- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Doky586 #49324 üzenetére
Ha maga kérdés lehet buta is mivel nem értek hozzá,értelmesebb válaszra számítottam.Win10 ahol be lehet állítani HDD-t hisz betűt is kell rendelni hozzá ott van rugalmasság típusa:Egyszerű(rugalmasság nélküli Te olvasatodba gumi nélkül....)
Kétoldali tükrözés Háromutas tükrözés.
Nem tudom melyiket helyes választani mert simánál hd sentiel duplán látja hdd-t igaz egyiknél semmi adatot nem tud mutatni ill Én írom be méretét s poén mikor 1TB-osnak mutatja 500gb-ot.Mivel nem értek hozzá jó lenne tudni mit hogy kell jelölni jó legyen. -
törölt tag
Üdv.
Vettem 1új hdd-t amit tárolásra használnék mit kell beállítani?
Egyszerű rugalmasság nélkül,csak azt engedi az meg is felel?Lett volna 2oldali tükrözés vagy mi de arra hiába is mentem nem engedte létrehozni.
Elnézést kérdésért ill lehet rossz helyre is írtam,de fontos lenne tudnom mit hogy kell állítani jó legyen,eddig csak komplett használt gépeket vettem azon már adott volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest