, beteszek helyette még egy leper gnome-ot vagy egy pókot vagy loot hoardert vagy a charge-os wolf raider-t (asszem' ez utóbbi van Koleno-éban is)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A5 2017 Black SIM free @ Android 8.0.0 Oreo | Must have games for Android:Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#44603) h3lios válasza ígyvanferi (#44594) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Én játszottam vele párat, Midrange Druid és bármilyen Paladin ellen jó a pakli. Palánál röhögve rakod ki a muster után a ghoult. Illetve sok esetben nem tudja úgy leütni a Ghoult vagy Tauntot, hogy a mögé rakott berserker is meghaljon. Mid druid esetében pedig sokszor volt olyan, hogy szintén az említett tauntal védett berserkerre kellette eltolni a FON-t, mert amúgy nagyot üthetett volna az arcba.

Igazából előre kell gondolkozni, hogy mikor tud az ellenfél takarítani. A patron nagyon jó a druid ellen mert 1 teli board Patron ellen max a Drake + Swipe a megoldás, de azért az elég ritkán jönn össze kézben. Szóval én azt mondom, hogy nem olyan rossz a metában. Grom minden féle képpen kötelező bele, mert így a charge-os berserker hiányában ő lett az igazi befejező. DB setuppal tökéletes 14 HP-s Combo, mint a druid.

Freeze mage ellen nyilván insta lose és ide sorolnám mág a Reno Lock + Control Priest párost is.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44604) KaraDani válasza h3lios (#44603) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Freeze mage ellen szerintem egyaltalan nem instalose. Controlwarriorkent kell jatszani amennyire lehet, sok armorup, patronokat lehetosegszerint ugy kijatszani, hogy megy veluk armorsmith is, egy korben igy rengeteg armort lehet nyerni, es probalni csak annyit huzni, hogy ne huzd tul a a freezemaget igy a fatigue planre is jo lehetsz.

[ Szerkesztve ]

(#44605) h3lios válasza KaraDani (#44604) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Igazából tempó kérdése, ha jól jön ki neki az antonidas play, akkor nagyon nehéz megverni, persze a dupla armorsmith + 2-3 whirwind effekt a teli boardra megteszi a hatását.

B-tag: H3lios#2825

(#44606) tomazin válasza ígyvanferi (#44601) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1

(#44607) wanted5 válasza bepe79 (#44602) üzenetére


wanted5
(senior tag)

látom itt is vannak hasonló dolgok mint más topikokban :D

olvasva az írásodat te sem sokat költöttél a játékra, ezért tudnál nekem segíteni, pár tippet tanácsot adni?
kevés lapból, kellene egy-egy normálisabb paklit összerakni, amivel nem csak 19-20 között lehet ingázni, ok még szezon eleje van így sűrűbben összetalálkozok erősebbekkel is rankedban, de bosszantó tud azért lenni

sok különböző deck-et próbáltam már, oldalak százairól nézegetve őket, de valahogy az ingyenes játékosoknak elég nehéz a dolguk, szóval pár jótanácsot, tippet, esetleg konkrét deck-et amit te is használsz szivesen látnék :R

ja, és a kiegészítőkből 1-2-2 van meg, a legújabbtól a régebbi felé haladva

ui.:
nekem is megvan a véleményem a játék igazságtalanságával kapcsolatban, ha legalább annyit változtatna a blizzard, hogy egy kicsit több lehetőséget adna goldot gyűjteni, akkor megváltozna, de hát mindig is egy erősen profit orintált kapzsi cég volt (amellett hogy jó játékokat csinálnak)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44608) bepe79 válasza wanted5 (#44607) üzenetére


bepe79
(PH! addikt)

Itt van pl. egy Legendary nélküli aggro-face hunter deck: [link]

Ha valamelyik lapod (vagy több lapod) nincs meg hozzá, akkor írj, és segítünk, hogy melyikkel lehet helyettesíteni. Merthogy van mód rá, a helyettesítő lapokkal is nagyon jól működik, és rank 15-ig minimum jó, kipróbálva általam (persze hónap végén, mert hónap elején elég nehézkes, bár én pont tegnap vertem gold/arany ellenfeleket is vele)

P.S.: nem baj, ha valami hiányzik, nekem is hiányzik pl. a snake trap, tehetsz a helyére egy másik secret-et vagy esetleg egy charge-os minion-t.
A stratégia pedig, hogy legtöbbször face-re (Hero-ra) kell menni vele, persze az ésszerűség határain belül. Tehát ha az ellen lerak már a meccs elején tauntot, akkor azt le kell valahogy verni, mert csak úgy müxik a dolog. Vagy jönnie kell a bagolynak, hogy hatástalanítsd a tauntot.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A5 2017 Black SIM free @ Android 8.0.0 Oreo | Must have games for Android:Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#44609) Redcaster válasza bepe79 (#44602) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Én sem költöttem komolyabb összeget a játékra, egyedül 40 tgt packot vettem, azt is csak azért, mert azt hittem, hogy az összeszedett 2xxx gold nem lesz elég rá. Mint tudjuk, bőven elég lett volna rá, sőt...
Megjelenés óta játszom, minden fontos lap megvan 0 Ft-ból (tgt-ből csak Justicar kellett, de őt lecraftoltam), jelenleg gyűlik a következő kiegre a pénz, valamint van több mint 4000 dustom félrerakva. Ismétlem: a fontos lapokra, adventurekre én sem költöttem pénzt.

Simán ki lehet farmolni ezeket az összegeket, csak hát egyszerűbb széttrollkodni egy topicot mint leülni, és játszani ezzel a fullrng/noskill játékkal :U

[ Szerkesztve ]

(#44610) F-ECT$ válasza Redcaster (#44609) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Simán ki lehet farmolni ezeket az összegeket
HA az elejétől fogva játszol. Ha most indulnál, akkor esélyed sem lenne rá.

Persze, néhány f2p paklit össze lehet még mindig dobni pár hét / hónap játék után, de a lemaradást max csökkenteni lehet, behozni már nem.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#44611) ThySoul válasza wanted5 (#44607) üzenetére


ThySoul
(fanatikus tag)

Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem kb bármivel le lehet rank15-ig. Odáig szerintem jóval többet számít a skill, mint a lapjaid. ( jó, persze vannak olyanok akik bármivel lemennek bármeddig, de az más)

Az újoncos témához: szeptemberben kezdtem, de nekem ez már csak poén. Persze ki lehet farmolni a 3 kalandot, de az annyira monoton kb a 2 szárny után, hogy az ember néha inkább elveri a pénzèt packra/ arénára (ès az aréna legalább izgalmasabb)
Persze kapok heti egy brawl packot, de abból esett eddig egy DW, azt ennyi. Még craftoltam egy Dr.7-et, de a lemaradásom akkora, hogy arra szavak sincsenek. Kéne az imp gang boss, dark peddler a zoo-hoz, Reno meg a Naxx-os testvérpár a RenoLock-hoz( plussz Jaraxxus, Mal Ganis, Sylvanas), ez több ezer gold.
A kezdőknek a tanácsom: fogadják el hogy ez a játék csak napi pár meccsre lesz jó, másra max akkor, ha monotonan farmolsz hónapokig/komoly pénzt ölsz bele.

[ Szerkesztve ]

(#44612) F-ECT$ válasza ThySoul (#44611) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Ja, csak egy kezdőnek még ha alapvetően okos, intelligens is, akkor sincs rutinja, így mégiscsak számít a kártyák ereje (sokan panaszkodnak, hogy már rank 20 is tele van legend lapos deckekkel), és mire megszerezné a skillt, addigra el is megy a kedve az egésztől.

Már réges rég be kellett volna vezetni a kezdőket segítő szolgáltatásokat (a heti 1 brawl nem elég), sőt új Play módokat is, pl Play csak basic lapokkal.

Dive ever, work never.

(#44613) tomazin válasza F-ECT$ (#44612) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Play csak basic lapokkal.

elég gyorsan ellaposodna, mert kitalálnának pár decket ami jó és azzal menne mindenki.
az új kártyákkal legalább a meta változik, így mindig van valami "új"

(#44614) wanted5 válasza bepe79 (#44608) üzenetére


wanted5
(senior tag)

sajnos több mint a fele nincs meg :D, de elmentem a linket és megnézem hogy lehetne összecraftolni

(#44611) ThySoul

A kezdőknek a tanácsom: fogadják el hogy ez a játék csak napi pár meccsre lesz jó, másra max akkor, ha monotonan farmolsz hónapokig/komoly pénzt ölsz bele.[/I

ezzel sajnos egyet kell értsek

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44615) Tyler Durden válasza h3lios (#44605) üzenetére


Tyler Durden
(őstag)

Ott az igazság amit Dani mond. Verhető a freezmage armor stackeléssel. Arra kell ügyelni csak akkor rakd ki, mikor tudsz vele kellő armort szedni + a 2db execet betartani Alex és Antonidasra. Ez sikerül, akkor nem fog tudni lelőni. Persze ha pl peches vagy és egyik exec se jön fel, akkor game over..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa.. PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#44616) whitezo88 válasza Tyler Durden (#44615) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

épp múltkr volt Neirea és LC Bo29 vagy mennyi, patron vs duplicates freeze és elég egál volt. Patronnal fatigue-re kell menni armor stackeléssel.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#44617) F-ECT$ válasza tomazin (#44613) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Persze, a régebbi játékosok nem nagyon játszanának ott, de az újaknak lenne egy olyan play módja, ahol igazi ellenfelek ellen (akik jó eséllyel szintén kezdők) játszhatnak úgy, hogy nincsenek kilométeres hátrányban kártya szinten.

Ki lehetne ezt találni jobban is (max 1000 dustos deckek / max rare deckek / max epic deckek / stb), de ezt a Bliznnek kellene kidolgoznia, ha nem szarnának bele ennyire a fejlesztésbe.

Dive ever, work never.

(#44618) Dantenero72 válasza F-ECT$ (#44617) üzenetére


Dantenero72
(fanatikus tag)

Az a baj hogy RENGETEG nagyon béna,hülye full deckes játékos van akik max elmennek rank 15-ig és ezért a kezdők összefutnak nonstop sokkal erősebb paklijú játékossal akik aztan free winelnek ha melléjük áll egy tiny little luck... Blizz meg szarik mindenbe,WoW is már a halálán van anno twitchen vezetett stream volt most örülsz ha főoldalon egyáltalán kint van. És a streamet se a játékért nézik hanem a tagért aki streamel. A WoW-al annó halálra szedték magukat persze hogy nem érdekli őket semmi max hogy még több fizetős contentet rakjanak valamelyik játékukba mert hát azért pénzel fürdeni meg azzal törölni segget úgy hamar elfogy az a fektetett 8-as pénzmennyiségük.
ui.: Most megjelent B&S furcsa mód megcsinálta azt hogy a PvP 100%balanced csak a TE skilledtől függ hogy nyersz e,a PVE pörgös darálás de azért vannak taktikák meg 4fősbe semmi warning szóval iszonyat nehéz. És F2P játék,pénzel max hamarabb lesz full inventorid kicsivel több goldot szerzel és ennyi,ellehet dönteni hogy megér e 5dolcsit ez neked havonta vagy elég hardcore vagy ahoz hogy tarsd magad így is a premiumosokhoz mérve. NCSOFT-al csak a szerverekkel szopik az ember,lag,szerver crash stb de maga a játék az pöpec. És idővel a prémium bónusz csökkeni fog,szóval amelyik cég akar az tud főleg ha nem Blizzard a neve,de már csak rá kell nézni az ottani tagokra tipikus amerikai faggots mind. :)

[ Szerkesztve ]

(#44619) salaam válasza Dantenero72 (#44618) üzenetére


salaam
(senior tag)

Úristen, haldoklik a WoW :DDD :N

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#44620) h3lios válasza Dantenero72 (#44618) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Nyilván ha valakinek megvan a teljes kollekció, mert nem fillérb.szó logikával áll neki játszani az máris szemétláda. Nekem pl. meló miatt időm és erőm sincsen egész nap HS-el játszani. Abszolút csak kiegészítő játék. Majdnem minden megvan, mert beleraktam 1 halom pénzt. Átlag rank 13-14-ig jutok el, mert annyira nem érdekel, hogy órákat grind-oljak a magasabb rangokért. Meg persze salty vagyok sok esetben.

És nem érzem magamat azért sz.r embernek, mert ilyen rankon megvannak a lapjaim. Egyébként előtted is ott a lehetőség, hogy megvedd a kiegeket és meglegyenek a lapjaid. Zsebpénzt félre raksz, vagy ha már melózol akkor ezek a kiadások nem jelenthetnek problémát. Ha pedig nem akarsz rá költeni, akkor elfogadod hogy sok esetben esélyed sincs. Ha így már nem érdekel a játék, akkor abba kell hagyni a fenébe. Sajnos vagy nem sajnos ezt a játékot nem azoknak találták ki akik ingyen akarnak teljes kollekciót összeszedni. Aki az eleje óta játszik annak megvannak a lapok, de aki most csatlakozik annak igenis pénzt kell rááldozni ahhoz, hogy használható legyen.

De ez igaz majdnem mindegyik netes MMO -ra is. Ha kezdőként mész el PVP-zni ott és leölnek a rákba ha nincsen normális felszerelésed.

B-tag: H3lios#2825

(#44621) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

F-ECT$ megírta a frissített legendary listát, betettem TIR-be.

(#44620) h3lios

Még valamikor tavaly év elején írt egy srác a FB-n HS csoportba, hogy sikerült megcsinálni F2P egy FULL ARANY ctrl warrit. Na, ahhoz hány játék kellett... meg persze gondolom MINDENT betört, így más deckje nem is lehetett akkor mellé.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#44622) h3lios válasza whitezo88 (#44621) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

A secret paladin metában sok sikert a mindennapjaihoz. :D Illetve a napi questek is biztos kellemesek abban az esetben, ha nem warrior-t kap. ;]

B-tag: H3lios#2825

(#44623) DaveNo1 válasza whitezo88 (#44621) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Megy a sírás, de klasszikhoz képes rendesen megcsappant a használható legendek száma, a megmaradtak fele is majdnem adventure lap + ami nem az, jobbára class legendary

You are not prepared.

(#44624) whitezo88 válasza DaveNo1 (#44623) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

lehet előre saccolni, új kiegben mennyi legend lesz ami erős marad 2 hét után is, ötöde? hatoda? TGT-nél ugye elég gyér az arány...

na azért nem nulla %, de közelít.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#44625) DaveNo1 válasza whitezo88 (#44624) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Hát igen, a 0%-os arány valóban gyér. ;]

You are not prepared.

(#44626) wanted5 válasza h3lios (#44620) üzenetére


wanted5
(senior tag)

vagy ha már melózol akkor ezek a kiadások nem jelenthetnek problémát.

70 ezres minimálbérrel, ez magyarország, ilyet itt inkább ne mondj....

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44627) whitezo88 válasza wanted5 (#44626) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

nem hinném hogy a hetvenezret keresőknek nagy része szórakoztatja magát Hearthstoneal. Még sok egyetemistának is van pénze sok mindenre pedig nemigen dolgoznak.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#44628) wanted5 válasza whitezo88 (#44627) üzenetére


wanted5
(senior tag)

sokkal több ember él annyiból mint gondolnád... és szabadidejükben azok se vegetálnak mint ahogy te sem

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44629) DaveNo1 válasza whitezo88 (#44627) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ja a minimálbéresek egy jelentős hányada talál pénzt piára meg cigire, "meglepő módon".

You are not prepared.

(#44630) wanted5 válasza DaveNo1 (#44629) üzenetére


wanted5
(senior tag)

én nem iszok, nem cigizek, nem kávézok, semmi rossz szokásom nincs, buliba se járok, mégis ennyiből kell élni, sőt még az ilyen játékokra sem költök mint ez.... és nem vagyok egyedül hidd el, az általánosítással meg a fasz kivan már

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44631) DaveNo1 válasza wanted5 (#44630) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

a statisztika nem általánosítás

You are not prepared.

(#44632) NyxNyxNyx válasza h3lios (#44620) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Azért de, normál esetben egy átlag felfogással rendelkező embernek nincsenek feleslegesen tízezrei egy ilyen játékra. Annyi fontosabb dolog van, még a szórakozáson belül is okosabban el lehet költeni azt a pénzt. Ettől függetlenül semmi közöm hozzá hogy ki mennyit költ rá. Nyugaton ennyi pénzt kiszórnak simán, csak errefele számít nagy tételnek.
Az tök egyértelmű hogy lehúzás a játék és nem éri meg. Csak ezeket a szidásokat kizárólag a cég felé kéne irányítani. Csávó konkrétan leszólta a fórum nagyrészét azért, mert megvannak a lapjaink. Nem is tudom ennyi flamekeltés után hogy nincs még kitiltva.

Comparison is the thief of joy.

(#44633) KaraDani válasza NyxNyxNyx (#44632) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

"Az tök egyértelmű hogy lehúzás a játék és nem éri meg."

Kinek mi mennyit ér meg tök szubjektív. Majdnem minden hobby drága mulatság. Ennyiből a nyaralás se éri meg, átlag ember elmegy egy hétre, és elkölti egy havi fizetését, csak azért hogy máshol legyen. Elmész a kocsmába meginni a haverokkal pár sört, mennyivel olcsóbb lenne már a boltban, stb...
Céget se hibáztatnám, nyilván annyiért adják amennyiért veszik.

(#44634) DaveNo1 válasza KaraDani (#44633) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ja, akkor a Magic mi, ahol a legerősebb deckek összköltsége több száz, akár 1000 dollárra is rúghat! :N

A Blizzard (és a többi multi sem) magyar viszonyok szerint áraz, annak aki havonta megkeres mondjuk 10 ezer dollárt/eurot nem lehúzás ez a játék.

Inkább azokat kell hibáztatni akik miatt még mindig itt tart a bérszínvonal Magyarországon.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#44635) Phoenixy válasza Dantenero72 (#44618) üzenetére


Phoenixy
(senior tag)

A WoW is F2P már közel egy éve, legalábbis én csak gold-ból veszem a játékidőt, na de nem akarok ennyire off-olni.
Azzal játssz, amit élvezel és nem fog így felidegesíteni.

[ Szerkesztve ]

https://hearthstonehungary.hu // Motorola Moto G7 Plus

(#44636) Kanczy válasza NyxNyxNyx (#44632) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Már miért lenne lehúzás? Senki nem kényszerít, hogy megvegyél bármit. A "megérés" pedig mindig is szubjektív volt, lsd. például a kozmetikai upgradeket. Semmi objektív hozzáadott értékük nincs a játékokhoz, mégis gazsillióan megveszik őket, mert számukra jobb velük játszani. A packeknek itt van tényleges értéke is, úgyhogy nem látom a problémát, ez már 20 éve így megy a kártyajáték-piacon :N

Amikor kb. 4 éve kiadtak egy lapot WoW TCG-ben, ami olyan ritka volt, hogy a 140 dolláros árat is elérte, és kellett belőle 3-4 egy pakliba, na az már NEKEM sem érte meg, és kiszálltam. Valakinek igen, ők meg is vették, és valószínűleg jól szórakoztak vele :K

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44637) NyxNyxNyx válasza KaraDani (#44633) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

A HS drága a legtöbb többi játékhoz viszonyítva, pont.

Szóhasználatomba bele lehetett kötni, de szerintem teljesen érthető mit akartam mondani. Nyilván megéri ha az illető 1000 órákat öl a játékba és jól szórakozik. De ez mindenre igaz. Egy kibaszott színes kavics is megéri 1 millió forintért, ha a gyerek nézi és boldog tőle.

ui.: Ha valaki felhozza, hogy 84 óta játszik a játékkal és neki így megvannak a lapjai, megőrülök.

Comparison is the thief of joy.

(#44638) KaraDani válasza NyxNyxNyx (#44637) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Rajtad múlik mennyit költessz rá. Egy tonna játék microtranzakciós évek óta, bármelyikre bármennyit el lehet verni. Szeirntem egy 10 óra játékidőt kináló szóló játék 12 ezerért, na az a drága, de hát kinek mi :)

[ Szerkesztve ]

(#44639) wanted5 válasza DaveNo1 (#44631) üzenetére


wanted5
(senior tag)

mi más lenne ha nem az? 10 emberből 8 valamilyen, és akkor rámondod a maradék 2-re is hogy olyan, mert hát a statisztika azt mutatja... akkor mégis mi ez ha nem általánosítás?

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 4X - 3/32 - Dell 7567 /i5-7300HQ, GTX 1050Ti/

(#44640) saen


saen
(PH! kedvence)

Itt a sokak által várt új Standard format:
Standard format

(#44641) voyager4.4


voyager4.4
(senior tag)

Na hagyjuk a "statisztikákat", meg Magyarországot, úgysem azért játszik az ember, pláne fórumra nem ezért jár, ezt a tv-ben is megkapnám...

Tehát a szociális ellátórendszerünkkel ellentétben a ma megemlített classic zoo nagyon jól működik. :)) (kedvet kaptam hozzá és meglepődtem)
Én még egy ilyen soul fire-ös verziót tolok, tojással, minden jósággal, egyetlen epic a pig game, szóval az is érvényesülhet egy ilyennel akinek nincs nagy lapkészlete. Hajrá.

saen: Fordítasz nekem ? :DDD

[ Szerkesztve ]

no fate but what we make

(#44642) DaveNo1 válasza saen (#44640) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

18 deckslot POGCHAMP! ;]

Új kiegészítő confirmed: "The Spring 2016 Expansion"

Standard formban a paladinokat kinyírják GvG kivételével, ha csak az új kiegészítő nem hoz nekik normális early game lapokat. :DD

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#44643) M3oH válasza saen (#44640) üzenetére


M3oH
(PH! addikt)

hm, ez jól hangzik így elsőre.

(#44644) mody123 válasza saen (#44640) üzenetére


mody123
(tag)

Valami történt a HS-el PogChamp

;]

Hearthstone: Kesebaro#2908

(#44645) JNashville


JNashville
(senior tag)

El se hiszem, valami TÖRTÉNIK. Persze nem mostanában, de legalább a közeljövőben.

Standard formátum a Druiddal az lesz, hogy pick a new class?

[ Szerkesztve ]

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#44646) DaveNo1 válasza mody123 (#44644) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Olvassák a PH! fórum töménytelen mennyiségű sírását ;]

You are not prepared.

(#44647) csizi90 válasza saen (#44640) üzenetére


csizi90
(fanatikus tag)

Szegény Dr Boom... :D
Kár hogy kb egy hónapja craftoltam.

iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE

(#44648) tomazin válasza DaveNo1 (#44642) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát jah én is befcsitzam, hogy aztaaa.

Na mind1.
Angolul nem tudóknak/lustáknak tldr verzió:
2 ranked lesz.
standardban csak a legutolsó év kiegészítőt lehet használni ÉS a basic+classicot
wild mód ugyanaz lesz mint most a ranked
2 külön helyezésed lehet, viszont rewardot csak az egyik után kapsz

amit nem tartalmaz a standard mód (jelen esetben majd naxx és gvg), azok kikerülnek a shopból (tuti blizz mechanika, ha már nem lesz elérhető biztos sokan vesznek) és csak craftolni lehet majd őket (igen, naxot is)

illetve lesznek a basic és a classic setben is kártyaváltoztatások (szerintem gyengítések)

[ Szerkesztve ]

(#44649) JNashville válasza csizi90 (#44647) üzenetére


JNashville
(senior tag)

Wild formátumban továbbra is tolhatod vele, de Standardban is jó ideig.

Egyébként ügyes húzás ez, így gyakorlatilag rákényszerítik saját magukat, hogy folyamatosan tolják ki a lapokat, mert előbb-utóbb úgyis kifutnak a szettek, kellenek az early-mid-late lapok a kulcslapok helyett minden pakliba.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#44650) csizi90


csizi90
(fanatikus tag)

Ez a legérdekesebb rész szerintem:
Can I earn Hearthstone Championship Tour points by competing in Ranked in both formats?
No. Standard will be the only format that offers Hearthstone Championship Tour points for 2016.

Will all official Blizzard esports events be played in Standard format?
Yes. Standard is the official format of the Hearthstone Championship Tour and the Hearthstone World Championship in 2016

iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.