- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
King Unique #50225 üzenetére
Áthoztam hozzám a hdd-t. Berakom a saját gépembe és megnézem. Köszönöm a válaszod.
-
pecccccccca
őstag
válasz
King Unique #50215 üzenetére
Tehát. A bios mint hdd kiírja bármelyik sata csatlakozóba dugom. Viszont az adatait nem írja ki, csak annyit, hogy hdd.
Windows egyáltalán nem látja semmilyen formában.
Most, hogy írod, mintha nem is pörögne fel.
Tudom, hogy kb nulla köze van hozzá, de mióta ssd is került a gépbe azóta szarakodott és aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt. Többször volt pl, hogy simán el sem indult a gép. Akkor egy kis átkábelezéssel rendbejött. Volt olyan is, hogy totál újra kellett rakni a win-t az ssd-re, mert teljesen összefosta magát a windows is. Aztán most meg már nem is látja a gép csak ugye a bios, de az sem írja ki az adatait.
Szóval ez a helyzet.
Egy régebbi h67-es az alaplap. Nem tudom annak lehet e valami rejtett hibája ami miatt elromlott. Bár azt kétlem. -
pecccccccca
őstag
Üdvözlök mindenkit.
Olyan probléma miatt vagyok itt, hogy van egyik havernak egy 3 éves Toshiba 1TB-os merevlemeze és egyik pillanatról a másikra a bios igaz látja, hogy hdd, de már az adatait sem írja ki és értelemszerűen a win sem látja.
Mit tudok vele tenni? Boot sector hibás lehet? Partition magic-kel egy másik gépbe berakva le tudok rajta futtatni egy tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest