- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
A #47082 hozzászólásban vázolt problémámról rögzítettem egy videót: [link].
Ez a halált jelenti? Gép sem ismeri fel. Ezzel kapcsolatos negatív garanciális (edigital) ügyintézésemet szeretném megosztani veletek:
A HDD (WD Red 1 TB) kezdettől fogva hibás, csak sajnos átvételt követően 1 hónap után szereltem be a gépbe, majd kb. 3 hónap múlva vittem vissza - DE ettől még garanciális. Nos a szervízből olyan üzenettel kaptam vissza, hogy sérült termék, nem garanciális. Közröhej, hiszen a házamban gumitalpakon pihen, és a rögzítési pontok nem ott vannak, ahol a visszakapott HDD össze-vissza van karcolva. Másrészt az eredeti garanciajegyen más a gyártási szám, mint a visszakapott HDD-n (sajnos az elküldött HDD-nek nem rögzítettem a gyártási számát...). A viszakapott HDD ugyanazt a hibát mutatja egyébként. Az az egy biztos, hogy a HDD makulátlan volt átadáskor.
Írtam már panaszlevelet, meg megyek jövő héten asztalt borítani úgy érzem. Van valakinek más javaslata?
-
Sundesz
addikt
Sziasztok, lenne egy kis problémam.
Vettem egy 1 TB-os WD Red winchestert és gyakorlatilag ahogy beraktam a gépbe ilyen klikkelő hangot adott, nem pörgött fel rendesen és a gép sem látta.
A nagyobb bajom az, hogy visszaküldtem az Edigitalon keresztül és azt írták a szervíz utánkövetésen, hogy "nem garanciális jellegű".Tápom (Be Quiet Pure Power 9 500 W), sata kábelem elvileg jobb fajta. Most valamit ennyire benézhettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest