- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Silentfrog #25183 üzenetére
Helló!
Én is azt javaslom, h ne cseréld át az elektronikát. Én hasonló cipőben járok, nekem egy 160 GB-os Samsung vinyóm elektronikája ment tönkre (elméletileg), és most fogom lecserélni egy ugyanolyanra. Annak idején, amikor keresgettem ezzel kapcsolatban infókat, akkor azt olvastam, h óvatosan kell cserélni az elektronikát. Az a legjobb, ha minden adat egyezik, de ez sem oldja meg a problémát mindig.
Persze, ha nem félsz a kockázattól, akkor megteheted
Pár napon belül cserélve lesz az elektronika, remélem, h az megoldja az én problémám! -
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, h volt már erről szó, de olyan sok a hozzászólás, h nem volt erőm végignézni.
Az a helyzet, h van egy régebbi 160 GB-os ATA Samsung vinyóm. Valószínűleg rossz benne az elektronika, azt kellene kicserélni. Lehet tudnék szerezni hozzá szintén 160-as vinyót, ami viszont SATA-s. Összevetettem az azon lévő elektronikai paramétereket, és persze vannak dolgok, amik nem egyeznek.
Az lenne a kérdésem, milyen tulajdonságoknak kellene egyeznie, h az elektronika cserét kivitelezhessem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged