Hirdetés

2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43101) emperorka válasza Kanczy (#43098) üzenetére


emperorka
(fanatikus tag)

Azért mertem ezt írni, mert tegnap face hunterrel lett meg a rank 5. :)

(#43102) h3lios válasza saen (#43099) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Csak mondom, hogy elvileg a Brawl mostantól EU-n egy nappal később jön, ugyan úgy mint az Adventure szárnyak. (redditen olvastam).

Erre csak azt tudom mondani, hogy Fuck yourself Blizzard.
Szarok az EU-s szerverek ? Semmi baj, majd éjfélkor berakjuk a brawl-t amikor mindenki alszik, hogy az a két db. kávéfőző is el tudja futtatni, amit üzemeltetnek. Ritka egy szarházi bandáról van szó...
Oké, hogy NA-s szervereken valszeg többen is játszanak, de az már kritikán aluli, hogy ennyire szarnak a fél világra....

Ja és a hivatalosa twitter accounton is védik azt a foshalmot amit EU szervernek neveznek. Valaki írta nekik, hogy mindig kicrashel EU, amikor új brawl van. Erre válaszoltak, hogy nem mindig. Srác erre: nem mindig csak majdnem minden héten.

Erre mi volt a hivatalos válaszuk ? A majdnem minden héten nem jelenti azt, hogy mindig... :W :U
Ezek tényleg ennyire gyökerek, vagy csak be vannak b.szva ?

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#43103) whitezo88 válasza h3lios (#43102) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

nem egy nappal hanem 5 órával hátrébb teszik. Az a vicc hogy PR-hányadékkal azt mondják hogy nekünk lesz jó, közben meg nekik így kényelmesebb, ahogy a korábbi exp-ek release-i is.

Blizzard is treating EU like trash

Este tíz tényleg jobb, mikor már mennek a népek aludni a munka miatt, mint az 5, mikor épp hazaérnek a melóból.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43104) KaraDani válasza whitezo88 (#43103) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Hátha kibírják a szerverek ;]

(#43105) saen válasza h3lios (#43102) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Eu-n többen játszanak, mint az amerikai szerveren... Szóval nem ezért van amit írsz. Kínai a legnépesebb szerver, de azt nem a Blizzard üzemelteti, utána EU, NA és AP. A legnagyobb forgalommal nem tudnak mit kezdeni.

(#43106) h3lios válasza whitezo88 (#43103) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

11 óra meló után hazaérek 9 - re, fog a tököm még este 10 óra után 40 dust-ért küzdeni még 1 spideres brawl-ban, mert épp összeomlik a szerver. Hozzáteszem, hogy szabad napokon még szarabb lesz, mert másnap adott esetben meló. Gyakorlatilag mindenkivel kib.sztak akik nem NA szerveren játszanak.

De nem is értem, hogy ekkora bevétellel hogy lehetnek ennyire kritikán aluliak a szerverek. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy CS:GO-n nevelkedtem az elmúlt 2 évben. Ott még csak hasonló failra sem volt példa. Volt, hogy nagy update után összecsuklottak a szerverek (piacon megőrültek az emberek). Mindez tartott fél óráig. Utána minden rendben volt. És világszerte egyszerre van update. Ha egy ilyet meglépne a Blizz leolvadna a fél szerverpark. Egy ekkora cég nevetségessé teszi magát ezzel az amatőr hozzáállással.

Ez olyan lenne, mintha én az mondanám az ügyfélnek, hogy tök király kötünk 1 új szerződést és majd 1 hét múlva be is aktiváljuk, de ne aggódj, addigra biztos nem fog semmi összecsuklani, addigra tuti jó lesz. :D Ha minden szolgáltató / cég így működne már rég visszakerültünk volna a kőkorszakba. Egyetlen rohadt nagy szerencséjük van, hogy nincs konkurencia. Ha lenne már rég kikaptak volna / jelentősen kevesebb lenne a bevételük, mert valamit vissza is kellene forgatni.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#43107) ígyvanferi válasza h3lios (#43106) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Na várj, én úgy tudtam az aktuális Brawl egészen vasárnapig elérhető. Eddig, amikor 5-kor jött a Brawl volt kedved 9 után, 11 óra melóból hazaérve játszanod 40 dustért?

(#43108) h3lios válasza ígyvanferi (#43107) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Sokkal inkább, mint 10 után. :) Sok esetben hazaértem gyorsan letoltam és ki is nyomtam a játékot. Nem fogok még 1 órát várni 10 után már erősen leépült agyi állapotban vagyok. Nap közben leszívnak agyilag az ügyfelek. :) Ügyfélszolgálaton szerintem nem kell bemutatni milyen kérdések / esetek jönnek minden nap.
Pláne decemberben, ilyenkor meg vannak bolondulva az eberek. Örülök, hogy a fejemből kilátok, nemhogy még 10 után tököljek 40 dustért.

Hidd el, hogy hatalmas különbséget jelent az, hogy mikor állok neki. 9-kor, vagy 10-kor (szerver halál esetén fél 11-kor).
Az pedig nem egyszer előfordul (mint most a héten), hogy 3 napot vagyok egyben. Ilyenkor másnap is csak ugyan úgy este van időm játszani.
Így is sok esetben este kell játszani 1-et, mert 3 nap meló után betorlódnak a questek és szabadnapra már 1-et elveszítenék, amit pedig nem akarok.

De sokan nem maradnak fent eddig, pláne nem egy hülye játék miatt.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#43109) saen válasza whitezo88 (#43103) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Szerintem a brawl kb tök mindegy mikor indul, sokan csak a pack miatt játszuk, egy nap ide vagy oda tök mindegy. Inkább dolgozzanak a stabilabb szerverparkon meg a balancon, amíg ez megvan kibírjuk ezt a kis csúszást :)

(#43110) emperorka válasza h3lios (#43108) üzenetére


emperorka
(fanatikus tag)

Mindjárt 11 van, de még mindig itt vagy. Tehát legalább 11 ig fent szoktál lenni, szerintem egy óra alatt meg tudod csinálni :DD

(#43111) h3lios válasza emperorka (#43110) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Megint más neten böngészni, mint 1 épp elmét igénylő játékban gondolkozni és befeszülni. :D Se idegem nem lenne hozzá sem erőm. :)

B-tag: H3lios#2825

(#43112) whitezo88 válasza h3lios (#43106) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

Indiai arc írta hogy a változás miatt (Asia-n van) náluk hajnal fél3-kor jön..)

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43113) h3lios válasza whitezo88 (#43112) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Jaja, azt is olvastam. :D Mindenkivel kicsesztek, csak NA-n lesz értelmes időben a Brawl. Továbbra sem tudom egyébként megérteni, hogy ekkora bevételek után hogy az istenben nem tudnak egy rohadt kártyajátéknak elegendő szerverparkot fenntartani. CS-ben sokkal komplexebb dologról van szó, de mondhatnám az összes Highend gépet igénylő játékot. Ott sikerül több millió játékost kiszolgálni ?

De legalább ismernék el, ha valami sz.r ne nyomnák ezt a minden rendben dolgozunk az ügyön dumát.
Most is az lesz mint eddig, NA-n lesz 10 perc fennakadás, eközben este 10-kor is ugyan úgy lehalnak majd az EU szerverek. És akkor már tényleg nem tud még az sem játszani, akinek amúgy jó lenne az időpont.

B-tag: H3lios#2825

(#43114) F-ECT$ válasza h3lios (#43106) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Akkor játszol vele a maradék napok bármelyikén.

Dive ever, work never.

(#43115) zws


zws
(senior tag)

Igazából én se értem mire fel megy a sírás a brawl miatt. Semmit nem kapsz azért ha "az elsők között" csinálod meg a wint, se azért ha indulás után 1 órán belül. Valószínűleg sokunknak nem egy extra pakkon fog múlni az, hogy összerakjon egy paklit, így kár idegeskedni miatta.

Mellesleg kíváncsi lennék hányan hagyták abba a HS-t azért mert nem tetszett nekik a szerverlehalás, laggolás stb probléma. Valószínűleg az emberek 99,9%a inkább azért nem játszik tovább, mer megunta, ezen pedig nem változtat semmit az, hogy 5kor vagy 10kor van új brawl.

Arról nem is beszélve, hogy gondolkozzatok kicsit Blizz fejjel. Te beraknád csúcsforgalomba a brawlt úgy, hogy arra a pár órára több ezer $-ért kellene bérelned/vásárolnod még erőforrást, hogy lagg nélkül bírják a szerverek? Vagy inkább te is átraknád olyan időpontra, amikor a jelenlegi erőforrással is ki tudod szolgálni a játékosbázist, mert eloszlik a terheltség (Mivel nem mindenki este fogja most megcsinálni, hanem reggel vagy másnap délután). Az oké, hogy lenne miből költenie erre Blizznek, de attól, hogy van pénz még nem kell ész nélkül költeni. Valószínűleg nézik ők is, hogy mely időszakok kritikusak terheltség szempontjából.

(#43116) salaam


salaam
(senior tag)

Toltam egy gyors arénát tegnap este/ma hajnalban, első meccsen elvert egy paladin, aki összerakta a reno paladint arénában, de utána gyorsan ledaráltam a maradék 12-t. Tempo rugó, jó sok early gamel, sokszor már t7-ben nyertem, :K

volt ~450g, pakkban meg anima golem és blingtron. :)

[ Szerkesztve ]

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#43117) DaveNo1 válasza zws (#43115) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Jah, este azt hittem érvagdosás lesz itt, mert 10kor jön a brawl. :N

You are not prepared.

(#43118) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

loe bejelentése óta nem arénáztam, egy nem rossz drafttal sikerült visszatérni
[link]
+ Blizzard, 2 skillstrike

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43119) tomazin


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyiban igaza van mindenkinek, hogy teljesen mindegy mikor jön a brawl. Viszont már megint az van, hogy us-en kívül mindenki le van sajnálva. Nagyon rossz pr üzenet.
Emellett írta itt valaki, hogy más játékokban ki bírják adni egyszerre a világon mindenhol az új contentet, ami az internet korában szerintem egy teljesen elvárható dolog (hiszen akkor minek is fűtené a marketing a hypetraint, ha dzson már kitolta az adott contentet, mikor nekem még 2napot kell rá várni).
Szóval szerintem, igen probléma. Nem nagy, de megint csak mutat valamit.

Btw amióta kiadták a patchet kb 2x tudtam belépni, az elmúlt 3napban meg egyáltalán nem. És még nem tudom eldönteni, hogy beruházzak-e egy új telefonra (sajnos az sd kártyára átlinkelős mókára nincs most időm, mert a telefont is újra kell húzni, netem nincs otthon, úgyhogy eléggé bukta), vagy szimplán keressek más játékokat androidra.

(#43120) ígyvanferi válasza tomazin (#43119) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Milyen játékokban adnak ki egy kontentet az egész világon ugyanakkor? Olyankor nincs lesajnálva egy kitüntetett kontinensen kívül a többi, amiken mondjuk éjjelre vagy a munkaidő kezdetére esik az időpont?

(#43121) F-ECT$ válasza whitezo88 (#43118) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Jónak tűnik. Majd értesíts, hogy mennyi lett a vége.

Dive ever, work never.

(#43122) zws válasza ígyvanferi (#43120) üzenetére


zws
(senior tag)

És akkor már beszélhetnénk a mozi premier vetítésekről, vagy az amerikai sorozatokról is, de ez más kategória :)
Sokan túl sokat foglalkoznak azzal, hogy xy miért kapja meg előbb mint ő, és rögtön türelmetlen ha várnia kell.

(#43123) salaam válasza salaam (#43116) üzenetére


salaam
(senior tag)

Újabb mérföldkő is lőn. :)

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#43124) saen válasza tomazin (#43119) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

A rossz PR üzenetben egyet értünk, ennek a kommunikációnak negatív a felhangja.

Szerver probléma azért más játékoknál is szokott lenni, viszont ami nem pozitív az, hogy semmit nem javítottak ezen az évek alatt. A megoldás az lett, hogy a legforgalmasabb szerveren éjszaka tolják ki az új cuccokat és jobban eloszlik a tömeg. Ez elég amatőr megoldás a skálázható szerverek világában...

(#43125) saen válasza salaam (#43123) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Ilyenkor mindig rájövök, hogy milyen keveset is játszok :DDD

Grat mindenkinek a mérföldkövekhez, 12-es arénákhoz és golden herokhoz :)

(#43126) tomazin válasza ígyvanferi (#43120) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Emellett írta itt valaki, hogy más játékokban ki bírják adni egyszerre a világon mindenhol az új contentet.

Nem tudom, egy ideje hots és hs amivel online játszom.

(#43127) fendre válasza h3lios (#43113) üzenetére


fendre
(tag)

Biztos este 10-kor lesz? Mert 12:06-kor azt írja, hogy 'Back in 10 hours'. Az eddigiek alapján én este 11-et mondanék.
'Happy feast of winterveil Europe' :U

(#43128) hyperspace válasza salaam (#43123) üzenetére


hyperspace
(őstag)

legend rankon is voltál már?

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#43129) whitezo88 válasza F-ECT$ (#43121) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

annyira jó hogy 2-3 lett, 1 legend mage, aki 15 lapból 2 cleart tolt el nálam 3ból 0 jött fel, aztán meg 2 pala, amiről inkább ne is beszéljünk...

rank13on Reno warlock: Kirakom Feugent, ő meg t7ben Stalagg+Reinc... ggwp... ilyet se most láttam, elég vicc kategória volt.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43130) Chuzzlee803


Chuzzlee803
(fanatikus tag)

Létezik olyan zoo deck ami nem használ se Malganist, se Dr7-et, és nem aggró? (Jaraxxus van, de handlockra meg nincs se lapom se dustom :D )

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#43131) saen válasza Chuzzlee803 (#43130) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Valami late game akkor is kéne bele ha ilyet akarsz játszani és nem aggro. Top deck így viszont nem lesz szerintem, ezek elég jól illenek bele, főleg a Mal'Ganis.

(#43132) Chuzzlee803 válasza saen (#43131) üzenetére


Chuzzlee803
(fanatikus tag)

Hát.
Sylva, Alexsztrasza, amik tényleges fenyegetések lehetnek. Plusz az első 4 naxxos legend és thaurissan.
Szerk.: plusz TBK.

[ Szerkesztve ]

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#43133) saen válasza Chuzzlee803 (#43132) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Jaraxxust szerintem megpróbálhatod Mal'Ganis helyén, illetve ha van fearsome doomguard azt is. Demon szinergiát nem szüntetném meg, mert az nagy tempo swing ha ingyen ki tudod őket rakni. És ha nincs boom meg malganis, akkor ne legyen bgh target szerintem, erre figyelj. Alex szerintem nem kell, Sylvanas még jó lehet, de nem feltétlen legendary a megoldás mindig.

(#43134) Chuzzlee803 válasza saen (#43133) üzenetére


Chuzzlee803
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen, szerintem a Sylvanas és a Fearsome Doomguard lesz :)
(Volt már olyanom, hogy a voidcaller kivágta Jaraxxust a boardra, nem volt jó :D )

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#43135) whitezo88 válasza whitezo88 (#43129) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

rossz lett a metába a Reno warlock? 1 hete mint a villám mentem most olyanoktól kapok ki hajam égnek áll. Mechmage Flamestrikeal és Polyval, és látszik h tegnap kezdte mert egyértelmű dolgokon 1 percet gondolkozik... 1-4 állok.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43136) fogtunder válasza whitezo88 (#43129) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

hát én amúgy egy 4-5 wint mondtam volna rá, nem volt túl jó az early game sajnos :(

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43137) hyperspace


hyperspace
(őstag)

használható lesz vajon valaha Velen, vagy Neptulon? Azon agyalok, töröm őket, és befejezem Ysera-val a dragon priest deckemet. Chromaggus van a helyén.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#43138) fogtunder válasza hyperspace (#43137) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

ezek ilyen határérték lapok, én nem törném be őket, mert néha a meta furcsa dolgokat hoz játékba. yserat se játszott a kutya se, mielőtt visszajött.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43139) DaveNo1 válasza hyperspace (#43137) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Neptulon jó Midrange shamanba, csak az a deck gyenge.

Velenre van valami OTK priest deck, de az is inkább csak fun deck

Giorgio: egyetértek, a jövőben még jöhetnek lapok amik miatt jók lesznek ezek a lapok. Malygos is néha eltűnik, néha visszajön. Ami tuti törni való kategória, az pl. Bolf, a gvgs mage legend lap, meg a hasonló hulladékok

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#43140) saen válasza DaveNo1 (#43139) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Ne szóljátok le a Flame Leviathant, nekem ma szembe jött a ladderen ;] Persze én nyertem :D

(#43141) hyperspace válasza DaveNo1 (#43139) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Arany Hoggert törtem még Boomért. Azt sem tudtam elképzelni sehova.
Egy jó murloc shaman deckkel szívesen játszanék.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#43142) fogtunder válasza hyperspace (#43141) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

Hogger kb. egyszer volt meta control warriorban 2 hétig, mert Forsen betechelte, azon kívül sose láttam.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#43143) saen válasza fogtunder (#43142) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Az Sjow deckje volt, akkor rakta be amikor a ladder fele hunter volt, nekik trükkös volt leszedni.

(#43144) .noxwill


.noxwill
(PH! kedvence)

Rafaam csak ugyanazt a 3 Artifactot dobja elő?

All→M8

(#43145) F-ECT$ válasza hyperspace (#43137) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Én sosem törtem legendet, pontosabban csak akkor ha full dustot adott (nerf után), vagy 2 volt belőle. Ha hosszú távra tervezel a játékkal, akkor bármelyik lap lehet jó. A korai zoo pl futtatott Shieldbearert, se előtte, se utána nem kellett sehova, de abba a deckbe fontos volt.

Bármelyik legend lehet még jó, bár az emlegetett Bolf vagy Flame Leviathan jelenleg tényleg elképzelhetetlen, hogy jók legyenek.

Vele és Neptulon viszont előkerülhetnek még.

noxwill: ja.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#43146) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#43145) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Net pagle, millhouse, grull, BUGdormu, és még van pár.

You are not prepared.

(#43147) Kanczy válasza F-ECT$ (#43145) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Én most erősen gondolkodom, hogy az Aviana, Fizzlebang, Milhouse, Troggzor, Mistcaller-ből season végén betörök hármat, és a golden epic-kel együtt megcraftolom a Justicart :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#43148) whitezo88 válasza Kanczy (#43147) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

Aviana és inkább puffant mint durrant, de Naga Sea Witch se pörgette fel a fantáziát.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#43149) DaveNo1 válasza whitezo88 (#43148) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ja mert agro ellen nem csinálnak semmit, control ellen meg van pár túl erős boardclear, emiatt nem éri meg az overextend

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#43150) F-ECT$ válasza Kanczy (#43147) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Egyrészt érthető, hogy nem használt kártyák helyett szeretnél egy olyat, ami 3-4 deckbe is befér, másrészt 3 legend + 1 golden epic kártyáért cserébe egy sima legend elég fájdalmasan hangzik. (Ha ezek duplikátumok lennének, akkor ok, de gondolom csak 1 van belőlük.)

Az említett ötösből én Fizzlebang, Millhouse, Troggzor 3-ast törném.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.