Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43801) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#43800) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Nekem még nincs curatorom. :(

Comparison is the thief of joy.

(#43802) whitezo88 válasza NyxNyxNyx (#43801) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

6 win után 2 secret pala is szarrávert, pedig nem kéne... elsőnél valami 18 lapból nulla entomb a tirionra, aztán Deathlord kihozza neki Tiriont, pont hogy még ne tudnak Entombozni, csak Deathezni, de a fegyóval agyonvert...

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43803) fogtunder válasza whitezo88 (#43800) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

nekem ma renoval nagyon sikeres meccseim voltak. az előbb is full greed priest ellen utolsó 5 lapban healbot, BGH, reno, brann és earthen ring és tw drake, amit kétszer lopott el természetesen.

mondjuk utána kárpótolva lettem, mert az ellenfél rugó 4 körig nem bírta leszedni a ruszkit.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43804) whitezo88 válasza fogtunder (#43803) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

ez a pap tényleg jó viszont, 10-2, és csak a paláktól kaptam ki. A nyertes meccseim nagy része láthatóan nem tapasztalt, greedy, illetve f2p játékos volt, a kettőt asszem nem kell összefüggésében magyarázni :DDD

elképesztő, mennyire foolproof a secret pala... 8 éves kezébe adod az is halad vele.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43805) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#43802) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Utolsó 3 meccsem bukó lett. :( De 4 win-t nyomtam gyorsan reno mage-dzsel. Most rank 9-ig jutottam.

Comparison is the thief of joy.

(#43806) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

arénával kéne valamit csinálniuk mert nem infinite játékosoknak nevetséges hajtépés. Pala, 3-3, nulla spell, 1 fegyver. Utoljára mage, 2 poly, flamelance, frostbolt, conjurer, ilyenek. Biztos volt clearje is, de full lényes aréna deckkel lehetetlen sikert elérni.

LoE bejelentése óta, ami volt vagy 2-3 hónapja, semmi se történt a kiegen kívül, nincs hír se új kiegről, balance patchekről, content patchekről, portrékról, tourney moderól (haha), aréna revampról, és minden 2. brawl ismétlés.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43807) fogtunder válasza NyxNyxNyx (#43784) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

na, ez tetszik, eddig 4-1 ide, 3 renolockot aláztam meg vele egymás után. egyik sem számít 10+ burstre paptól és nem gyógyulnak fel :D

(#43806) whitezo88: ilyen draftok becsúsznak, ha nem arénázik sokat az ember, akkor lehet rosszabbnak tűnik, én azért mostanában majd mindennel tudtam menni legalább 6-7-et. mondjuk tény, hogy nagyon sok már a lap és egy csomószor van, hogy 3 hulladékból kell valamit kiszedni.

az új kieg meg lehet úgy fog jönni, mint a LoE, szerintem a blizzard rájött, hogy ha előre bejelentik, túl sokan farmolják ki az aranyat rá (mondjuk én így is ezt csinálom, tényleg csak a TGT pakkokra költött aranyat sajnálom, mert azt így classic pakkra is költhettem volna kb.)

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43808) Chronos85 válasza whitezo88 (#43806) üzenetére


Chronos85
(tag)

Nyílván már itt is többször felmerült az aréna draft probléma. Nem hiszem, hogy olyan komoly erőforrásokat kellene beleölniük, hogy 3 helyett 5ből vagy késöbb még többől lehessen pickelni. Viszont láthatóan más módszert szeretnének, vagy annyira hátul van a prioritási listán, hogy szimplán nem érdekli őket.

Ugye a következő új boosternél ez még komolyabb probléma lesz, mert nemcsak a lapok nőnek hanem az "értékes" paklira is lényegesen kevesebb esélyed lesz.

Azt meg nem is merem remélni, hogy egyidőben két komoly újítás is jönne. Pedig nemhiszem, hogy annyira elenyésző lenne azok száma akik fizetnek egy aréna belépőért. Bár az is igaz, hogy ez az utóbbi időben erőssen közelíthet a 0hoz. Egy aréna szűz játékosnak aki jó esetben az első 10 draftjából jó ha 4wines átlagot ki tud hozni nem igazán nagy motiváció, hogy booster vásárlása helyett a "drágább" arénát válassza.
Ugye itt van még a ranked változása is, már nem 3-4deck jön szembe (félre értés ne essék én örülök ennek), ezért gondolom ott is megtalálják azt a változatosságot, amit régen csak az aréna adott meg.

Egy öregmotoros még mindig tud 6-7wines átlagot menni, estleg magasabbat is ha csak a sztár kasztokból pickel. Viszont sajnos az is igaz, hogy régen a mage volt a domináns most pedig a paladin, 70%ban biztos lehetsz, hogy az jön szembe, lehet még több is.

Üdv.: Chronos

u.i.: csak érdekesség képpen, hogy mennyire is vicces a helyzet, az utolsó lock draftomban egy démon volt, a voidcaller. :)

[ Szerkesztve ]

(#43809) fogtunder válasza Chronos85 (#43808) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

hát az aréna tényleg play against a random paladin üzemmód lett, mikor 5-6 winnél néha látok egy-egy másik kasztot, már előre parázok, milyen OP paklival fognak elgyepálni. a paladinnál legalább nagyjából tudom, mire kell számítani.

én az utóbbi hónapokban egyszer nem tudtam a pala-mage-rugó szentháromságból pickelni, druidot szedtem, lett is egy jó 4 win, mert semmi AoE nem volt benne, de még egy szaros raven idol se, és mire jöttek a fák, meg a többi nagy dög, már olyan tempo hátrányban voltam többnyire, hogy nem lehetett visszajönni.

az új játékosoknak mondjuk constructedben sem könnyebb, szerintem ha most kezdtem volna játszani, simán abbahagyom egy-két hónapnyi szenvedés után. vagy rengeteg pénz, vagy akkora mennyiségű grind kell, amit nem vagyok hajlandó egy játékért sem végig csinálni. az aréna kifejezetten büntet, ismerni kell egy csomó egyébként nem játszott lapot is, tudni kell pickelni, tudni kell, hogyan játszd a paklit, amit összehoztál, és eleve az egész aréna játékstílus egy külön kalap.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43810) DaveNo1 válasza Chronos85 (#43808) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Inkább a multiplatform miatt van probléma, azon belül is a mobillal. Nem tudom az aréna draft hogy néz most ki mobilon, de még több lappal gondolom már túl miniatűr lenne, vagy körülményes használhatóra megoldani.

You are not prepared.

(#43811) fogtunder válasza DaveNo1 (#43810) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

mobilon pickelni amúgy is öngyilkosság, nem látod, vagy a 3 lapot látod, vagy azt, hogy eddig mit vettél ki, totál használhatatlan.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43812) ígyvanferi válasza DaveNo1 (#43810) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Én sem tudom, mekkorák a méretek egy kisebb mobil kijelzőjén, de paklit is lehet bontani, az is 5 lap. Akkor mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#43813) thesound


thesound
(őstag)

Nem hiszem, hogy foglalkoznak ezzel mostanában. Mindig az aktuális kieg. lapjai nagyobb eséllyel jönnek fel arénában. Pedig tényleg jó lenne valami változtatás. Akár már az is, hogy spellnek kell feljönni nagyobb %-ban x pickeléskor a 30-ból.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#43814) DaveNo1 válasza ígyvanferi (#43812) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

De az teljesen más, PC-n és Tableten a bontásnál a felület jó része üres, szóval azt mobilra is egyszerűbb volt megoldani, aréna pickelésnél viszont több információt kell megmutatni.

Lehet öngyilkosság és hülyeség mobilon arénába kezdeni, de ettől függetlenül meg kell oldaniuk ha már egyszer mobilra is megcsinálták a játékot.

Amúgy egy nagyobb kiegészítő múlva én már az 5 picket is kevésnek tartanám, inkább 6-7, de ez attól is függ mennyi használható common/rare spell lesz.

Szerintem amúgy a basic lapok körét is lehetne bővíteni (sok használható spellel), ez segítene az arénán + kezdőknek sem lenne rossz.

You are not prepared.

(#43815) Chronos85 válasza thesound (#43813) üzenetére


Chronos85
(tag)

Ami biztos, hogy az első, 10. és 20. környékén, valamint az utcsó lap értéke minimum rare kell hogy legyen. Nekem más rendszer nem tünt fel ettől persze még simán elképzelhető, de erőssen kétlem.
DaveNo1 erre például nem is gondoltam, hogy a mobilosoknak ez mekkora gond. Bár igaz, hogy mobilon nem is probáltam (tableten igen, ott ugye a nyitáshoz hasonlóan meglehetne oldani), gyanítom a kártya szövegéhez is már sokszor nagyító kell.
giorgio Teljesen egyetértek az új játékosoknak a jelenlegi rendszer semmilyen formában nem kedvez. Nyílván, azért egy deck builder és tracker sokat segít, bár kétlem hogy abból a néhány mondatból, hogy ez most egy tempo deck tudná hogyan is kellene ezt kamatoztatnia.

(#43816) fogtunder válasza Chronos85 (#43815) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

én is használok heartharena companiont, mert attól, hogy a pakli 75%-át kiveszem magamtól, a maradéknál jó, ha van valami támpont, ami alapján eldöntöm. ez sokat segít, de ahogy írod is, egy kezdő rohadtul nem fogja tudni, hogy neki most egy tempo deckje van és hogy ezt hogyan kell játszani, mire mulliganeljen, hogy trade-eljen, stb.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43817) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

Egyébként egyre büdösebb ami Massan körül megy. Ugye otthagyta a facecamot, egy ideig Furry volt, most nem, de még torzított a hangja. valamiért US keleti parti idő szerint játszik és kitakarta a nevét. Ami egyébként InormousD volt, aki az egyik modja, aki most is bőszen törölgeti a nem kívánt sorokat a chatből. Chatre szinte egyáltalán nem reagál. Itt egy másik érdekes videó is [link]

Régen, még a narancs hoodie időszakban sokat néztem, de utóbbi időben tényleg elég gáz lett a stream. Nem tudom hogy a botokat csökkentette aki botolta, akár ő akár más, most 5-6k csak.

Ez is újabb bizonyíték, a többivel együtt [link]

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43818) DopeBob


DopeBob
(PH! addikt)

Ez a Rafaam mekkora egy szopás még normálon is... tök mindegy, milyen szar decket adok neki, gusztustalan, amit művel. Most 6. körben már kirakta a Golden Monkey-t, Elisey-t kapott portálból még az elején... hányinger.

Eddig 5-0 oda :D

MZ/X

(#43819) Redcaster válasza DopeBob (#43818) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Full rare deckkel kell ellene menni, a legszarabb lapokkal. Elsőre meglehet csinálni pláne ha felhuzod a fegyvert az elején.

(#43820) Tokman


Tokman
(lelkes újonc)

Nekem bejött a mostani brawl hoztam murloc shamant kb 75% winratiom volt, de tegyük hozzá elején sokan missclickeltek és rossz buffot választotttak majd ragequiteltek turn1 :))
Deathrattles rugók voltak igazából kihívások Nerubian Egg brutal op lap volt ebbe a brawlba.
Viszont mindenkinek ajánlom,hogyha már megvette a kiegeket akkor rakja félre a goldot mert március-április környékén jön a következő kiegészítő 100+ lappal. Illetve nem érdemes elkölteni drága dustot ilyen second tier kártyákra mint pl Snake trap.

(#43821) Tokman válasza DopeBob (#43818) üzenetére


Tokman
(lelkes újonc)

Rakj össze egy rare kártyás mage decket azzal első próbálkozásra lemegy.

http://www.icy-veins.com/hearthstone/cheap-arch-thief-rafaam-mage-deck-normal-and-heroic-mode

(#43822) bepe79


bepe79
(PH! addikt)

Samsung Galaxy A5 2017 Black SIM free @ Android 8.0.0 Oreo | Must have games for Android:Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#43823) DaveNo1 válasza Chronos85 (#43815) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Szerintem a játékosok kb. 70%-a mobil/tablet platformos, ennek is köszönhető a népszerűsége. Én se kezdtem volna el vele játszani, ha megjelenéskor nincs iPadre.

You are not prepared.

(#43824) ígyvanferi


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Meddig is elérhető az aktuális brawl? Estefelé még nem tudom csinálni? Hétvégén nem volt rá kapacitásom.

(#43825) saen válasza ígyvanferi (#43824) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Már vége.

(#43826) szilva01 válasza ígyvanferi (#43824) üzenetére


szilva01
(őstag)

-40 dust ;]

(#43827) fogtunder válasza DaveNo1 (#43823) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

nekem is ez a fő vonzereje, csak felkapom a tabletet és tolom. de azért a mobiltelefonos UI erős kompromisszumokkal jár minden téren, deck management, maga a játék, aréna pick, pack nyitások. nem mondom, hogy rosszul csinálták meg, de eleve nem lehet egyenértékű.

viszont lehet gittelés közben játszani :D

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43828) ThySoul válasza szilva01 (#43826) üzenetére


ThySoul
(fanatikus tag)

Ezek után nem mondhatjuk, hogy a Blizz' nem segít a kezdőknek :"D

(#43829) Kanczy


Kanczy
(PH! kedvence)

Remek érzés, amikor folyamatos deckcsere mellett 80%-ban kapom a countereket, és ettől úgy betiltelek, hogy secret palával is nyalogatom 24/7. Úgy, hogy még botok is laddereznek vele :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#43830) Tyler Durden válasza Kanczy (#43829) üzenetére


Tyler Durden
(őstag)

Salaam kollegával rank 3-6 között ingázunk napok óta, szal most tényleg seggelni kell rendesen a legóért (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa.. PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#43831) ígyvanferi válasza szilva01 (#43826) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Na b.sszus. Pedig most egy pakliból kinyitottam volna az összes értelmes hiányzó legendet goldenben. Pech.

(#43832) Chuzzlee803 válasza ígyvanferi (#43831) üzenetére


Chuzzlee803
(fanatikus tag)

A basszus nem csúnya szó, semmi köze sincs a tájszóval kifejezett szexuális kapcsolathoz, zenei kifejezés.
Nyelvtanóra vége, mehetünk tovább.

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#43833) saen


saen
(PH! kedvence)

Nekem ma jól ment a ranked. Utóbbi napokban nem játszottam, összegyűlt 3 küldi, cél volt, hogy ezek meg legyenek oldva. 5-5 győzelem kellett mage/druid klasszoktól. Kezdem a mage-dzsel, első meccs, masszív misplay-ek részemről, sima bukta. Második szintén bukta Forsen stílusban (1 sebzés hiányzott) egy hunter ellen. Innentől viszont beindultam, 5 győzelem zsinórban a tempo mage-dzsel, majd jött a kombó druid, azzal is 5-0 :) Szóval most 10 meccses győzelmi szériában vagyok és feljöttem rank 10-re 13-ról. Persze lehet mondani, hogy itt lennt könnyű, de a múltkori durva bukó széria után jól esett :)

(#43834) Kanczy válasza saen (#43833) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Nekem eddig sokkal nehezebb a 10-12 zónában, mint az előző hónapokban 10-5 között :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#43835) saen válasza Kanczy (#43834) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

A múltkori nagy bukószéria is 11-ről indult nálam, szóval nekem se volt olyan egyszerű. Most meg lehet szimplán csak mákom van...
Közben megnéztem a statisztikáimat, 49-33 vagyok a hónapban. Egyetlen klassz amivel bukó a statisztikám az a paladin, aztán az a legtáposabbnak kikiáltott deck... Nekem valahogy sose ment az aktuális top deckekkel.

(#43836) ígyvanferi válasza Chuzzlee803 (#43832) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

És nem pontozhatom ki ettől függetlenül a b.sszus szót?

(#43837) Cseri0058


Cseri0058
(őstag)

nah jelenleg nálam így megy az aréna. kb. mindig ez van

kb. 4-5. meccsig jönnek az 1-2 manás lapok az elején. utána csak 3 vagy 4 manásat kapok az elején. ez az aréna 4-0 nál állt majd jött a szopás. :W a t*tves ********** a blizárdnak. most komoly ez mi a faszom???????
tegnap is. 5-0 án álltam. majd 5-3 lett belőle. miért? mert az elején nem kapom meg a kis manás lapokat. bezzeg az ellenfél. ő megkapja :W
jah meg legalább 100 pakk nyitása óta 1 legendet sem nyitottam. :W

[ Szerkesztve ]

*Lg Nexus 4* ---> Lg Nexus 5X ---> Apple iPhone 7

(#43838) Kanczy válasza Cseri0058 (#43837) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Jah, hogy rád szálltak a rohadékok a Blizzardnál :( :(((

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#43839) JNashville válasza Cseri0058 (#43837) üzenetére


JNashville
(senior tag)

Én idén bontottam már egy golden Toshleyt és tegnapelőtt egy Icehowlt is, de mondjuk én naponta véráldozatot mutatok be a Ben Brode-oltárom előtt.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#43840) saen válasza JNashville (#43839) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Idén két golden legend? Wow, az nem semmi, én már nem is emlékszem mikor jött utoljára golden legend, talán a TGT megjelenésekor...

(#43841) h3lios válasza saen (#43833) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Addig örülj, nekem csak szopóroller volt eddig. :DDD

Reno Mage eddig jól ment és nem volt sok lose vele. Ma viszont rögtön 3 is lett kezdésnek. Az első 1 midrange Druid ellen volt, ahol még mákom is volt, mert a Shadet gyönyörűen levitte a flame cannon. Betudtam a sz.r matchup-nak. Elvégre énis vertem már el úgy Reno Rouge deckket druiddal, hogy 3x gyógyult maxra. Talán a legtöbb DMG ebben a pakliban van. Ha egyszer elburjánzik a boardja és nincs doomsayer + frostnova akkor esélytelen. De még akkor is ott a 2 keeper, amit hacsak nem teljesen hülye betart addigra.

Második alkalommal egy CW-től kaptam ki. A srácnak nem voltak meg a fontosabb lapjai, de pl. Obsidian-t játszott, ami megmentette a seggét. A Mana Addcit-al majdnem agyonvertem, végülis 3 off lethal-ban voltam úgy, hogy a paklim utolsó 3 lapjában 15 dmg maradt (torch, fireball, frostbolt). A végére tele boardja lett, tehát az eco-zott Reno sem mentett meg, mert lazán 30 + DMG volt kint a boardon...

Ezen felül a 3. lose egy Reno Lock ellen volt, ami szintén röhejesen ért véget. Gyakorlatilag irányításom alatt állt a játék végig, de a végén jarrax megnyerte neki a játékot. 4 vagy 5 kört túléltem úgy, hogy démon formában volt a srác. Itt is az utolsó pár lapban maradtak a Burst lapjaim (mert miért ne ?!)

Szóval ma az RNG szopóroller rossz osztályára váltottam jegyet.
Ezt csak megfejelte, hogy később a Murloc palával is kiszoptam 1 Handlock ellen, aki topdeck király volt végig.

Mindkét doomsayerre baglyot húzott (mert miért ne). Ragnarost is játszott (ami megnyerte neki a játékot). Két target duumy sayer helyett mindkétszer az arcba lőtt. Esküszöm Rexxar is büszke lett volna rá... :U

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#43842) Kanczy válasza saen (#43840) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Én még sosem bontottam, pedig szerintem valahol 200-300 pack között vagyok :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#43843) h3lios válasza Kanczy (#43842) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Én 600-700 pack környékén is csak 2-t nyitottam, szóval nem kell elkeseredni. :D Ebből az egyik 1 golden Gruul volt, ami gyorsan át is alakult Ragnarossá. A másik pedig 1 Eadric, ami a mai napig megvan és sosem használtam. Mondjuk utóbb 1 Skeleton Knight társaságban volt, tehát a dust mennyiség jó volt a packra... ;]

B-tag: H3lios#2825

(#43844) JNashville válasza saen (#43840) üzenetére


JNashville
(senior tag)

A Tosh volt csak golden, és az első a béta óta.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#43845) darkrock


darkrock
(fanatikus tag)

Az hogy lehet, hogy az Animal Companiombol kétszer ugyanazt az állatot kaptam vagy ez csak nekem volt új?

(#43846) netpeti98 válasza darkrock (#43845) üzenetére


netpeti98
(PH! kedvence)

Mármint 2 db animal companion ugyan azt az állatot adta egymás után? RNG

[ Szerkesztve ]

(#43847) saen válasza JNashville (#43844) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Ja, félreértettem. Bár egy golden legend is nagyon tuti, iszonyat ritkák.

Kanczy: akkor lassan megkapod az elsőt... Egyébként nekem a játék kezdés anno úgy volt, hogy haverral egyszerre kezdtünk, neki már rég 3 legendary-ja volt, ráadásul egy golden, mire én az első simát nyitottam... Utána az első golden meg Lorewalker Cho volt jó sokára...

[ Szerkesztve ]

(#43848) h3lios


h3lios
(PH! addikt)

Feladom, mid palában Kazán misztik.... Ennyi mára elég volt a HS-ből. :W

B-tag: H3lios#2825

(#43849) szilva01 válasza h3lios (#43848) üzenetére


szilva01
(őstag)

Hogy miért? None of your business!

(#43850) h3lios


h3lios
(PH! addikt)

Ha már Secret paladin, zsinórban 3-tól kaptam ki, mert a divine favor véletlenül mindig akkor kerül kézbe amikor kifosta a sz.rjait a boardra. MINDEN komolyabb lapját lekezeltem, a két challangert megoldottam HP veszteség nélkül, de aztán jött Boom, meg a shredder RNG és bumm így kaptam ki. A hányinger csak az volt, hogy 3 kör alatt 24-et gyógyultam és még EZ is kevés volt.
Egyik Challanger előtt sem volt boardja, mindkettőt magában rakta ki. Kérdem én, hogy ez ellen moslék ellen mi a tökömet lehet tenni ? :W

Ennyire nem lehetek szar még én sem, valaki nézze már meg pár meccsemet, mert nem értem mi a tököm történik minden meccsemen.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.